10 Haziran 2015 Çarşamba

10 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, güne Balık burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; 14:13'te ise Koç burcuna ayak basacak. Bu demek oluyor ki; öğleden evvelki saatlerde yeni başlangıçlar, ilk adımlar pek tercih edilmemeli. Bunun yerine üzerinde çalıştığımız ya da daha bitiremediğimiz işlerimize yoğunlaşmak adına uygun etkileri bulabiliriz. Koç burcuna geçiş ile kendimizi daha atak, daha cesaretli ve yeni olana ilgi duyar hissetmemiz mümkün. Oldukça enerjik ama bunun yanında da kolay sinirlenebilen halimiz bizi taktikten yoksun girişimlere de itebilir. Bir şeye karar verip, sonucunu düşünmeden o anda yapabiliriz. Bu sabırsız özellikler üzerinde çalıştığımız konularda, meyveleri almayı yerine, ilk adımların heyecanını öne çıkartacaktır.

14:44'te Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı ile duygularımızı kontrol edebilmemiz mümkün olacak. Hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım gösterebilir, hatta bir kaç önce düşündüklerimiz için bile kendimize kızabiliriz. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilme, sabretme ve tahammül gösterebilme kolaylaşacaktır. Tüm değerlendirmelerimizi kendi başımıza yapabilir, işlerimizi üstesinden gelebiliriz. Büyüklerimize, otorite figürlerine rahatlıkla başvurabilir, destekler alabiliriz.

15:51'de netlik kazanacak olan Merkür ve Venüs arasındaki olumlu görünüm tüm gün etkisini gösterecektir. Ay da bu açıya önce 22:03'te Merkür ile bir sextil, ardından 22:32'de Venüs ile bir üçgen açı yaparak ılımlı bir şekilde dokunacak. Yani akşam saatlerinde Merkür ve Venüs'ün oluml enerjilerini rahatça hissedeceğiz. Özellikle sosyal ilişkilerde mantıklı bir ahenk yakalayabileceğimizden, kaygısızlık, rahatlık, neşe içinde olabilir, ilişkiler kurabilme, iş, aşk, sevgi ve arkadaşlık ilişkilerinin değerini daha kolay kavrayabiliriz. Halkla ilişkiler konusunda pozitif bir etki. Sanatsal aktiviteler, davetler, eski arkadaşlarla bir araya gelebilmek adına çok uygun. Cömertlik yönünden de hatırı sayılır bir transit. Kısa geziler, ziyaretler ve sosyal aktiviteler için kullanılabilir. Yakın çevre ile olan ilişkimiz açısından da iyileştirici etkileri var. Sözlerimize renkli ifadeler katabilir, zarif, diplomatik ve ince bir anlayışla konuşma tarzı oluşturabiliriz. Sevgi duygularımızı ifade edebilmek her zamankinden daha kolay olabilir.

Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder