5 Ocak 2015 Pazartesi

5 Ocak 2015 - Astrolozi


Yeni Yıl'ın ilk Pazartesi günü; yeni bir haftaya adım atıyoruz.. Ay Yengeç burcunda olduğundan sezgilerimiz duygusallığımız yüksek. Etrafımızdakileri koruyup kollamak anaç tavırlar sergilemek mümkün. Aile, ev, vatan ve milli konuların öne çıkabileceği bir gün var önümüzde.

03:07'de Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere Kova burcuna geçiyor. Normalde bir burçtan geçişi ortalama 3 hafta olan Merkür bu kez, 22 Ocak ve 11 Şubat arasındaki geri hareketi nedeniyle uzun bir Kova seyahati yaşayacak. Bu transitte yapılacak en iyi şey, amaçlarımızı, umutlarımız, beklenti ve ideallerimizi incelemek olabilir. Bunlar gerçekten bize ait şeyler midir yoksa başkalarından özentilerimiz midir? Bize ait olup olmadıkları bu transit boyunca anlaşılabilir ve gerekli düzenlemeler yapılabilir. Grup çalışmalarında hareketlilik artabilir; iletişim hızlanır. Sözel ve mantıksal alış verişler yapılabilir. Bir grubun üyesi olmak, dostlarla konuşarak ortak sorunlar üzerinde fikir üretmek, beraberce düşünmeyi öğrenmek, birlikte işlerin üstesinden gelmek mümkün olur. İletişim ve toplum ilişkilerimiz artacaktır. Yeni insanlar tanımak, kendimiz hakkında özgürce düşünebilmek adına olumlu kullanılabilir. Teknolojik iletişim bu süreçte oldukça yoğun olabilir. Bilime olan ilgimiz artabilir. Olumlu olarak saymak istersek, bilimsel ve objektif düşünebilme yeteneği, ilkelere bağlı, kolay kavrayabilen, buluş ve icatlar yapabilen, değişik düşünceleri bir araya getirebilen, kararlı, gerektiğinde bağımsız, insancıl düşünebilen ve her konuda fikir yürütebilen davranışların yanı sıra, olumsuz olarak ise, fazla soğuk, katı ve ukala davranışlar içinde olabiliriz.

03:18't Ay ve Uranüs karesinin ardından 04:33'te Ay ve Pluto karşıtlığı hafta sonunun sert enerjilerini devam ettirir nitelikte. 06:52'de Yengeç burcunda oluşacak Dolunay'ı da hesaba katarsak depresif, karamsar duygular öne çıkabilir. Ay, yeryüzünde olduğu gibi vücudumuzdaki su üzerinde de etkili. Yengeç burcunun yöneticisinin de Ay olmasından; oldukça kuvvetli bir Dolunay yaşayacağız. Sakin kalmaya, olaylar karşında ani sinirlenmemeye ve harekete geçmemeye özen göstermemiz en doğrusu. Dolunay ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/01/yengec-burcunda-dolunay-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder