13 Ocak 2015 Salı

13 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, güne Terazi burcunda giriş yapıyor; adalet, denge ve en önemlisi tarafsızlık, günün öen çıkabilecek özellikleri. İkili ilişkiler, danışmanlıklar, politika, sanat, estetik gün içinde ağırlıklı ilgilenebileceğimiz konular.. Uyum, güzellikler, romantizm ise çekilebileceğimiz yanlarımız.. Etrafımızdakileri memnun etmeyi önemseyebilir, sosyal yanımızı daha öne çıkarabiliriz. İyi bir dinleyici olmamız ise çevremizdekilere sırdaşlık yapmamıza neden olabilir.

07:24'te Ay'ın Jüpiter'e yapacağı gayet ılımlı açı sayesinde, hayatı daha iyimser yönleri ile algılamamız kolay olacaktır. Problemleri küçümseyebilir, yardımsever duygular içinde olabiliriz. Hayata daha felsefik bir yaklaşım sergilemek, yabancı kültürlere, hukuk, eğitim konularına ilgi duymak mümkün. Yardımlaşma, destek verme, birbirimizi anlayarak yapacağımız tüm aktiviteler açısından oldukça olumlu.. Özellikle pazarlama, halkla ilişkiler gibi ikna gerektiren işler açısından ise harika bir etki..

11:46'da Ay ve Güneş arasında oluşacak kare açı, öğle saatlerinde aniden duygusal tansiyonumuzun yükselmesine neden olabilir; davranışlarımız gerginleşebilir, alınganlık yapabiliriz. Bu kendimizi hasta ya da mutsuz hissetmemize neden olabilir. Küçük problemler dikkat edilmezse kriz haline gelebilir. Başta kadın ve erkek olmak üzere tüm ilişki modellerinde, sorun yaşayabiliriz. Bu duygusal dalgalanmaya karşı öğle saatlerinde önlemlerimizi alalım.. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün söz konusu enerjiyi etkili hale getiriyor; dikkatli olmakta yarar var. Girişimlerimizi mümkünse günün 2. yarısında askıya almak uygun olabilir.

22:12'de Venüs ve Uranüs arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek. Kendimizi, ilişkilerimizi modernleştirmek, dünyamızı genişletmek, sosyal yaşamın ev ve ailemizin önüne geçebileceği bir gün diyebiliriz. Eski olan her şeyi değiştirmek, güzelleştirmek isteyebiliriz. Çeşitli ani rastlantılar, yeni ve farklı kişilerle tanışmamıza neden olabilir. Ani ve sürpriz bir aşk söz konusu olabilir. Arkadaşlıklar bizler için önemli hale gelecektir. Bu heyecan verici etki yarın da etkili olacaktır.


Astrolozi






1 yorum: