9 Haziran 2015 Salı

9 Haziran 2015 - Astrolozi




Ay, haftanın ikinci gününe Balık burcunda ilerleyerek giriyor; gün içinde çevremizdekilerle duygudaşlık bağımız güçlü olacağından sevinç veya mutsuzluk gözyaşları bizleri kolaylıkla etkileyebilir. İnsanlarla ilgilenmemiz gerektiğini düşünebilir; ancak karşılığında aynı ilgiyi görememzsek kırılgan olabiliriz. Duygusal incinmelere açık olacağız Merhamet duygumuzun gücü dünyanın yükünü omuzlarımızda olduğunu düşündürtebilir. Hayal gücü ve güzel sanatlara ilgimiz yoğunlaşabilir.

00:55'te Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim tüm gün aktif; cesaret, güven ve şans getirebilecek bir transit.Grup içinde uyum sağlama ile ilişkilerde kolaylık sağlar ve geleceğe yönelik planlarımızı kontrol ederek belli bir raya oturtabiliriz. Bizlerden yüksek makamda bulunan ya da otoritesi altında olduğumuz kişilerle de ilişkilerde iyileşme sağlayacağı gibi tüm ilişkilerde adil olabilme fırsatı tanır. Bazılarımızda ego artışına neden olabilir. Özellikle öğrenciler için olumlu bir görünüm; zira bu etki altında öğrenilen bilgiler zihinde kalıcı olur.

03:56'da Ay ve Neptün kavuşumu sayesinde çevremize olan hassasiyetimizde daha da artabilir ki bu hassasiyet suistimallere de açık olacaktır. Değişik hayaller kurmak, fark etmeden gerçeklerden kaçmak da mümkün. Kuşkulara ve aldanmalara açık bir zaman aralığı; dalgınlıklar, küçük yanlışlıklar ve sakarlık tipi küçük kazalara neden olabilir. Sanatsal konulardaki başlangıçlar adına olumlu bir transit.

10:29'da Mars ve Uranüs arasındaki ılımlı görünümün etkileri de tüm gün hissedilir olacak; sabırsızlığa tez canlılığa neden olabilir. Düşünceler hzlanabilir ve yeni, orijinal tarzlara merak uyanır. Disiplin açısından biraz olumsuz am korkmayın problem yaratmaz. Günlük yaşamımızda firaz rutin dışına çıkmak hepimize iyi gelecektir. Farklı olana ilgimiz yoğun olacağından eğer bu duygumuzu tatmin etmezsek; gerginlik içine girebiliriz.

12:36'da Ay ve Pluto arasındaki olumlu açı yardımıyla araştırma gerektiren konularda başarılı olmak mümkün. Bir fikir kafaya takığ, üzerinde vakit harcayabiliriz. Derin duygular, kendimizi analiz etmemize de neden olacaktır. 

18:41'de Ay ve Güneş arasındaki kare açı ilişkiler açısından biraz riskili bir saate işaret etmekte. Alınganlık her zamankinden fazla olacağından bazı küçük problemler krizlere dönüşebilir. Hakkımızın yendiğini düşünmek ve olanları hak etmediğimizi düşünmek kolaylaşacaktır.

21:08'de Ay ve Mars arasındaki diğer bir kare ise bir önceki açıyı daha keskinleştirip adeta kavga, münakaşa ve düşünmeden hareket etmeye zorlayan etkiler barındırıyor.Saldırmaya hazır bir halde hissedebileceğimizden, kafamıza taktığımız konular üzülmeye değer konular olmasa da; bunu görmek zor olabilir. Dikkatli olmazsa ufak kazalara sebebiyet verebilir. Fazla acelecilik, ataklık ve risk içeren davranışlara meyledebiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlayacak.

23:43'te ise Chiron ile birleşecek olan Ay nedeniyle, yoğun yaşanabileccek duygusallık bizlere eksikliklerimizi, hatalarımızı, yetersizliklerimiz anımsatabilir. Gereksiz bir yaralanmışlık duygusu içinde olabiliriz. Ancak diğer bir yandan da bunların farkında olabilmek bir nevi şifa etkisi yapacaktır; çarelerini bulmak adına yardımcı olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder