27 Haziran 2015 Cumartesi

28 Haziran - 4 Temmuz 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Bu hafta aşk hayatınız çocuklarınızla ilişkileriniz, kendinize öne çıkarabileceğiniz tüm konularda hızlı gelişmelere hazır olun. Risk ve cesaret isteyen girişimler adına ataklık hissedeceğiniz bir hafta olacak gibi. Yaratıcı, orijinal fikirler, bilgi kapasiteniz ve yakın çevrenizin desteklerini bulabilir; tatil, hobilerinizle ilegili eğitim fırsatları yakalayabilirsiniz. Aile içindeki problemler çözümler bulabilmek, bir bağımlılığınızdan kurtulmak, eviniz ile ilgili bir hayalinizin gerçekleşmesi muhtemel. Daha önce kafanızda şekilldendiremediğiniz, fikir birliği sağlamakta ya da cesaret göstermekte yetersiz kaldığınız konularla yüzleşebilirsiniz. Partnerinizle tartışmalara girmeyin; bazı sözleşmeler, anlaşmalar, belki taşınma konularındaki aksilikler sizi hedeflerinizden alı koyabilir. Perşembe günü 10. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; kariyeriniz, otorite figürleri veya ebeveyninizle ilişkilerinizle ilgili bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreçte daha belirgin hale gelecektir. Bu alanlarda sorumluklarınızı, görevlerinizi hatırlatıcı bazı önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Olaylara direnmek, sadece sorun yaratabilir; elinizden gelini yapıp, olacaklara ve kendinize inanın. Kabullenmek, problemlere de daha akılcı çözümler bulmanıza yarayacaktır..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
.Bu hafta aile, ev, gayrimenkul ile ilgili konularda ani, şaşırtıcı düzelmeler yaşanabilir; kötü bir alışkanlık geride bırakılabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde yalnız evde çalışmak size kazanç getirebilir. Size gelir sağlayabilecek gelişmelere hazır olun; yeteneklerinizi kullanın. Belki sosyal yaşamda kendinizi yetersizlikle suçladığınız konularda ailenizden destekler bulabilirsiniz. Maddi açıdan endişeli olduğunuz noktaları çözüme ulaştırabilmek adına bazı yüzleşmeler yaşanabilir. İletişim, eğitim, yayıncılık, ticaret, ulaşım ve yakın çevrenizle ilgili bazı alanlarda ideallerinizi, umutlarınızı gerçekleştirebilmek adına güç ve cesaret bulacaksınız. Detayların sizi engellediğini düşünmeniz, iletişimde trafikte sorun yaşamanız, ufak satır aralarından dolayı ana amacınızı kaybetmeniz sizi korkutabilir. Tek ihtiyacınız bakış açınızı değiştirmek ve idealler uğruna üzerinize düşen çalışkanlığı göstermek. Sağlığınızıa da bu hafta dikkat edin. Perşembe günü 9. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama, din veya felsefe gibi konularda bazı gelişmeler önümüzdeki 10 günlük süreçte daha belirgin hale gelecektir. Önemli başlangıçlar, radikal kararlar, bir işin akibetinin rota değiştirmesi, bunlardan dolayı yoğun zihinsel aktiviteler söz konusu. Problemli noktaların tezbiti açısından önemli sorunlarla yüzleşebilirsiniz; bu konulardaki işlerinizde dümeni ele almak adına olumlu kullanılabilir.


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Bu hafta hızlı gelişen sosyal organizasyonlar, aktiviteler, yakın çevrenizle iletişimin, seyahat, eğitim, ulaşım, yayıncılık ve ticaret alanındaki işlerinizin de yoğunlaşmasına neden olacak; arkadaş çevresi ile tatil ya da eğitim programları, yukarıdaki konulardaki işlerinizde grup ya da klüp üyelikleri hızlı gelişmelere neden olabilir. İletişim becerinizi sıkça kullanacak, görüşmeler toplantılar yapabileceksiniz; sizi endişelendiren kariyet konularında harekete geçebilirsiniz. Kararlarınızla öne çıkabilmek, kendinizi ortaya koyabilmek adına zorlansanız da kararlar alabileceksiniz. Otorite figürleri veya büyüklerinizden hastalık haberleri gelebilir. Bunlarla bağlantılı olarak gelir artışı, maddi konularda kontrolü ele almak belki bir iş başvurusu sizi sevindirecektir; onay alabileceğiniz bir hafta. Ancak bu gelire güvenip gereksiz ve riskli harcamalara kalkışmamakta fayda var; hedeflerinize bağlı kalın ve bir süre kesenizin ağzını bağlayın, lüks ve eğlence dürtüsü masraflara neden olabilir. Perşembe günü 8. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konulardaki işleriniz önümüzdeki 10 günlük süreçte daha belirgin bir hale gelebilir.  Bazılarınız için operasyonlar gerekebilir; masraflar hakkında önemli kararlar verilebilir; uygulamaya geçilebilir. Derin araştırma gerektiren konularda yoğunlaşabilirsiniz. Bazı psikolojik problemlerle yüzleşmek, aşırı kontrolcü, inatçı ve ihtiraslı yanınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu içsel analizleri yanpmak ve nedenlerini tesbit ederek, değiştirebilmek adına uygun bir dönem.
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Bu hafta kariyerinizden, otorite figürleri ile ilişkinizden hızlı gelişecek durumlar sayesinde kazanç elde edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hızlı bir kabul, bir terfi, bir zam haberi alabilirsiniz. Belki kendinizi yetersiz gördüğünüz yabancı dil, entellektüel bilgi kapasiteniz, medya, internet ile ilgili eksikleriniz, hukuksal ya da eğitim ile ilgili bir detayı da böylece iyileştirmiş olacaksınız; endişelerinizin yersiz olduğuna şahit olabilirsiniz.. Bu alanlarda bir idealinizi gerçekleştirebilme netleştirebilme fırsatı bulacaksınız; inançlı olun ve yaratıcılığınızı kullanın, bu şekilde özelliklerinizi geniş çevrelerle paylaşabilecek yardımlaşmanın meyvelerini toplayabileceksiniz. Evinizi, ailenizi ihmal ediyormuş gibi hissedebilir, emlağınızla ilgili hedeflerinize ulaşamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Geçmişe bağlı endişelerinizden kurtulmaya çalışın. Perşembe günü 7. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz, danışmanlık ya da taşınma konularınızla ilgili olarak bazı işleriniz önümüzdeki 10 günlük süreçte daha belirgin hale gelecektir. Bazı zorluklarla yüzleşmek durumunda kalabilir ilişkilerinizde düzen değişikliğine gidebilirsiniz; bir sözleşme bir anlaşma haritalarınıza bağlı olarak gelişebilir ya da tamamen iptal edilebilir.Bakış açınızı değiştirmek, objektif ve sorumluluklarınızın farkında olarak politik yaklaşımlar olumlu sonuçlar getirecektir.



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Bu hafta hayata geniş açıdan bakabilmeniz, sevgi dolu enerjiniz yurt dışı, eğitim, medya, hukuk, seyahat alanlarında sizi hızlı gelişmelerle destekleyecek; ani seyahatler, akademik önemli bir gelişme, bir yabancı kültür konusu, medya alanlarında işleriniz hızlı olaylar yaşamanıza neden olabilir, sürprizlere açık olun. Kendinizde yetersiz gördüğünüz hatta psikolojik takıntı haline getirmiş olduğunuz bir yeteneğinizin bu şekilde iyileşmesini de sağlayacak ve şifa bulabileceksiniz; sosyal yaşamdaki eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz ancak harcamalar konusunda dikkatli olun. Ümidinizi kestiğiniz bir yerden alacağınız yardımlar sizi sevindirebilir; ek bir gelir, bir miras, bir burs söz konusu olacaktır. Psikolojik destek almak, bazı manevi çalışmaların da faydasını göreceksiniz. Karar vermekte zorlanabilir, konsantrasyon bozuklukları yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde iletişim konusunda bazı hedeflerinize ulaşamıyormuş gibi hissedebilir, seyahatlerinizde, ticari konularınızda aksilikler yaşayabilirsiniz. Cihazlarınıza ve aracınıza dikkat, özellikle trafikte. Perşembe günü 6. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; çalışma ve günlük yaşamınızda, müşterileriniz, iş arkdaşlarınızla ilişkinizde, evcil hayvanlarınız ve sağlıınızla ilgili konularda önümüzdeki 10 günlük süreçte detaylar netleşecektir. Bazı operasyonlar gündeme gelebilir; projelerinizde iş ortamında önemli radikal dönüşümler yaşanabilir. Sağlık adına check up yaptırmak, derinlemesine araştırma gerektiren konularla ilgilenmek adına çok uygun bir süreç. Çalışma ortamınız değişebilir, iş bağlantılarınız önemli hale gelebilir. Titizlik, hamaratlık gerektiren detaylardan kaçıp kurtulma isteği, emir almaya tepki yoğunlaşabilir. Bakış açınızı değiştirerek, güç ve irade ile olayları ele almanız, ilerlemenize yardım edecektir; geçmişi ve de etrafınızdakileri eleştirmeye kalkmayın..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Bu hafta ümidiğinizi kesteğiniz bazı ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras gibi konularda ilerleme kaydedebilir, ani sevinçler yaşayabilirsiniz; eş ya da ortaklı gelirlerden yana şanslısınız. Araştırma gerektiren tüm konularda ilerleme kaydedebilir, psikolojik ya da manevi çalışmaların yararını görebilirsiniz. Kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilgili işlerinizde bir türlü fikir birliği sağlayamadığınız, yetersizlik hissettiğiniz konularda rahatlayacaksınız; hazı rahatsızlıkların iyileşme haberleri sizi sevindirebilir. Grup aktiviteleri, sosyal yaşam, partnerinizle ilişkinizde düzelme sağlayabilir, sosyal arkadaş çevrenizde ortaklaşa işler içine girebileceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz; dostlarınızdan destek alabilirsiniz. Özellikle maddi konulardaki endişelerinizi, hedefleriniz doğrultusunda ilerleyemiyormuş gibi hissetmenizi, farklı bakış açıları ve yeni çözümler bularak giderebilirsiniz; ümitsizlik yerine yüzünüzü ileriye dönün. Perşembe günü 5. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, risk gerektiren girişimler ve kendinizi ortaya koyuş şeklinizle ilgili olarak önümüzdeki 10 günlük süreçte işlerinizde belirginlikler olacaktır. Özellikle hamile olanların kendilerine dikkat etmeleri gereken bir dönem. Yeteneklerinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilir; yeni tutkulu bir aşk yaşayabilir, bir anda göz önüne çıkabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ihtiras yoğunlaşacaktır. Güçlü bir rota değişimi haritalarınıza bağlı olarak gelişebilir; değişik bakış açıları, bazı duygulara takılıp kalmamak, ısrarcı olmamak, zorlandığınız yerlerde size çözüm getirecektir..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Bu hafta sosyal arkadaş çevrenizde gelişecek ortaklaşa işler, güç birlikleri hızlı gelişmelere neden olabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya bağlantılı konularda detayların size engel olmasını dostlarınızdan alacağınız fikir destekleri ile giderilebilir; bazı sağlık problemleri, kişisel bakım konularınız, titizlik gerektiren işlerinizde endişelere, yetersizlik duygusuna mahal vermeyin. Bilgi kapasitenize, yabancı kültürlerle ve eğitimle ilgili konuları takıntılardan uzak durun. Kariyerinizde, otorite figürleri ile bağlantılı işlerinizde kendinizi rahatlıkla cesaretle öne sürebilir ve çalışma ortamınızda takdir toplayabilirsiniz. Bazı iş başvuruları yapılabilir; projeler onaya sunulabilir. Büyüklerinizin sağlıkları ile ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Günlük işlerinizde yardım alacaksınız. Yoğun bir hafta geçirmeniz, kariyeriniz için uğraş vermeniz ve özgüven duymanız önemli. Yalnız olarak kendinizi ortaya koymanız, sorumluluklarınızı ve görevlerinizi enerjik halletmeniz sizi zorlayabilir. Perşembe günü 4. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte aile, ev, gayrimenkul konularında bazı konular daha belirgin hale gelebilir. Radikal kararlar almanız, aile içinde bazı tatsızlıklar sizi farklı bir yöne sürükleyebilir. Geçmişe tutku ile sarılmayın; ileriye dönün. Farklı bakış açıları çözümleri de beraberinde getirecektir. .

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Bu hafta kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde önemli gelişmeler sizi aniden sevindirebilir; yeni bir iş, bir terfi, bir proje onayı, önemli bir müşteri, büyüklerinizin sağlık haberleri şaşkınlık yaratacak gibi. Endişe yaratan riskli bir girişim, bir yatırım kabul görebilir; kendinizi, yeteneklerinizi ortaya koymaktaki çekimserliğinizi iyileştirme fırsatı bulabilirsiniz. Bir aşk ilişkiniz  ya da çocuklarınızla ilgili bir konu çevrenizden kabul görebilir. Entellektüel bilgi kapasiteniz, iyimser görüşleriniz, yeteneklerinizle birlikte sizi ileriye taşıyacaktır; daha geniş çevrelere ulaşma şansı bulacaksınız. Sanatsal aktivitelere katılabilir; önemli bir seyahate çıkabilir, çocuklarınızın eğitim haberi ile sevinebilirsiniz. Medya, internet ortamında başarı kazanabilirsiniz. Cesaret edemediğiniz konuları endişe etmeyin; bazı konularda kontrolünüz dışında aksilikler oluşsa da, bakış açınızı değiştirmek, kafanızı kumdan çıkartmanız çözüm bulmanızı kolaylaştıracaktır. Seyahatlerde, hukuksal konularda, eğitimde oluşabilecek aksilikler sizi yıldırmasın. Perşembe günü 3. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte yakın çevreniz, iletişim, eğitim, yayıncılık, seyahat, ticaret alanlarındaki işleriniz daha belirgin hale gelebilir. İradeli bir şekilde önemli kararlar almak durumunda kalabilir, bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Önemli rota değişimleri, radikal gelişmeler oluşabilir; yazmaya başlayabilir, bir eğitime ya da seyahate karar verebilir, yakın çevrenizi ilgilendiren önemli bir olay oluşabilir. Düşüncelerinizde ısrarcılığa ve inada yer vermeden ileriye dönük kararlara önem verin.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Bu hafta yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama konularından yana oldukça şanslısınız; çocuklarınızın eğitim haberlerine sevinebilir, yeteneklerinizi geniş çevrelere sunabilirsiniz. Seyahatler, yabancı bir sevgili, yeni bir aşk fırsatı hızlı gelişebilir. İkili ilişkilerinizde ya da fikir birliği sağlamak konusundaki endişelerinizi giderebilme şansı bulacaksınız. Korktuğunuz rekabetçi ortamlar huzursuzluk yaratsa da, ilerme şansı oluşacaktır. Ailenizden ya da partnerinizden destek bulabilirsiniz; geçmişe takılıp kalmayın. Gayrimenkulünüzle ilgili olarak ya da ailenizle bağlantılı gelir şansı oluşacaktır. Bir kredi, burs, prim, sigorta, vergi konusu sonuca bağlanabilir. Aile büyükleri ile ilgilenmek vaktinizi alabilir. Sosyal ya da grup aktiviteleri ile ilgili maddi yetersizlikler, hedefleriniz doğrultusunda ilerleyemediğinizi düşündürebilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde bazı kesintiler oluşabilir. Dostlarınızla bazı problemler yaşayabilirsiniz; bu sorunlar sizin farklı çıkar yollar bulabilmeniz için yüzleşmeniz gereken noktalar olacaktır. Perşembe günü 2. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte maddi durumunuzla ilgili olarak bazı durumlar belirginleşebilir. Kazanımlarınızla ilgili önemli bir karar almak, farklı bir yön denemek, radikal bir gelişme yaşayabilirsiniz. Parasal takıntılarınızdan kurtulabilmek adına önemli bir süreç olabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Bu hafta ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konulardan oldukça şanslısınız; özellikle aile, ev ve gayrimenkul bağlantılı bu konular hızlı bir şekilde gelişebilir. Belki bir ev kredisi, aileden maddi bir destek, aile üyelerinden olumlu ameliyat haberlerine aniden sevinç yapabileceksiniz. Bir türlü karar veremediğiniz, ifade etmekte zorlandığınız detaylar, titislik gerektiren işleriniz, sağlık sorunları ile ilgili olarak ilerleme şansı bulabilirsiniz. Dikkatinizi günlük detaylara verin; özellikle iletişimde, görüşmelerde ve trafikte. Yakın çevrenizden de önemli fikir destekleri bulabilir ve fikir birliği sağlayabilirsiniz. Biz sözleşme, kontrat gündeme gelebilir. Hayal ettiğiniz bir ilişki netlik kazanabilir. Partnerinizle rahat iletişim kurabilir, bir tatil programı yapabilirsiniz. Sorumluk almak, grevlerin farkında olmak, kendinizi ve otoritenizi ortaya koymakta zorlanıyormuş gibi hissetseniz de politik yaklaşımlar olaylara objektif yaklaşımlar farklı çözüm yolları bulmanıza neden olabilir. Kendinizi yetersizlikle suçlamayın; rekabet gerektiren konularda kendinize güvenin. Perşembe günü burcunuzda Dolunay gerçekleşecek; bu hafta biraz depresif hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkileriniz ve sağlığınızla ilgili önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı konular belirgin hale gelebilir. Radikal kararlar almak, hayatınızın iplerinizi irade ile ele almak, gücünüzü ispat etmeye çalışmak söz konusu. Bazı rota değişimleri yaşanabilir; zorlanabilirsiniz. Önemli bir dönüşüm yaratma fikriniz varsa, harekete geçmek ya da uğraşlarınızın sonucunu görmek açısından olumlu bir dönem..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Bu hafta ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, eşinizle ilgili olarak hızlı gelişmelere hazır olun; önemli bir teklif alabilir, evlenmeye karar verebilir, gelir şansı olan bir ortaklığa adım atabilir, önemli bir sözleşme kararı alabilirsiniz. Bazılarınız için taşınma fırsatları oluşabilir. Yakın çevreniz aracılığı ile bir eş ya da ortak adayı ile tanışabilirsiniz. Rekabet içeren ortamlarda kararlar alabilir, harekete geçebilirsiniz. Tatil, eğitim olanakları oluşabilir. Maddi endişeler hissetmeniz bu hafta çok normal; riskli yatırımlara girmeyin, lüks dürtüsü ile alış veriş yapmayın. Çocuklarınızla ilgili harcamalar oluşabilir. Ancak bunun yanında çalışkanlığınız, elinizdeki projedeki titizliğiniz, müşterileriniz sayesinde kazanç fırsatları oluşacaktır. Yeni bir çalışma ortamı, yeni bir iş size keyif verebilir. Aşırı yorulmak, bazı eğitim, yabancı kültür gibi eksiklikleriniz bu hafta gözünüze batabilir; detaylar sizi hedeflerinize ulaşmanızda engelliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yardımlaşma ve hayata geniş çerçeveden olumlu bakış açıları farklı çözümler bulmanıza yardımcı olabilir. Perşembe günü 12. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte gizli saklı işler, dedikodular, gizli düşmanlıklar, bazı kronik rahatsızlıklar sizi meşgul edebilir; gizlilik gerektiren konulardan uzak durun, platonik duygular karamsarlığa neden olabilir. Yalnız çalışmak, yaratıcılık gerektiren konuları ele almak adına güç ve irade hissedebilirsiniz. Ezoterik, okültik ve psikolojik araştırmalar yapmak adına uygun kullanılabilir.
Balık Burcu ve Yükselen Balık
Bu hafta çalışma ortamınızda, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, yürüttüğünüz titizlik ve hamaratlık gerektiren işlerinizde, birlerine yardımcı olduğunuz konularda ani ve hızlı kazanç elde etme şansı bulacaksınız. Yeni bir iş fırsatı, bir proje sizi sevindirecek gibi. Eviniz, aileniz için endişe duyduğunuz bir konu çözülebilir; kendinizi suçlama eğiliminde olmayın. Hafta içi oldukça romantik bir hava üzerinizde etkili olabilir, sevgiye olan ihtiyacınız artabilir, hayalperest davranabilirsiniz. Bir aşk fırsatı, çocuklarla ilgili bir haber, sanatsal ya da cesaret isteyen bir girişim, idealleriniz doğrultusunda gelişebilir. Spor, eğlence, adrenalin vaktinizi alabilir. Ancak yükselen ihtiras ve keyif duyguları masrafları da arttıracaktır. Sevgilinizle ya da çocuklarınızla inatlaşma, hırs içeren tartışmalardan uzak durun; riskli yatırımlar yapmayın. Ortaklaşa gelirlerde, krediler, borçlar konusunda işler pek istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Farklı yollar denemek çözüm getirebilir; farklı bakış açılarına yönelin. Perşembe günü 11. evinizdeki Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte içinde bulunduğunuz sosyal çevreler, gruplar, kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ve umutlarınızla ilgili olarak bazı durumlar daha belirgin hale gelecektir. Radikal dönüşümler oluşabilir; önemli kararlar bu alanlarda rota değişikliklerine neden olabilir. Dostlarla aranızda güç savaşları, takıntılı, hırslı mücadeleler oluşabilir. Geleceğe odaklanmak, belki yeni umutlar, değişime ayak uydurmak, sorunlara çözüm getirecektir.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder