15 Haziran 2015 Pazartesi

15 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay güne ve haftaya, İkizler burcunda ilerleyerek giriyor; kıvrak bir zekanın ve esprili bir konuşma stilinin burcu. Sürekli zihnimizi meşgul edecek bir şeyler aramak, bir fikirden diğerine kolayca uçabilmek, bir tek konuya saplanıp kalmaktan nefret etmemiz mümkün.  İnsan ilişkilerini fazla olduğu alanlarda gün içinde çok daha mutlu olabiliriz. Zorlayan açılarda dedikodu, kararsızlıklar oluşabilir.

Satürn Aralık 2015 tarihinden beri Yay burcu seyahatinde yaşadığı retro nedeniyle 03:35'te Akrep burcuna geri dönüyor; tekrar Yay burcuna ise 18 Eylül 2015 tarihinde geçecek. Bu süre içinde geçtiğimiz sonbahar aylarında yaşamış olduğumuz bazı kısıtlamalarla tekrar yüzleşebilir ancak bu kez, düzeltme, onarma, iyileştirme şansını bulabiliriz. Bu transitin imtihan odağı mali kaynaklar, gelirler, sahip olunan veya istenen gayrimenkuller ve bu konularla ilgili değer yargılarımızdır; bırakmakta zorlandığımız bağımlılıklarımız gibi. Mali konularda zorlukla çıkabilir ve başkalarının destek ve yardımlarını alamayabiliriz.  Diğer insanların değerleri ile kişisel değerlerin çatışması görülebilir. Burada öğrenmemiz gereken, kendi beceriklilik derecemizi, sınırlarımızı tanıyarak, olanaklarımız kapasitesinde başkalarına da güvenerek ve paylaşarak yaşama noktasına ulaşmaktır. 

05:26'da Ay ve Merkür arasındaki kavuşum, sabah erken saatlerde akıl ve mantığın ruh halimizin etkisi altına girebileceğine işaret ediyor. O anki halimize göre olumlu ya da olumsuz yorumlanabilir. Duygularımızı rahat ifade edebilmek, diğer zamanlara göre daha kolaylaşabilir ve olayların hızlı gelişmesine şahit olabiliriz. Ticaret, eğitim, yayıncılık ve ulaşım konusunda ilerlemeler kaydedilebilir.

08:52'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı, geçmiş tecrübelerimizden dersler çıkararak ileri dönük hedefler belirleyebilmemize ve erken saatlerde önümüzü ya da aklımıza düşen bir konunun belki tanışacağımız birinin ileride bizler için önem arzedebileceğini ifade eder. İşlerimizin akıcı ilerleyebilmesinie destek verecek bir görünüm.

12:38'de ise Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde, sosyal ilişkilerimizde, arkadaşlıklarımız ve aşk ilişkilerimizde olumlu etkiler altında olacağız. Dargınlıklarda rahatça düzelme sağlanabilir; duygulara yeni bir soluk kaandırmak adına eğlenceler, davetler gündeme gelebilir.

13:58'de ise Ay ve Neptün arasındaki sert kare açı öğleden sonraki saatlerde bazı önyargıları, eski bakış açılarını, şartlanmaları, bilinçaltı kayıtlarını gerçeklerden daha fazla önemsememize neden olabilir. Bu yüzden bu saatlerde önemli konularda kararlar almamaya özen göstermeliz; zira yanlış yönlendirici bir etki. Çevremize ve insanlara karşı olan hassasiyetimiz de artacağından çok kolay suistimal edilebiliriz. İlaç alımına, alkol tüketimine dikkat etmemiz gereken bir transit; alerjik reaksiyonlar, zehirlenmeler görülebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder