27 Ocak 2015 Salı

27 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay güne, dayanıklılık ve güç ile temsil edilen Boğa burcu seyahati ile giriyor. İşlerimizi istikrarlı ve dengeli çalışarak halletmek isteyeceğimiz, uzun vadeli hedefler belirleyeceğimiz, konfora ve rahata daha düşkün olacağımız bir gün var önümüzde. 5 Duyumuza keyif verecek her konu bize ayrı bir zevk verebilir. Davranışlarımızda duygusal ve fiziksel güvende hissedebilmek önem arz edebilir. Kendimizi ifade etmemizde bize yardımcı olacak unsurlar ise duyularımız olacaktır. Göreceğimiz güzellikler gün içindeki mutluluğumuzun bir unsuru olabilir. Maddiyata olan düşkünlük ise, çevremizdekilerle ilişkimize yansıyabilir. Boğa'nın sabit bir burç olması nedeniyle, inatçılık fazlaca öne çıkabilir; dikkat.

05:28'te Ay ve Neptün arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde, Güneş'in doğuşu sırasında çevremize karşı yüklselecek hassasiyetin bir habercisi. Hayaller, sezgiler, duyular daha aktif çalışabilir. İç dünyamızda gezinmek, dua, niyet, ruhani ritüeller açısından da verimli bir erken sabah yaşayabiliriz.

06:48'te Ay ve Güneş arasındaki sert kare nedeniyle duygusal tansiyonumuzda bir artış görülebilir; kendimizi gergin hissedebiliriz.. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse problem haline gelebilir; yukarıda bahsettiğim inat unsuru, haklılığımızda gereksiz ısrarlara neden olabilir. Sabah sabah bu negatif enerjilere girmemeniz daha uygun olacaktır.

15:34'te Ay ve Mars arasındaki ılımlı görünüm sayesinde liderlik özelliklerimizde artış hissedilebilir. Özgüvenimiz ve cesaretimizdeki yoğunluk görüşlerimizi etkili savunabilmemize ve etrafımızd güven oluşturmamıza yarayacaktır. Fiziki güç ve girişimcilik gerektiren işler adına gayet olumlu. Kararlı ve amaçlarımız yolunda atak etkiler barındırıyor.

16:59'da Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere Balık burcuna geçiyor; aşka, sevgiye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacağımız bir dönem. Hem vermek hem de almak zamanı diyebiliriz. Yeterince sevgi alabiliyorsak problem yok tabii; aksi halde sevilmeye açlık hissedebiliriz. Yalnızlık problemi varsa, bu transit bunalım enerjisine neden olabilir. Bu tarz problemlerde sosyal yardım işleri ilaç gibi gelebilir. Temelleri atılmış bir arkadaşlık bu süreçte daha sağlamlaşabilir; dostluklar, beraberlikler hoşnutluk ve memnuniyet verici olacaktır. Gizli ilişkiler gündeme gelebilir; bu aşamada dikkat edilmeli. Bu transitte kendimizle barışık olmak, mistikliğe güzel duygulara, sevgiye dönük konulara eğilime neden olacaktır. Özellikle sanatsal çalışmalarda bilinçaltımızdan olumlu bir şekilde bu konularda faydalanabiliriz. Olumlu olarak, gelişmiş zevkler, verici ve idealist, fedakar, ruhsal zevkler, kabullenici, yumuşak kalpli, ruhani inanaçları gelişmiş, başkalarının acılarını anlayabilen, yardımsever, karşılık beklemeden sevebilen, sanata meraklı, ince, duyarlı, romantik zevklere yol açabileceği gibi, olumsuz olarak da, aşkta gözü kör, aşk adına her şeyi tüketebilen, aşk konusunda kafası karışık ve kendi kendine zarar verebilen, sadede platonik düzeyde kalabilen ve sevgisini gizleyen tarzında davranışlar içine girilebilir.

18:55'te Ay ve Merkür arasındaki kare ve 19:36'daki Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı sayesinde, derin duygusllığı sözlere, iletişime dökmeye merak duyabiliriz. Telefon, mesaj, toplantı trafiği birden artabilir; derinden kafaya taktığımız bazı konuları çevremizdekilerle paylaşmak isteyebiliriz; derin konular tartışabiliriz. Tabii dedikodu içeren boş muhabbetlere de girmemekte fayda var. Ardından 21:10'daki Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm ile çevremizdekilere fikirsel, şifa değerinde destekler vermek ve aslında bu verilen desteklerin içimizde bir yerlerde bize de iyi geldiğini görmek mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder