2 Ocak 2015 Cuma

2 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, bugüne İkizler burcunda ilerleyerek giriyor.. Temel özeeliğimiz iletişim ve bilgi olacağı gibi gün içinde düşüncelerimizde ikilemler oluşabilir. Hızlı düşünme, sınırsız merak, çabuk adapte olabilme, hızlı hareket etme gibi özelliklerimiz öne çıkabilir. İlgimizi çekebilecek birden fazla konu ile bir arada ilgilenebilir, enteresan sohbetlere katılabiliriz.

05:06'da Ay ve Neptün arasındaki sert kare, hayallerimizdeki ve hafızamızdaki birikimleri ön plana çıkartıcı nitelikte. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir ve aslında bu tam da bir hayal dünyasıdır. Sabah erken saatlerde önemli konularda önemli kararlar vermek, adım atmak adına hiç de uygun enerjiler barındırmıyor. Tamamen yanlış yönlendirici olabilir. Çevremize karşı hassasiyetimizde yoğunlaşacağından, aldanmalara, kanmalara çok müsait olabiliriz. Doğru değerlendirmeler yapmaktan uzaklaşabilir, basit konuları bile problem haline getirebiliriz.

18:29'da Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim ile süre gelen düzenlerimizde değişiklik yapma dürtüsünü yoğun hissedebiliriz. Hiç bir şey yapma imkanı bulamasak bile, bulunduğumuz yerlerde ufak dokunuşlarla değişim yaratmak isteyebiliriz. Akşam üzeri, çabukluk, tez canlılık, hafif bir telaş, garip bir heyecan duyumsamamız normaldir. Çevremizdekileri canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki her şeyi yeniden düzenlemek adına garip bir heyecan hissedilebilir.

20:44'te Ay ve Chiron arasındaki sert kare, hayatlarımızdaki defoların, eksikliklerin gözümüze batacağı bir akşama işaret ediyor. Çevremizdekilere öğüt olarak önerdiğimiz başlıkları, aslında hiç düzeltmeyi beceremediğimiz yanlarımızmış gibi algılayabiliriz. Hemen ardından 23:15'te Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı etkisiyle ise bu noktaların belirlenebilmesi ve haklarında kadersel kararlar verebilmek, hatta bu konularda konuşabilmek mümkün olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder