18 Haziran 2015 Perşembe

18 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Yengeç burcunda; ailevi, milli konular gündem oluşturabilir. Yengeç burcu, Uranüs ve Pluto arasındaki hala aktif olan kareyi de tetikleyici nitelikte. Ani gelişecek durumlar, değişim yaratma dürtümüz, rutin düzenimizin dışına çıkacağımız olaylar yaşamak açısından oldukça yüksek bir potansiyel söz konusu. Koruyucu anaç yanımız, elimizdekileri koruma çabamız, geçmişe duyulan ilgi yüksek olabilir. 04:42'de Ay'ın Pluto ile yapacağı karşıtlık ve 14:23'te ise Uranüs ile karesi hızlı ve öngörülemez bir gün yarısına işaret edebilir. Ay bu dokunuşları sırasında 14 derece Yengeç burcundaki Sirius sabit yıldızının durağından da geçecek; ufak dokunuşların bile büyük etkiler verebilmesini sağlayacak özellikleri var Tarık yıldızının.  Önceden detaylarını, hazırlıklarını öngördüğümüz değişimler, başlangıçlar için rahatlıkla start alınabilecek etkiler var gökyüzünde. Bunun yanında spontane gelişebilecek olaylar ise dürtüsel olarak tepki oluşturabilir; bu durumda düşüncesizce yapılacak girişimler sonradan pişmanlık oluşturabilir.

17:24'te Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı sayesinde ise kafamızdaki bazı belirsizlikleri, hatalarımızı, kendimizde yanlış gördüğümüz, muzdarip olduğumuz yanlarımızı kolayca kabullenebilir ve çareleri adına önlem alabiliriz. Yakınlarımıza fikirlerimiz rehber olabilir. Gerçek bir şifa anı diyebilirim; olumlu kararlar açısından bizi destekleyecektir.

17:55'te Merkür ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı aslında tüm gün geçerli olacak; eğitim, seyahat, hukuk, medya ya da yayıncılık işlerimizde ileriye dönük önemli kararlar alabilir, hedeflerimiz doğrultusunda olumlu ilerleyebiliriz. Belki bir tanışma, bir rastlantı ya da birden aklımıza düşebilecek bir konu ileride hayatlarımızda önem teşkil edebilir. Geçmiş tecrübelerimizden dersler çıkarabilir ve bunları olumlu kullanarak rahatça ilerleyebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder