20 Haziran 2015 Cumartesi

21 Haziran - 27 Haziran 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 4. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler. Bu süreçte, aile, ev, gayrimenkul ve milli konular hayatınızda öne çıkacaktır. Bu alanlarda bazı harcamalar artabileceği gibi, cesaret gerektiren konularda atılım yapmak adına fırsatlar oluşabilir. Aile ve ebebveyn ilişkileri önem taşıyabilir hatta bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Revizyon, bakım konuları gündeme gelebilir. Hafta genelinde aşk hayatınız, çocuklarla ilişkileriniz ve riskli girişimlerinizle ilgili olarak sizi oldukça şanslı kılabilecek ve ani olarak sevindirecek görünümler aktif olacaktır; şaşırabilirsiniz. Bir anda kendinizi sahnede bulmak gibi yaratıcılığınızı aktif kullanabileceğiniz, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz fırsatlarla yolunuz kesişebilir. Bunun yanında yakın çevrenizden duyacağınız bazı dedikodular haberler de sizi şaşırtacaktır. Ulaşım, seyahat, eğitim, iletişim konularında kontrolünüz dışı bazı aksilikler oluşabilir, kayıplar, unutkanlıklar, odaklanma problemleri yaşayabilirsiniz. Her duyduğunuza inanmayın. Hafta sonu ise ailevi bazı konularda fikir birliği, ortak karar alma sorunları oluşabilir; aile içi tartışmalardan uzak durun. Bazı taşınma işlerinde, sözleşmelerde aksilikler yaşayabilirsiniz. Aile, emlak konularında amaçlarınızı gerçekleştirmede oluşacak aksilikler size set oluşturabilir...
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 3. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyorlar. Kardeşleriniz, komşularınızla ilişkilerinizde, iletişim, seyahat, ulaşım, yayıncılık ve eğitim konularında cesaret isteyen atılımlar yapabilmek, bu alanlarda harcamalar oluşması, bazı tatil organizasyonları gündeme gelebilir. Arızalara ve ufak kazalara karşı da temkinli olun. Zihinsel olarak aktif bir döneme hazır olun; hızlı düşünmek, hızlı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Hafta genelinde ise eviniz, aileniz ve gayrimenkulünüz ile ilgili olarak hızlı gelişmeler yaşanabilir; bazı kararlar alınabilir. Eviniz, emlağınızla ilgili yürüttüğünüz bir süreç sonlanacaktır. Zorlansanız da gelişmeler sizi mutlu edecektir. Bazı sosyal aktiviteler nedeniyle harcamalar da hafta içi yoğunlaşabilir.  Dostlarınızla para alış verişlerinde bu hafta içi bulunmamanızı öneririm. Kazançlarınızla ilgili olarak hatalı adım atabilirsiniz, dikkat. Hafta sonu ise çalışma ortamınız, müşterileriniz ya da kiracılarınız ya da yardımcılarınızla ilgili olarak bazı zorluklar, fikir ayrılıkları size problem oluşturabilir. Mümkünse hafta sonu detaylar konusunda karar vermemeye özen gösterin; bazı arızalar da sizi zora sokabilir. Sağlığınız açısından da bu hafta sonu pek şanslı değilsiniz..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 2. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler. Maddi kazanımlarınız, geliriniz bu süreçte önem arzedebilir; harcamalarınız çoğalabilir. Maddi durumunuzla ilgili olarak bazı cesaret isteyen hamleler, ataklar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta genelinde etkili olabilecek, aniden oluşabilecek tatil, eğitim, yayıncılık ve ticari fırsatlar sizi sevindirecektir. Yakın çevrenizle bazı grup aktiviteleri organize edebilir, davetlere katılabilirsiniz. Bazı konularda kararlar alabilmeniz için sosyal arkadaş çevrenizden hızlı gelişecek desteklere açık olun, sürpris gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak kariyeriniz ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde aşırı iyimserlik suistimallere neden olabileceği gibi yanlış anlaşılmalar, hatalı kararlar sizi üzebilir. Bazı kariyer endişeleri sizi yanlış yönlendirebilir. Kendinize güvenmemeniz nedeniyle kararlarınızda zorlanabilir, yetersizlik hissedebilirsiniz. Onay beklediğiniz projeler açısından pek uygun bir hafta değil. Hafta sonu ise riskli girişimler açısından pek şanslı değilsiniz; aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkilerinizde objektiflik konusunda zorlanabilir, amaçlarınız doğrultusunda kendinizi ortaya koyamadığınızı düşünebilirsiniz. Bazı harcamalar sizde endişe yaratabilir; özellikle lüks tüketimine ve şans oyunlarına dikkat.
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, burcunuza geçecekler. Kendinizi öne süremek, daha enerjik hissetmek, cesaretli ve özgüvenli davranışlar ama bunun yanında yüksek ego nedeniyle ısrarcılık ve inatlaşma sonucu tartışmalar gündeme gelebilir. Bazı hastalıklara ve ufak kazalara, acelecilik ve yoğunluk sebebiyle maruz kalabilirsiniz. Fiziksel enerjiniz yüksek olacağından her yere yetişmeye çalışmak sizi hem fiziksel hem psikolojik açıdan zorlayabilir. Gerekli gereksiz her konuya atlamayın. Hafta genelinde kariyerinizde müthiş bir maddi gelişme yaşayabileceğiniz harika etkiler altında olacaksınız. Hızlı gelişen bir başvuru, terfi, teklif sizi şaşırtabilir. Oluşacak fırsatları dikkatli değerlendirin. Bunun yanında ise yurt dışı, eğitim, medya, hukuk alanlarında kontrolünüz dışı gelişebilecek bazı aksilikler, konsantrasyon problemleri, kayıplar, uyku düzensizlikleri oluşabilir. Dinlenmeye özen gösterin. Duyacağınız bazı haberlere şaşırabilirsiniz. Hafta sonu ise eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili bazı hedeflerinizde aksilikler, anlaşmazlıklar çıkabilir. Aşırı duygusal davranışlar sizi zorlayabilir; bu alanlarda bitirmek istediğiniz bazı işlerde zorlanabilirsiniz..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 12. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler. Bu süreç bazı kronik ya da psikolojik rahatsızlıkların uyanmasına ve husursuzluğa neden olabilir. Duyacağınız bazı dedikodular, gizli düşmanlıklar sizi üzebilir. Bu süreçte yalnız kalmak, dinlenmek, yaratıcılık gerektiren her konuda yeteneklerinizi konuşturmak adına çok uygun olacaktır. Bazı okültik, psikolojik, manevi çalışmalar fayda sağlayabilir. Fiziksel enerjiniz düşük olacağından bazı endişeler, korkular yoğunlaşabilir. Hafta genelinde ise yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarından gelebilecek sürpriz haberlere sevinebileceğiniz etkiler var; oldukça şaşırabilirsiniz. Hızlı gelişmelere mutlu olabilirsiniz; ani bir seyahat, eğitim fırsatı, hukuksal bir davanın aniden sonuca bağlanması sizi sevindirecektir. Aynı zamanda bazı dostlarınızda aranızda bazı yanlış anlamalar oluşabilir; arkadaşlarınızdan beklediğiniz maddi desteği bulamayabilirsiniz. Eğlence ve grup aktiviteleri masrafları arttırabilir. Gelirinizdeki bazı kesintiler ya da bazı yanlış hesaplar sizi üzebilir. Hafta sonu ise kontrolünüz dışı yaşayabileceğiniz aksilikler kararlarınızda, hedeflerinizde size engel oluşturabilir; ulaşım, iletişim, seyahatlerde konsantrasyonuzu koruyun ve dikkatli olun. Yakın çevrenizde işler istediğiniz gibi gitmeyebilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 11. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler.  İçinde bulunduğunuz sosyal arkadaş grupları, grup aktiviteleri açısından yoğunlaşmak, dost çevrelerinizde öne çıkmanız, bu alanlarda harcamalar yapmanız mümkün. Bazı haritalarda ise arkadaşlar arasında tartışmalar, inatlaşmalara, riskli aktivitelere neden olabilir. Enerji dolu bir sosyallik söz konusu olacaktır; davetler, organizasyonlar arasında yorulacaksınız. Hafta genelinde ümidinizi kestiğiniz bir yerden destek bulmanız, beklemediğiniz bir kaynaktan kazançlı çıkmanız mümkün. Bazı okültük, psikolojik, manevi çalışmaların ise hızlı iyileşmesi sizi sevindirecektir. Bazı tepkilerinizin kaynağını görmeniz, hislerinize analiz yapmanız mümkün. Hızlı açılımlar hayatı farklı algılamanıza neden olacaktır. Bunun yanında kariyerinizde ya da otorite figürleri ile aranızda bazı görüşmelerde, kararlarda fikir birliği sağlamakta hafta içi zorlanabilirsiniz. Bir kontratta, sözleşmede aksilikler, endişeler oluşabilir. Karar vermek zor gelebilir ya da hatalı kararlar verebilirsiniz; dikkat. Hafta sonu ise kazancınızla ilgili olarak bazı hedeflerinizi gerçekleştirmekte aksilikler yaşayabilirsiniz. Geçmişteki hatalar tekrar gündeme gelebilir. Kendinize güvenmeyi sakın unutmayın, parasal konularda hafta sonu harekete geçmeyin.



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 10. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler; kariyer ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde bol enerjili, koşuşturmalı bir sürece neden olacaklar. Bazı girişimlerde bulunmak ve kendinizi öne çıkarmak daha kolay olabileceği gibi, yüksek enerji, büyüklerinizle, amirlerinizle tartışmalara da neden olabilir. Başarı hırsı ve mesleki yükselme dürtüsü yüksek olabilir; sorumluluklar da sizi sıkabilir. Hafta genelinde sosyal çevrenizden arkadaşlarınızla ortaklaşa girişimler ani olarak gelişebilir; bazılarınız dost çevrenizden evlilik ya da ortaklık teklifleri alabilir. Eşinizle, partnerinizle keyifli organizasyonlara, davetlere katılabilirsiniz. Önemli bir anlaşma, el sıkışma sizi mutlu edecektir. Bunun yanında günlük hayatınızda ya da çalışma ortamınızda bazı detayları atlamak, yanlış anlamalar, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya ve seyahatlaerinizde endişe duymanıza, güvensizliğe neden olacaktır; dikkat. Bazı alerjik durumlar ya da zehirlenme türü rahatsızlıklara karşı dikkat edin. Sistemli ve titizlik gerektiren işlerinizde hata yapma şansınız yüksek. Hafta sonu kariyeriniz ya da otorite ile ilişkilerinizde terslikler, hedefleriniz doğrultusunda gitmenize  engel olabilir. Hafta sonu bu tarz girişimleri başlangıçları yapmayın. Geçmiş tecrübelerinizden dersler çıkarıp, olayları tekrar değerlendirin.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 9. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler. Yurt dışı, eğitim, medya, seyahat, hukuk ya da dini konularda epey yoğun bir sürece giriyorsunuz. Uzak ülkelerden gelebilecek misafirler, dini, felsefi sohbetler, hukuksal ya da eğitimle ilgili işleriniz sizi epey yorabilir. Akıl ve zeka dopingi, önemli ve gerekli kabul edilen her düşünceyi açıklamakta cesaret ve ataklık verecektir. Yeni tecrübeler, entellektüel ve inanç kapasitenizi genişletmek, bunun yanında seyahatlerde, eğitimde aksilikler yaşanması, mahkeme, yasa ile ilgili işlerin gündeme gelmesi mümkün. Hafta genelinde ise kariyerinizde, çalışma ortamınızda ani gelişecek durumlarla, projelerinizin, başvurularınızın onay görmesi, yeni önemli bir müşteri, sağlık açısından hızlı iyileşme ve işlerinizde başarı verecek enerjiler etkili olacak. Onay beklediğiniz tüm başvurular, teklifler açısından çok olumlu bir hafta var önünüzde. Tek dikkat etmeniz gereken nokta risk içeren girişimlerde ya da eğlence, çocuklarınız, lüks tüketim nedeniyle oluşabilecek masraflar. Bütçenizi dengede tutun ve sevgilinizle ya da çocuğunuzla, inatlaşma, ısrar içeren tartışmalardan uzak durun. Aşırı duygusal dürtüler sorun yaşatabilir. Hafta sonu seyahatlerinizde, eğitim, hukuk işlerinizde kontrolünüz dışı bazı aksilikler, kadersel ilerlemek istediğiniz işlerde engel oluşturabilir. İnançlarınız çakışabilir; huzursuzluk, yetersizlik hissedebilirsiniz. Konsantrasyonunuzu bozmayın ve dedikodulara kulak asmayın. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 8. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler. Ortaklaşa gelirler evi olan 8. ev, borç, kredi, miras, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka gibi konuları da temsil ettiğinden bu alanlarda enerji harcamanız söz konusu.  Mümkünse bu süreçte borç ve kredi işlemlerini erteleyin, aksilikler yaşanabilir. Paranın ya da malın kullanılmasında sorunlar oluşabilir. Bazı dış etkenler, iç dünyamızda fırtınalar yaşanacaktır. Araştırma gerektiren her iş için uygun bir dönem. Tesadüfen tanıştığınız biri üzerinizde önemli bir etki bırakabilir. Egonuz bu günlerde bir şeyler için mücadele etmeniz gerektiğine inanacaktır. İçsel boyuttaki bu kıpırdanmalar küçük ya da büyük değişimlere neden olabilir. Hafta genelinde aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde ve cesaret gerektiren işlerinizde aniden gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Bir eğitim ya da seyahat konusu, hukuksal bir süreç, sanatsal ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi geniş çevrelere duyurabilmek hızlı gelişmelerle mümkün olacaktır. Eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili bir konuda fikir birliği oluşturmakta zorlanabilir, endişelenebilirsiniz. Bazı sözleşmelerde iptaller oluşabilir. Aile üyelerin tarafından suistimal edilmeye hafta içi yatkınsınız dikkat. Hafta sonu ise sosyal arkadaş çevrenizden beklediğiniz bazı destekleri bulamayabilirsiniz; dostlarınızla inatlaşma içeren tartışmalardan uzak durun. Mümkünse para alış verişleri yapmayın; harcamalar hafta sonu sorun yaratabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 7. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler; bu süeçlerde ikili sosyal ilişkilerin canlanması, coşması mümkün. İyi giden ortaklıkların, evlilik ilişkilerin yoğunluk kazanmasına, ancak sorunlu beraberliklerde aşırı cesaret kaynaklı, daha önce söylenememişleri söylemeye neden olacağından tartışmalara da neden olacaktır. Fikirsel, mantıksal ve hukuksal çekişmelere neden olabilir; rekabetçi yanımız kuvvetlenebilir. Taşınma veya danışmanlık konularında aksilikler, harcamalar oluşabilir. Hafta genelinde miras, nafaka, vergi, sigorta, borç, kredi ya da burs, prim gibi konular, eviniz ve ailenizle bağlantılı olarak hızlık bir şekilde gelişebilir. Sürpriz olarak kazancınıza ek elinize para geçebilir. Ortaklaşa gelirler konusunda şanslı bir hafta. Operasyon gereken rahatsızlıklarda ise başarı söz konusu. Bunun yanında çalışma ortamınızda, günlük işlerinizde dalgınlıklar, yanlış anlamalar oluşabilir; bazı cihazlarda ya da araçlarınızda arızalar oluşabilir. Omuz bölgeniz ve ses telleriniz hassas; dikkat. Endişelerden ötürü yakın çevrenizdekileri eleştirmeden işlerinizi yürütün. Hafta sonu ise aile ya da evinizle ilgili bir hedefinizde fikir ayrılıkları oluşabilir; amaçlarınız doğrultusunda aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 6. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler; bu süreçte çalışma ve günlük hayatınızda oldukça hareketli günlere hazır olun. Aşırı yorgunluk bazı hastalıklara da davetiye çıkarabilir, dikkat. İş hayatınızda ve iş arkadaşlarınızda aranızda egosal tartışmalar bazı detaylarda aksilikler oluşabilir. yapmak istemediği işlerle fazlaca meşgul olabilir ve etrafınıza karşı eleştirel olabilirsiniz. Hırsızlıklar, bir eşyanızın kaybolması gibi gelişmelere karşı da dikkatli olun. Hafta genelinde ise ikili ilişkilerde ani gelişecek durumlar size keyif verecektir; bir ortaklık ya da bir evlilik teklifi bazılarınızı şaşırtabilir. Yakın çevrenizle birlikte hızlı bir ortak girişimde bulunabilirsiniz. Bir tatil ya da eğitim programı hızlıca gelişebilir. Ticaret, yayıncılık, ulaşım ve iletişim konularında yetkilisinden fikirler almak, bazı kararlar sonucu kontratlar, sözleşmeler size kazanç getirebilir. Diğer yandan ise eğlence, aşk hayatı ya da çocuklarınızla ilgili olarak harcamalar endişe verici olabilir. Lüks bir tüketim malzemesine gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Masraflar konusunda dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu ise yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, din veya felsefe alanlarında bazı detaylar, sizi hedefleriniz doğrultusunda ilerlemekten alıkoyabilir; belki farklı bir bakış açısı ya da yön değişimi üzerinde düşünmeniz gerekebilir.Başkalarının yapmak istemediği işlerle fazlaca meşgul olabilir ve etrafınıza karşı eleştirel olabilirsiniz. Hırsızlıklar, bızın kaybolması gibi gelişmelere karşı dadikkatli olun. Hafta gen
Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü önce Güneş, 23 Temmuz'a kadar; Salı günü ise Mars, 9 Ağustos' kadar kalmak üzere, 5. evinizdeki Yengeç burcuna geçecekler; kendinizi yeteneklerinizle ortaya koymak, kim olduğunuzu göstermeye çalışmak, spora başlamak, aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkilerinizle yoğunlaşmak adına uygun bir süreç. Cesaret ve ataklık riskli girişimlerde sizi korkusuz bir hale getirebilir. Sınırların dışına çıkmak, başkaldırmak bazı özel ilişkilerde ise sorunlara neden olacaktır. Hafta genelinde ise çalışma hayatınızda hızlı gelişmeler size sürpriz kazançlar sağlayabilir. Bir iş ya da proje kabulu, yeni bir müşteri, belki kiracı, yeni bir iş programından parasal gelir sizi sevindirecektir. Sağlık alanında ise hızlı çözümler, iyileşmeler keyif verici olabilir. Bunun yanında aile üyeleri ile ilgilenmeniz, ev ya da emlak ile ilgili endişeler, aile içi ilişkilerde yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Özgüveninizi yüksek tutmaya özen gösterin. Hafta sonu ise maddi açıdan, beklentilerinizde aksilikler olası. Eğlence, lüks tüketim masrafları arttırabilir; sevgilinizle aranızda kıskançlık ya da inatlaşma türünden tartışmalar oluşabilir. Çocuğunuz ile ilgili bazı harcamalar söz konusu olabilir.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder