7 Ocak 2015 Çarşamba

7 Ocak 2015 - Astrolozi


Cesaret, liderlik ve mağrurluk.. Ay, tüm gün Aslan burcunda ilerliyor. Sıcak davranışlar ve güçlü kişilik özellikleri oldukça öne çıkacak gibi görünmekte. Kendimizi korkusuzca öne koyabiliriz gün içinde. Çevremizin bizi onaylayan kişilerle çevrili olması gururumuzu oldukça okşayabilir; eleştirilmeye tahammülümüz olmayacaktır. Aldığımız iltifatlar ve övgüler en iyi yanlarımızı daha ortaya koymamaza yardımcı olabilir. Olumsuz eleştiriler karşısında kendimizi hemen geri çekebiliriz. Üstümüze vazife olsun olmasın her konuda kontrolü ele almak isteyebiliriz. Yaratıcılığımız ve çocuksu yanımız günün hareketli geçmesine etki edebilir.

14:09'da Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı sayesinde, yeni ve değişik her türlü duygusal heyecana ihtiyaç hissetmemiz normal olacaktır. Farklı ve değişik kişilerle tanışmak, konularda sohbet etmek isteyebiliriz. Yeni yaşam tecrübeleri daha fazla ilgimizi çekebilir. Bu tarz olanağımız yoksa, enerjimizi kendimizi veya bulunduğumuz mekanı değiştirmek için kullanabiliriz. Tabii bu ani hareketler çevremizde de şaşkınlık yaratabilir.

17:00'de Ay, Kuzey Ay Düğümü'ne üçgen bir açı daha yapacak; ileriye dönük fikirler, kararlar ile ilgili düşüncelerel meşgul olmak, hatta ileride işimize yarayabilecek karşılaşmalar akşam üzeri saatlerinde yaşanabilir. Her ne olacaksa, ufak bir detay dahi olsa, bizler için ileride önem teşkül edebilir. Rastlantılar, eş zamanlılıklar görülebilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder