28 Haziran 2015 Pazar

28 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son günü de tümüyle Akrep burcunda seyahat ediyor; tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökmek istemeyeceğimiz gibi zorlu ortamlarda bile hayatı kolaylaştırabilecek doğal kalkanlarımızı, güçlü derin duygularımızı kullanabileceğiz. İçimizde fırtınlar kopsa da yüzeyde sakin kalmayı becerebilir, çevremizdekilerden yoğun beklentiler içinde olabiliriz.

01:05'te Ay ve Pluto arasındaki olumlu etkileşim sayesinde güçlü bir duygusallık içine girebiliriz. Hayatımızı kontrol edeblecek güç ve iradeyi bulabilir, derin konulara ilgi gösterebiliriz. Bir fikri kafaya takıp, gece bu saatte uykumuzu da kaçırmamız muhtemel tabii. Yüksek konsantrasyon gerektiren konular adına aslında oldukça uygun bir transit.

10:43'te Ay ve Venüs arasındaki kare açı diğer kareler gibi olumsuz algılanmasın. İlişkilerde ısrarcı olmak, karşımızdakilerin fikirlerini gös önünde bulundurmadan ilişkileri kendimize yontmak, yeme içme ve alış veriş dürtüsünde artış gibi etkileri var. Yoğun ilişkiler içinde geçirmeyi isteyebiliriz bu sabahı ama arkadaşlarımızın istekleri ne?; pek umursamayabiliriz. Bu noktada dengeleri korumak önemli, zira problem yaratıcı hale de gelebilir durumlar.

13:41'deki Ay ve Jüpiter arasındaki kare açı ise kendimizi dev aynasında görmemize neden olabilir. Yükselen ego yüzünden problemleri aşırı küçümseyebilir, yok varsayabiliriz. İyimserlik bir noktaya kadar olumlu etkiler verebilse de bazı zorlukları göremzden gelmek ileride daha büyük problemler olarak karşımıza çıkabilir. Her türlü hareketimizde aşırılık söz konusu olabilir; dikkat edilmeli.

14:32'de ise Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı sayesinde duygusal sorunlarımızın nedenlerini tesbit edebilme ve çözümlerini bulabilme imkanı oluşabilir. Etrafımızdakilere göstereceğimiz ilgi onlara ilaç gibi gelebileceği gibi farketmeden de kendimize de yararımız dokunabilir. Yetersizliklerimizi, hatalarımızı net görebilir, belki iyileştirme yollarına gidebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder