5 Haziran 2015 Cuma

5 Haziran 2015


Ay güne Oğlak burcunda ilerleyerek giriyor; irade, gerçekçilik ve kararlılık sağlıklı düşünmeye, sorumlu, işkolik olmaya eğilimli hale getirebilir bizleri. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak, etrafımızdakilerden de aynı sağduyuyu göstermelerini beklemek mümkün. Hedeflere ulaşabilmek adına her türlü zorluğu üstlenebiliriz. 

06:06'da Ay Pluto ile kavuşuyor; duyguların derinliğine işleyebilecek bir transit. Kendi duygularımıza psiko analiz yapabileceğimiz gibi, başkalarının etkisiyle duygularımızla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. İçinde bulunduğumuz duruma göre bu transit bunaltıcı olabilir; kafamızdaki kaygı, kıskançlık, kin gibi duyguları yapılandırmamıza yol açabilir. Yerine getirilmesi zor ihtiyaçlar varsa, bizleri harekete geçirebilecek güçlü bir motivsyon bulabiliriz. Ardından 13:53'teki Ay ve Uranüs karesi de bunu yoğunlaştırıcı bir enerji verecektir; malum Pluto ve Uranüs karesi halen aktif. Gerekli gereksiz tuhaf bir acelecilik vereceğinden bizi ilgilendiren ilgilendirmeyen durumların içine atlayabiliriz. Bu duyguların altında aslında tamamen hür ve bağımsız olduğumuzu haykıran, isyancı bir kişilik saklı olacaktır. Herkesten farklı olduğumuzu, yeni heyecanlara, değişimlere açlık hissettiğimizi anlatan bir dürtü.Derinlerdeki huzursuz hisler, soğukkanlılık ve dikkat ile hareket etmemizi zorlaştırabileceğinden, sonradan pişmanlık yaratacak davranışlara itebilir. Ölçüsüz ve ani davranışlardan mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var.

17:11'de Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim duygusal ya da fiziksel tedaviler açısından olumlu. Boşuna endişeler, gereksiz yetersizlik duyguları ile başedebilmek adına daha olumlu. En azından özelliklerimizin tamamının bizleri biz yaptığını kabul etmekte zorlanmayabiliriz. Bu açının ardından Ay günü açısız tamamlayacak; Cuma günü akşamına uygun olarak dinlenmeye vakit ayırabiliriz.

18:32'de Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor; 19 Temmuz'a kadar sürecek bir transit. Eğlence, iyi vakit geçirme, keyif çatmaya işaret bir transit. Gönül maceraları, kumar tipi oyunlar, sanatsal aktiviteler artabilir. Coşup taşmaya istek artar, göz alıcı objeler daha fazla ilgimizi çeker. Çocuklarla iyi ilişkiler kurmak, faaliyetler yapmak adına oldukça olumlu. Oyun ve eğlence zamanı. Bu sürece ciddiyet pek yakışmaz. Aşk ilişkileri, dengeli bir şekilde sevgiyi paylaşmak mümkündür. Yaratıcı yetenekleri kullanmanın, kendimizi ifade edebilecek sanatsal faaliyetlerin yoğunlaşabileceği, galeri, konser, müze ziyaretlerinin artabileceği bir süreç. Olumlu olarak sevgi ve aşkta gösterişçi, sıcakkanlı ve cömert, koruyucu ve kararlı, parlak herşeye ilgi, zevklerde zenginlik, abartı, sahnede sinemada ve gösteri sanatlarında başarılı, sosyal olarak aktif ve gösteriş yanlısı olabilmenin yanı sıra; olumsuz olarak sevgide abartılı, kaba ve maganda gibi, parayı çarçur eden, aşırı lüks düşkünü davranışlar içinde olabiliriz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder