10 Ocak 2015 Cumartesi

11 Ocak - 17 Ocak 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Balık burcuna geçmekte; bu süreçte ruhsal huzursuzluk, uykusuzluk çekmeniz olası. Bazı gizli konular, dedikodular, gizli düşmanlıklar bu dönemde su yüzüne çıkabilir, sizi sıkabilir. Kronik rahatsızlıkların da uyanabileceği bu dönemde gerekli kontrolleri yaptırmanız uygun olacaktır. Enerjiniz de düşük olabileceğinden, hastalıklara açık bir durumda olabilirsiniz. Hafta içi içinde bulunduğunuz sosyal arkadaş çevresi ile ilgili yeni tanışmalar, görüşmeler yoğunlaşabilir Perşembe günü ise yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya işlerinizde kontrolünüz dışında gelişebilecek konular sizi gerginleştirebilir; bu alanlarda engellerle karşılaşabilirsiniz. Konsantrasyonunuz düşük olabilir. Otorite figürleri ile ilişkilerinizde ve kariyer konularında güç savaşları, inatlaşmalar sorun çıkarabilir; sorumluluklarınız ağır gelebilir, özgürleşme dürtünüz artabilir..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu dönemde enerjik sosyal ilişkiler söz konusu olacaktır. Arkadaş çevrenizde bazı tartışmalar, aksilikler agresyonunuzu yükseltebilir. Sosyal çevreniz ile ilgili olarak harcamalarınızda artış olabilir. Hafta arası kariyer ve otorite figürleri ile ilişkinizde ılımlı bir hava etkili olacaktır. Bazı konular açığa kavuşabilir ve beklenmedik destekler bulabilirsiniz. Şartları oluruna bırakmak işinize yarayabilir. Perşembe günü dostlarınızla maddi konular yüzünden problem yaşamanız olası. Bazı dostlarınızla aranızda inatlaşma, tartışma canınızı sıkabilir. Bu günlerde harcamaları dengede tutmaya özen gösterin. Dost çevrenizden beklediğiniz desteği bulamayabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama konularında ise işleriniz yolunda gitmeyebilir; bazı durumlar kontrolünüz dışında gelişebilir. Özellikle seyahatlerinizde önlem alın. Kapasitenizin üzerinde sorumluluklar sizi üzebilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; kariyer konularında oldukça yoğun günlere hazır olun. Bol koşuşturma sizi beklemekte. Otorite figürleri ve amirlerle aranızda tartışmalar, fikir ayrılıkları agresyonunuzu arttırabilir. Ebeveyn sağlığı ile ilgili canınız sıkılabilir. Bazılarınız için yeni kariyer fırsatları, yeni başlangıçlar işe yarayacaktır. Hafta arası yabancı ülkeler, hukuk, eğitim, medya, pazarlama ve seyahat alanlarında dostlarınızdan destek bulabilirsiniz. bazı kadersel tanışmalar, hayata bakışınızda etkili olabilir. Perşembe günü özellikle ikili ilişkilerde sorun yaşamanız muhtemel; bazı ortaklıklar, evlilikler adına riskli bir hafta yarısı olacaktır. Baskılayıcı durumlar, sizi sinirlendirebilir. Bu durumu yaratan siz de olabilirsiniz; dengede kalmaya özen gösterin. Hafta sonuna doğru ayrıca bazı arkadaşlarınızda aranızda kriz oluşturabilecek gelişmelere de dikkat edin; mümkünse maddi konular paylaşmayın. Harcamalarınız, kredi kartlarınız daha doğrusu bütçeniz sorun oluşturabilir..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya ve internet bağlantılı konularda yoğun bir dönem sizi bekliyor. Bu alanlardaki harcamalarınız artabilir ve bu başlıklar altında yorulabilirsiniz. Seyahatlerinizde aksilikler yaşanabilir; öğrenciler için sınavlarda sorun çıkabilir. Hukuksal konularda sizi zorlayacak durumlar yaşanabilir. Hafta arası kredi, borç, vergi, sigorta, burs tarzı konularınızda gerekli otorite onayını alabilirsiniz; patronlarınız sizi prim ile ödüllendirebilir. Perşembe günü ise eğitim, hukuk ve seyahat konularında bazı detaylar işlerinizde aksilik yaratabilir; yurt dışı bağlantılı işlerinizde bazı iptaller oluşabilir. Daha dikkatli olmalı, kontrollerinizi yapmalısınız; özellikle iş ortamında sorumluluklar canınızı sıkabilir. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerde baskılayıcı, zorlayıcı tutumlardan uzak durun; ortaklıklarınızda, evliliğinizde problem çıkması muhtemel. Güç savaşlarından kaçının..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazartesi, Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs prim, nafaka ve miras konuları ile yoğunlaşacağınız bir dönem başlıyor. Harcamalara dikkat edin. Borç veya kredi başvurusu adına harekete geçmeniz gereken bir dönem. Bu süreçte psikolojik olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bazılarınız için operasyonlar gündeme gelebilir. Kazalar açısından da dikkatli olmanızı öneririm. Hafta ortası danışmanlık almak, avukat görüşmeleri, yabancı ülkeler, medya, internet, hukuk ve eğitim konularında anlaşmalar yapmak, eş veya ortak ile seyahat adına olumlu enerjiler mevcut. İkili ilişkilerde fikir birliği sağlayabilir ve bazı imzalar atabilirsiniz. Perşembe, sevgiliniz, çocuklarınız ya da lüks düşkünlüğünüz nedeniyle bazı harcamalar canınızı sıkabilir. Spekülatif açıdan hafta arası şanslı değilsiniz, pahalı alışverişlerden uzak durun. Bazı harcamalar canınızı sıkabilir. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla bazı tartışmalar yaşamanız mümkün, inatlaşmaktan uzak durun. Haftanın ikinci yarısı, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama ve internet alanlarında detaylarda aksilikler oluşabilir; sağlık konularında da önleminizi alın. Bazı projelerinizde sorun çıkabilir; çalışma hayatınızda düzeniniz değişebilir...

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; ikili ilişkilerde, ortaklıklarda ve evlilik ile ilgili yoğun enerji sarfedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İkili tüm ilişkilerde agresyonunuzu yükseltici durumlar oluşabilir, tartışmalar çıkabilir. Bazı hukuksal konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz, bazılarınız için taşınmalar gündeme gelebilir. Yapılan bazı anlaşmalarda, sözleşmelerde aksilikler oluşabilir. İlişkilerde dengelerin bozulmaması için çaba sarf etmeniz gerekebilir.  Hafta arası günük hayatınızdaki bazı detaylar üzerinde rahatlıkla çalışabilir, işinizle ilgili vergi, sigorta, borç, banka işlerini ele alabilirsiniz. Sağlık açısından da düzelme kaydedilebilir.. Perşembe, ev, aile ve gayrimenkul konularında bazı fikir ayrılıkları, sorumlulukların artması gibi durumlar oluşabilir. Aile içinde özellikle ikili ilişkiler konusunda dikkatli olmanız gerekmekte. Ayrılıklar, ilişkilerin bozulması sorun yaratabilir. Haftanın ikinci yarısı, keyif ve lüks amaçlı harcamalara karşı dikkatli olmalısınız; sevgiliniz ya da çocuklarınızla inatlaşma içine girmemenizde fayda var. Spekülatif olarak şanslı bir hafta yarısı değil.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; özellikle sağlık konularında dikkatli olmanız gerekmekte, gerekli konrolleri ihmal etmeyin. Çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilgili olarak enerjinin yüksek olacağı günler; bu yüksek enerjiyi agresyona yöneltmemenizde ve iç dengenizi korumakta yarar var. Kişisel bakım ile ilgili olarak yoğun egzersizler için de olumlu kullanılabilir. Günlük hayatınızdaki bazı detaylar sizi bu süreçte sinirlendirebilir. Hafta arası sevgiliniz ve çocuklarınızla keyifli zaman geçirebileceğiniz etkiler var; ortaklaşa çalışmalar yapılabilir. Perşembe çalışma ortamında oluşabilecek iletişimsel sorunlar canınızı sıkabilir; arabanızda ya da iletişim cihazlarınızda, bilgisayarınızda arızalar oluşabilir. Trafikte de dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde dengeyi korumaya özen gösterin. Komşularınız, kardeşleriniz ya da kardeşlerinizin sağlık haberleri sizi üzebilir. Haftanın ikinci yarısı ev, aile içinde, gayrimenkul ile ilgili konularda fikir ayrılıkları, taşınmalarda aksilikler söz konusu olabilir. Hane içindeki bazı gelişmeler ikili ilişkiler açısından yıpratıcı rol oynayabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Balık burcuna geçmekte; bu süreçte aşk hayatınızda, çocuklarınızla ve yaratıcılığınızla ilgili işlerinizde yoğun enerjik günlere hazır olun. Bol bol spor yapmak adına çok uygun bir süreç. Hobilerinizle ilgili daha atak ve cesaretli olabileceksiniz. Eğlence ve lüks tüketimiz ile ilgili harcamalarınıza dikkat edin. Hafta arası evinizle ilgili bir çok detayı rahatça halledebileceğiniz enerjiler var. Aileniz, haneniz ile ilgili günlük işleriniz yolunda gidecektir; ebeveyn sağlığı açısından da olumlu etkiler mevcut. Perşembe günü harcamalarınız canınızı sıkabilir ya da yaratıcılığınızı kullanarak ortaya çıkarttığınız işler maddi olarak size yarar sağlamayabilir. Spekülatif olarak yatırım yapmamanız bu günlerde en uygunu; riskli girişimlerde bulunmayın. Haftanın ikinci yarısı arabanızda, iletişim cihazlarınızda arızalar görülebilir. Bazı müşterileriniz ya da yardımcılarınızla ilişkilerinizde aksilikler yaşanabilir; dikkatli olmakta, baskıcı ve zorlayıcı tavırlardan uzak durmakta yarar var. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalacağı 4. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte ev, aile, gayrimenkul konularında harcamalarınız artabilir, aile içinde bazı tartışmalar sizi üzebilir. Haneniz ile ilgili yoğun bir döneme giriyorsunuz; aile içinde dengenizi korumaya özen gösterin. Ebeveyn sağlığı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ev içinde ufak kazalar, su ile ilgili aletlerinizde arızalar sorun çıkarabilir. Hafta arası bazı hobileriniz ile ilgili kararlar alabilirsiniz; kısa geziler, eğitim programları gündeme gelebilir. Lüks araçlar, pahalı cihazlar ilginizi çekebilir. Edebi uğraşlar adına uygun enerjiler oluşabilir. Perşembe günü evinizdeki sorumluluklar, bazı sorunlar üzerinizde baskı oluşturabilir. Özellikle aile içindeki ilişkilerde sorun çıkabilir. Ev, aile, gayrimenkul alanlarında üzerinizde baskı oluşacağı günler yaşayabilirsiniz. Haftanın son yarısı spekülatif açıdan riskli girişimlerden uzak durun; maddi durum masraflar nedeniyle sorun çıkarabilir. Özellikle çocuklarınız ve sevgilinizle, lüks tüketimle ilgili elinizden para çıkabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; trafikte dikkatli olanızı öneririm. Bazı iletişim cihazlarınızda arızalar, dosyalarınızda kayığlar oluşabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle aranızda agresyon oluşabilir. Fikirsel olarak yoğun bir döneme giriyorsunuz; bazı görüşmeler, seyahatler, eğitim programları sizi yorabilir. Hafta arası maddi konulardan kendinizi güvende hissedebileceğiniz durumlar aniden gelişebilir; ailenizden destek bulabilirsiniz. Gayrimenkul satışı olanlar kar elde edebilir. Gelirinizle ilgili bazı görüşmeler olumlu sonuçlanabilir. Perşembe kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili olarak bazı gizlilikler ortaya çıkabilir; kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlar seyahatlerinizde, eğitim programınızda, trafikte sorun oluşturabilir. Uykusuzlık çekebilirsiniz. Evraklarınız kaybolabilir. Haftanın son yarısında daha depresif, sinirli olabilirsiniz. Aile üyeleri arasında güç çekişmeleri sorun çıkarabilir; kendinizi duygusal olarak güvensiz hissedebilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte masraflarınız artabilir. Bütçe dengenizi sağlamakta sorun yaşayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili olarak epey koşuşturma yaşayabilirsiniz; gelirinizi elde etmede aksilikler oluşabilir. Hafta arası yakın çevreniz ile ilgili olarak iletişim ve ilişki trafiğinizde artış oluşabilir; kardeşlerinize, komşularınıza destek verebilir, fikirlerinizle yardımcı olabilirsiniz. Eğitim, kısa gezi programlarına anidan katılmaya karar verebilirsiniz. Perşembe içinde bulunduğunuz sosyal çevre, arkadaş grupları ile ilgili olarak harcamalarınızın artması üzerinizde baskı oluşturabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde kesintiler, gecikmeler oluşabilir. Arkadaşlarınızla maddi konulara girmemeniz daya uygun olacaktır. Haftanın son yarısı yakın çevreniz aracılığı ile bazı gizli üzeri kapanmış durumlardan haberdar olabilir, dedikodular duyabilirsiniz. Gisli saklı işlere girmemenizi tavsiye ederim. Kısa seyahatlerinizde iletişim cihazlarınız ya da ulaşım aracınızda arızalar oluşabilir. Eğitim konularında konsantre olmakta zorlanabilir, uykusuzluk çekebilirsiniz..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazartesi Mars, 20 Şubat'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bol enerjili günlere hazır olabilirsiniz. Bu yüksek enerji agresyon da yaratabilir. Aşırı cesaret risk almanıza neden olacaktır; dikkat etmeniz gereken bir süreç. Bol koşuşturmalı bir dönem sizi beklemekte. Hafta arası kaybettiğiniz bir eşyanızı bulma şansınız var. Maddi konularda bazı beklentileriniz olumsuz sonuçlanabilir. Gizli yapılacak her şey size zarar verebilir. Bilinçaltı çalışmalarından yarar görebilir, yaratıcılığınızın ürünlerni gelire çevirebilirsiniz. Sanat ile uğraşanlar adına olumlu bir dönem. Perşembe otorite figürleri ile aranızda olumsuz gelişmeler oluşabilir. Onay bekleyen işlerinizde aksilik yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde, amirlerinizle ilişkilerinizde dengenizi bozmamaya özen gösterin. Aile büyükleri ile aksilikler yaşayabilirsiniz, dikkat. Haftanın son yarısı arkadaş ve sosyal çevre dolayısı ile harcamalarınızda artış görülebilir. Arkadaş çevrenizle maddi konulara girmemeniz uygun olur.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder