7 Haziran 2015 Pazar

7 Haziran 2015 - Astrolozi



Ay gün boyu Kova burcunda seyahat edecek bugün.. Bağımsılığımıza düşkün olmakla beraber bir o kadar da sosyalleşme adına uygun bir görünüm. İdealist ve entellektüel davranışların öne çıkması muhtemel. Özgür düşünceye önem verme; sosyal hak ve sorumlulukların önemine varma açısından bugüne denk gelmesi manidar. Bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bağ kurmaya teşvik edici bu transit polemik yerine görüşlerimizi yeni fikir ve kavramlarla öen sürebileceğimizi de anlatmakta. Seçim günü olması nedeniyle, çoğumuzun dikkat edeceği bu nokta, sosyal hak ve sorumluluklarımız adına harekete geçebilmeye de destek verecektir.

11:57'de Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı özellikle başta kadın ve erkek ilişkileri olmak üzere tüm ilişki türlerinde poziif bir etki verecek. Hem fiziki hem de psikolojik açıdan uyumlu bir harmoni içinde olabileceğimizden daha rahat ve samimi, iyimser olarak konuları ele alabileceğiz. Grup aktiviteleri, insan ilişkileri, iş, eğlence kısaca pek çok konu adına uygun bir gün ortası.

14:05'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak karşıtlık davranışlarımızda abartıya, meydan okuma isteğine, aşırı iyimserliğe ve yardımlaşmaya dürtü oluşturabilir. Üzerimizdeki yükler, sorumluluklar bu saatlerde bize zulm gibi gelebilir ve kaçıp kurtulma isteği yükselebilir.İçgüdülerimiz, savunma mekanızmamız fazla çalışabilir. Bu anlarda verilen sözler, tutulmayabilir; bol keseden atmamaya özen göstermek gerek.

15:31'de oluşacak Ay ve Mars arasındaki üçgen açı ise güven ve cesaretin, hele ki Jüpiter desteği ile birlikte, oldukça yükselebileceği; kapasitemizde var olan özelliklerin rahatça ortaya koyulabileceği bir transit. Grup liderliği yapmak, neyin, nasıl, ne zaman yapılacağına karar vermek ve tabii çoğu başlangıç adına uygun enerjiyi temin etmek açısından olumlu çalışabilir.

17:30'da ise Ay ve Uranüs arasında olumlu bir etkileşim gerçekleşecek; huzursuzluk, tez canlılık, telaş hissettirici bir etki. Etrafımızdakiler ve bulunduğumuz ortamları canlandırma, rutin dışı aktiviteler daha fazla ilgimizi çekecektir. Sezgilerimizle, entellektüel birikimimizi dengeli kullaanabilme imkanı verecektir. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak. Yoğun geçen bir Pazar gününün ardından akşam saatlerini dinlenmeye ayırmak en doğrusu olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder