4 Haziran 2015 Perşembe

4 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay güne Yay burcunda boşlukta girse de, 03:50'de Oğlak burcuna geçiş yapacak; daha sorumluluklarımızın farkında, biraz daha işkolik ve melankolik ama ne istediğimizin farkında olacağız. Etrafımızdkilere karşı mesafeli ve soğuk davranışlar sergileyebiliriz; samimiyet yaratmak güç gelebilir. Çevremizdekilerden de aynı bizler gibi görevlerinin farkında olmasını talep edebilir hatta eleştirel davranışlar içine girebiliriz.

17:15'te Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki kare açı nedeniyle, olan olaylar nedeniyle amaçlarımız doğrultusunda engelleniyormuş, geciktiriliyormuş gibi düşünebiliriz. Yetersizlik duygusu canımızı sıkabilir. Geçici bir etki olduğundan karamsarlığa mahal vermeden günün getirdiklerine odaklanmak daha doğru olacaktır. Belki farklı bir yol, farklı bir bakış açısı işimize daha çok yararabilir.

21:03'te ise Ay ve Neptün arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde duygusal olarak daha olumlu hissedebilmek mümkün. İnsanlara karşı hassasiyetimiz artacağından vericilik ve acıma hissi de yoğunlaşabilir. Adeta yardım etmek için yarışır bir hale gelebiliriz. Bazı mistik, dini konular daha fazla ilgimizi çekebilir. Dua, niyet, meditasyon, namaz gibi ritüeller açısından da olumlu bir görünüm.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder