6 Haziran 2015 Cumartesi

7 Haziran - 13 Haziran 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı oldukça hareketli, yaratıcı romantizm dolu geçebilecek etkiler alıyorsunuz. Yakın çevreniz ile iletişiminiz yoğun olabileceği gibi zeka gerektiren tüm işlerde, yeteneğiniz ile öne çıkabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek, spora başlamak, belki bir aşk fırsatı keyfinizi yerine getirebilir. Sevdiklerinizle duygularınızı rahatlıkla paylaşabileceksiniz. Keyif verici ortamlar daha çok ilginizi çekebilir. Çocuklarınızın eğitim konuları ile ilgilenmek, yayıncılık, ticaret ile ilgili işlerde ilerleme, belki kısa bir seyahat ya da eğitim fırsatı haftanın ilk yarısı vaktinizi alabilir. Değişik düşünce tarzları, rutin dışı yaratıcılığınız öne çıkacaktır. Merkür geri hareketi Cuma günü sona eriyor; iletişim, ulaşım konularında zorlanmalar, belki kardeşlerinizle ya da komşularınızla aranızda oluşan problemler, cihazlarda ve araçlarda arızalar yakanızı bırakıyor. Düşüncelerinizi, kararlarınızı daha net ifade edebilecek; bilgi alış verişlerinde daha rahatlayacaksınız. Hafta sonu ise yakın çevreniz aracılığı ile duyacağınız bazı haberlere sinirlenebilirsiniz. İçsel saldırganlık hissetmeniz normal; bu duygularınızı dışa vurmaktan kaçının. Bazı sağlık problemleri oluşabilir, dinlenmeye özen gösterin. Özellikle sözlerinizde kırıcı ve saldırgan olmaktan kaçının. Hafta sonu uykusuzluk çekmenize neden olacak içsel huzursuzluğunuzu belki psikolojik ya da manevi çalışmalarla giderebilirsiniz. .
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı evden yaptığınız işlerde, emlak, gayrimenkul konularında, aile aracılığı ile oluşan durumlarda ya da yaratıcılık gerektiren işlerde kazanç elde etmek adına harekete geçebileceğiniz fırsatlar oluşabilir. Paraya dayalı ailevi problemler varsa çözüm fırsatı bulabilirsiniz. Bu alanda bazı korkuların, endişelerin önüne geçebilmeniz mümkün olacaktır. Bırakmakta zorlandığınız bir alışkanlıktan kurtulmak adına harekete geçebilir, özgüveninizi yükseltebilirsiniz. Bilinçaltınızı rahatlatmanız hayattan keyif almanıza yardımcı olacaktır. Yaratıcılığınızı üst düzeyde kullanabilirsiniz. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; maddi konularda gecikmelere, bazı iptaller ya da kesintiler, daha önemlisi belirsizlikler de beraberinde bitmek üzere. Kazanımlarınızla ilgili olarak görüşmeler, toplantılar, bazı kararlar açısından ileriye bakacağınız ve harekete geçebileceğiniz süreç başlıyor. Belki kısa bir iş seyahati, kazanç adına yükselecek mail trafiği için uygun zamanlar. Hafta sonu sadece maddi yetersizlikler gözünüze fazlace batabilir. Arkadaş çevrenizle kendinizi kıyaslamaya kalkmayın. Masraf yaratacak bazı grup aktiviteleri, eğlence fırsatları içini burkabilir. Sakın takılmayın ve dostlarınızla iletişiminizde savunma gerektirecek maddi tartışmalara girmeyin; hafta sonu parasal eksiklik hissedeceğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı sosyal açıdan epey hareketli görünmekte; hem gezip, tozma, grup aktiviteleri, sosyal konular, telefon trafiği kadar, ulaşım ve mail yoğunluğunuzu da arttıcacaktır. Kendinizi daha enerjik hissedeceğinizden her yerde olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında öne çıkabilecek fikirler üretmeniz, entellektüel kapasitenizi kullanmanız mümkün. Rutin dışı aktiviteler için enerjiniz yerinde. Bazı klüp, cemiyet organizasyonları, sosyal yardımlaşma konuları, kısa geziler gündeme gelebilir. Arkadaşlarınız ya da yakın çevrenizden kişilerle beraber bir eğitim programı içinde yer alabilirsiniz. Tamamen rutin dışı, orijinal bir tatilin hayali üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; bir süredir sizi meşgul eden sağlık sorunları, eskilerle yollarınızın kesişmesi, nostalji düşkünlüğü sonunda yakanızı bırakıyor. İleriye dönük fikir üretmek, kararlar almak, yeni kişilerle bir araya gelmek, ileriye dönük amaçlarınızla ilgili toplantılar, seyahatler, eğitim programları düzenlemek adına harekete geçebileceğiniz bir dönem. Hafta sonu ise kendinizi otorite kurmak konusunda yetersiz hissedebilir; büyükleriniz, amirleriniz ile kendinizi savunmak durumunda kalacağınız tartışmalarda yer alabilirsiniz. Sorumlulukların ve görevlerin farkında olmanız yeterli. Kendinize haksızlık etmeyin ve acımayın. Yeterli çalıştığınız ve elinizden geleni yaptığınız sürece, kendinizi rahatlıkla ortaya koyabilir ve otoritenizi etrafınıza gösterebilirsiniz..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkinizde ani gelişen durumlar maddi olarak desteklenebileceğinize ve bu konulardaki endişelerinizin dağılmasına neden olabilir. Bir süredir sizi içsel olarak yoran konuların olumlu fırsatlar dönüşebildiğine şahit olabilirsiniz. Sanat ya da yaratıclık gerektiren bir konu ile ilgileniyorsanız; projelerinizin onaylanması ya da bir işe kabulünüz ve gelir haberi almanız muhtemel. Kendinizi çalışmak, üretmek adına kapatıp, yalnız kalarak ortaya koyabileceğiniz işlerde maddi kazanç şansı bulabilirsiniz. Bir teklifiniz kabul olabilir ki bu bir iş başvurusu da olabilir. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; bir süredir dedikodular, gizli düşmanlıklar, kontrolünüz dışı gelişen bazı olaylar sonunda bitmek üzere. Psikolojik olarak da sizi yıpratan sorunlar, geçmiş 3 haftada uykusuzluklara da neden olmuş olabilir. Şimdi üretmek ve yaratmak zamanı. Bazı kronik rahatsızlıklar da bu süreçte uyanmış olabilir; artık olumlu olarak çarelerine bakabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı, projelerinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Hafta sonu sadece yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ya da felsefe konularında kendinizi yetersiz hissetmeniz olası. Hayat görüşünüzü ortaya koymakta zorlanabilir bazı terslikler yaşayabilirsiniz. Belki bir yabancı dil, belki eğitimde konsantrasyon problemi ya da hukuksal bir hata gözünüze her zamankinden daha fazla batabilir. Bu endişelere yer vermemek adına, çözümüne odaklanmalı ve kendiniz haksızlık etmemelisiniz..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat ya da hayat görüşünüz ile bağlantılı ani bir gelişme sizi sosyal açıdan aktif bir hale getirecektir. Entellektüel bilgi kapasitenizi içinde bulunduğunuz sosyal çevrede rahatlıkla kullanabileceksiniz. Bazı öğrenciler için akademik bir kariyer ve yeni idealler belirleyebilme açısından harika bir görünüm. Daha umutla ve arzu dolu idealleriniz yönünde fırsatlar, destekler oluşabilir. Bir medya grubu ile çalışmaya başlamak, tecrübelerinizden yararlanabilmeniz, arkadaş grubunuz ile uzun bir seyahat fırsatı, inançlarınızı, hayat felsefenizi çevrenizdekilere rahatça aktarabilmek mümkün. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; bir süredir sosyal çevre bakımından bazı aksiliklere, eski dostlarla karşılaşma veya dostlarınızla eski konuların tekrar gündeme gelmesi, umutlarınız doğrultusunda ilerleyemiyormuş gibi hissetmeniz de böylece bitmek üzere. Sosyal çevreniz ile olan iletişiminiz böylece daha akıcı ve hızlı olacaktır. Tatil, eğitim programları düzenlemek, bazı klüplerle görüşmeler, toplantılar ve tabii kararlar açısından olumlu bir dönem başlıyor. Hafta sonu sadece kendinizi maddi olarak bu organizasyonlarda yetersiz hissedebilir ve kendinizi suçlayabilirsiniz. Harcamalar ya da ortak gelirlerde bazı aksilikler sizi endişeye sürükleyebilir. Beklediğiniz bir bursun, primin olumsuz yanıtlanması enerjinizi düşürebilir. Bardağın dolu tarafına odaklanmalı ve yeni çareler, çözümler üretmelisiniz. Bu hafta sonu aşırı sosyallik, sonradan kredi kartları ile uğraşmanıza neden olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı bir süredir ağır ilerleyen kariyer ya da otorite figürleri ile ilgili bir problem ile ilgili olarak aniden oluşabilecek yeni bakış tarzı aslında sorunların göründüğü gibi büyük olmadığını farketmenize yarayabilir. Beklemediğiniz, ummadığınız ya da ümidinizi kestiğiniz bir yerden tekrar destek ihtimali oluşabilir. Kendinizi ve otoritenizi rahatlıkla ortaya koyabilmek, psikolojik olarak sizi güçlendirecektir. İdealleriniz yolunda ilerleyebilmek, iç tatmin duymanız muhtemel. Büyükleriniz ya da ebeveyniniz de bu konularda size yardımcı olacaktır. Kariyerinizde belki çok yoruldunuz ama meyveleriniz toplamak adına uygun bir hafta başı var önünüzde. Bazı krizler fırsata dönüşebilir. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; eski iş başvuruları, otoriteye onaylanmak adına sunduğunuz projeler, büyüklerinizi sağlığı ile sizi yoran konular sonunda bitiyor. Atılım yapmak, kariyer fırsatları oluşturmak, yeni bir iş, yeni görüşmeler, belki bir iş seyahati ya da eğitim programı adına güzel bir süreç başlıyor. Hafta sonu sadece ikili ilişkilerdeki dengeniz bozulabilir. Sözünüzü geçiremiyormuş gibi hissedebilirsiniz. kariyerinizde ortak fikirde buluşabilmek, rakiplerinize, ortaklarınıza üstünlük sağlayamamak ya da eşinizle ilgili bir sorun, kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Avukatlık ya da danışmanlık almak adına uygun bir hafta sonu. Çaresizliklere değil çözümlere odaklanın ve yeni bakış açılarına objektif yaklaşın..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ani gelişecek bir sehayat fırsatı, hukuksal ya da eğitim, medya, yurt dışı başlantılı bir durum sosyal çevrenizle ortaklaşa harekete geçmenize neden olabilir. Bir davanızla ilgili dostlarınızın yardımı ile yetkili birinden fikir danışabilirsiniz. Bazılarınız sosyal çevre ararcılığı ile belki bir davette biri ile tanıştırılabilir; ileride bu kişi sizin için önem arzedebilir. Ortaklaşa girişilecek bir sosyal yardım projesinde yer alabilirsiniz; basın, medya haberleri oluşabilir. Eşinizle sosyal çevrenizde keyifli davetlerde yer alabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ortak iş yapma kararı alabilirsiniz. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; bir süredir aksayan ya da geriye dönük olarak önünüze düşen uluslararası, akademik, hukuksal işleriniz en nihayet düzelmeye başlayacaktır. Bir pasaport başvurusu, bir mahkeme başvurusu, akademik bir fırsat adına yeni gelişmeler oluşabilir. Bu alanlarda gerekli görüşmeleri yapabilir, kararları alabilir ya da adım atabilirsiniz. İnançlarınızı artık sorgulamak gereği duymayacaksınız. Hafta sonu bu konularda günlük detaylar, titizlik isteyen konular kendinizi yetersiz hizzetmenize neden olabilir. Sistem oluşturmakta zorlanabilir, bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Uyguladığınız bir sağlık kürünün işe yaramadığını düşünebilirsiniz. Moralinizi bosmayın, kendinize haksızlık etmeyin; ileriye bakın ve yeni çözümler üretin. Gerekiyorsa bir tıp yetkilisine başvurmayı ihmal etmeyin..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilgili bir gelişme, bir projeniz sayesinde otorite figürlerinde takdir edilebilecek veya ödüllendirilebileceksiniz. Onay almak istediğiniz konuları rahatlıkla sunabilirsiniz. Burs, prim gibi konularda çabalarınızın karşılığı sizi sevindirebilir. Bazı rahatsızlıkların ameliyat gereksinimleri ve başarı ile iyileşmeleri de mümkün olabilir. Sağlık açısından olumlu bir hafta başı. İşinizde mali bütçelerle ya da araştırma gerektiren konularda titiz ve sistemli çalışmanız beğeni kazanabilir. İşinizde rutin dışı bir fikriniz ya da eyleminiz kabul görebilir; terfi bile alabilirsiniz. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; bir süredir geçmişe dönük uğraştığınız borçlar, krediler, vergi, sigorta, prim, miras, nafaka ya da banka ekstrelerinden artık kurtuluyorsunuz. Rahatlıkla, aksilik ve gecikme yaşamadan bir başvuru yapabilir ve başarılı, akıcı olarak sonuç elde edebilirsiniz. 3 Haftadır cevap beklediğiniz kamusal ya da mali işler artık hızlanacaktır. Hafta sonu sadece sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilişkilerinizde saldırgan, inatlaşma içerebilecek tartışmalardan uzak durun. Lüks ya konforlu sayılacak bazı alış verişler yüzünden pişmanlık duyabilirsiniz; harcamalar, riskli atılımlar endişe yaratabilir. Bardağın dolu tarafını görün ve şükretmeyi ihmal etmeyin.. Yalnızsanız, romantizm ve aşk dürtüsü sizi yorabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ani oluşabilecek bir gelişme sayesinde hukuksal bir konunuz varsa anlaşma sağlama, ortak fikirlerde buluşma şansınız yüksek. Rekabet gerektiren konularda hafta başı şans sizden yana. Evliliğinizde, ortaklığınızda uyum ve samimiyet rahatlıkla oluşabilir; birlikte  yurt dışı, seyahat ya da eğitim programları üzerinde kararlar alabilirsiniz. Çocuğunuzun akademik kariyeri ile ilgili olarak keyif verici haberler duyabilirsiniz. Entellektüel kapasiteniz, ortak çalışmalarınızda sizi oldukça öne çıkaracaktır. Bir aşk ilişkisi hızlıca evlilik teklifine gidebilir. Bazılarınız için ise hızlı gelişmeler taşınma fırsatları doğurabilir. Bazı imzalar, kendinizi, isminizi tanıtmanıza yardımcı olacaktır. Cuma günü, Merkür retrosu sona eriyor;  bir süredir ikili ilişkilerinizde eskileri deşmiş, eski hukuksal davalar yüzünden avukat ziyaretleri yapmış ya da bir türlü taşınma konularınızı rayına oturtamamış, atmayı beklediğiniz imzalarda sorun ve gecikme yaşamış olabilirsiniz. Eşinizle yapmak istediğiniz bir seyahatte aksilikler oluşmuş olabilir. Artık ileriye doğru adım atma süreci başlamakta. Evlilik, ortaklık, kontratlar, sözleşmeler rahatlıkla gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizdeki iletişim daha akıcı olacaktır. Yekili ve tecrübeli gördüğünüz kişilerden gerekli fikirsel destekleri alabilirsiniz. Hafta sonu sadece ev, aile ya da emlak konularında kendinizi kararsız hissedebilir, bazı konularda tatminsizlik yaşayabilirsiniz. Ebeveyn sağlığı gündem oluşturabilir. Duygusal olarak olumsuz hissedebileceğinizden ikili ilişkilerinizde saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz. Kendinizi hırpalamayın ve bardağın dolu yanını görmeye çalışın. Belki yeni çözüm yolları, değişik bakış açıları şifa değerinde olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı ani gelişebilecek durumlar eviniz, aileniz ya da gayrimenkul konularında kriz oluşturmuş şartların iyileşmesine neden olabilir; emlak ile ilgili bir kredi onayı, aile içindeki bazı problemlerin çözümü, ailenizden maddi destek bulma gibi konular, titz çalışmanız ve sistemli olmanız sayesinde düzene  girebilir. Bazı egzersiz programları da sağlık açısından olumlu gelişmeler sağlayabilir. Çalışma arkadaşlarınız, müşterilerinizle ilişkiniz daha verimli hale gelebileceği gibi duygusal olarak kendinizi daha güvende hissedebileceksiniz. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili de olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Miras, nafaka işlemleri, kredi başvuruları akıcı bir şekide ilerleyebilir. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; çalışma şartlarınız, iş hayatınız, yardımcılarınız, müşterileriniz, kiracılarınız varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili 3 haftadır yaşadığınız gecikmeler, aksilikler, geriye dönük sorunların tekrar gündeme gelmesi artık bitiyor. Rahatlıkla toplantılar, iş gezileri, eğitim programları, belki terfi ya da iş başvurusu, yeni bir müşteri ya da proje adına adım atma gibi alternatifler akıcı olarak ilerleyebilir. Sağlık açısından da olumlu gelişmelere hazır olun. Yeni bir egzersiz, diyet ya da bakım kürü adına start alabilirsiniz. Hafta sonu sadece iş ortamınızda iletişimle ilgili kendinizi yetersiz görmeniz, yakın çevrenizde günlük işlerinizde destek bulamamanız, araç ya da cihaz konusunda endişe hissetmeniz mümkün. Günlük yoğunluk ve yorgunluk karar vermekte sizzorlayabilir. Endişelenmeyin ve aceleci davranmayın; kendinize haksızlık etmeyin. Yakınma ve eleştiri sizi enerji olarak düşürebilir; iletişim şeklinizde saldırgan tavırlardan uzak durun. Dinlenmeye özen gösterin hafta sonu bağışıklığınız düşük çalışabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı ani gelişebilecek durumlar yakın çevrenizde bazı kişilerle kendinizi yaratıclığınızla ortaya koyabileceğiniz bazı ortak girişimlere neden olabilir. Bir aşk teklifi gelebilir; çocuğunuzun eğitimi ile ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz. Risk gerektiren konularda bile şans sizden yana. Hızlı düşünmek, karar verebilmek ikili ilişkilerinizde belki risk alabilmek, önemli gelişmeler sağlayacaktır. Bir eğitim programı, bir tatil fırsatı, ticari bir girişim, yayıncılık konuları hızlı bir şekilde, sizi avantajlı kılacak şekilde gelişebilir. Yakın çevreden bir eş adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Risk içerse de, bazı kontratlar, sözleşmeler size başarı sağlayabilir. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; bir süredir aksaklık yaşadığınız aşk hayatınız, belki çocuklarınızla ilişkiniz, cesaret gösteremediğiniz işleriniz açısından olumu bir dönem başlıyor. Sevgilinizle ya da çocuğunuzla iletişim kopukluğu yaşamış olabilirsiniz. Şimdi düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Eski aşkların gündeme gelmiş olması dengenizi bozmuş olabilir; artık ileriye bakma zamanı. Hafta sonu  bazı lüks, konfor sayılabilecek harcamalar sizde endişelere, yetersizlik duygularına neden olabilir. Eğlenceye para yetiştirmek, masrafların artması, çocuğunuzla ilgili bir konu, harcama gerektirebilir. Kendinize haksızlık etmeyin ve bardağın dolu yanına odaklanığ yeni çözüm yolları üretmeye çalışın. Bazı hastalık haberleri alabilirsiniz..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı evinizle, emlağınızla ilgili bir konudan, belki bir müşteri ya da kiracıdan gelebilecek bir fırsat ani olarak gelir arttırıcı şekilde gelişebilir. Aile desteği ile bir iş fırsatı oluşabilir. Günlük uğraşlarınızda aileniz size destek olacaktır. Evinizle ilgili bazı işleriniz örneğin tamirat ya da revizyon, size para harcatabilir. Hafta başı hanenizle ilgili işlerinizde epey yorulabilir, aile büyükleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü Merkür geri hareketi sona eriyor; geçtiğimiz 3 hafta boyunca sizi ev ve aile ile ilgili olarak epey yormuş olmalı. Eski ailevi konular tekrar gündem oluşturmuş, evdeki cihazlarda makinelerde arızalar olmuş olabilir. Ev ve ailevi konularda, emlak ile ilgili işlerde gecikmeler, iptaller sizi zorlamış olabilir. Aile büyükleri ile ilgili bazı hastalıklar tekrar uyanmış olabilir. Artık ileriye dönük olarak harekete geçebilir, gerekli kararları alabilirsiniz. Bu konularda görüşmeler yapabilir, işlemlere start verebilirsiniz. Sadece bu hafta sonu bu konularda kendinizi yetersizlikle suçlayabilir, endişe duyabilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak hırpalamayın; bazı hastalık haberlerine üzülebilirsiniz. Yeterinde aile büyükleri ile ilgilenemediğinizi düşünebilir, üzülebilirsiniz. Sevilmediğinizi, korunmadığınızı düşünebilir, aile ilişkilerinde saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz. Bu duygulara mahal vermeyin ve çarelerine odaklanın. Bardağın dolu tarafını görmek size fayda sağlayacaktır..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder