20 Haziran 2015 Cumartesi

20 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor; liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlılığımız ve kişiliğimizin gücü çevremizdekileri etkileyecektir. Dikkatleri üzerimize çekmek ve aldığımız iltifat ve övgülerle en iyi özelliklerimizi daha çok öne çıkarabilmek mümkün olacak. Eleştirilmek bugün bizi en sıkabilecek şey olabilir. Yaratıcılığımız, drama yeteneğimiz ve yakınlarımız için enerji harcama dürtümüz dikkat çekebilir. Ayrıntılar bize göre değil gün içinde; sıkıcı detaylarla başkalarının ilgilenmesini tercih edebiliriz.

10:58'de Ay ve Venüs arasında oluşacak kavuşum tüm ilişkiler adına yapıcı etkiler taşıyor. Tam bu derecede Acumens sabit yıldızı var; bazı sorunları iyileştirebilmek adına yardımcı , sabır ve sebat göstermenini önemini vurgulamakta. Yemek içmek, sevmek, alış veriş yapmak adına da uygun bir sabah. İyi başlangıçlar yapmak adına olumlu kullanılabilir; maddi açıdan da şans getirebilir.

23:37'de ise bu kez de gökyüzünün en büyük iyicili Jüpiter ile Ay kavuşumu gerçekleşecek; akşam saatlerinde üzerimize çökecek iyimserlik, endişe ve korkulardan uzaklaşabilmemize, kendimize güvenmemize, etrafımızdakilere daha toleranslı olmamıza mücadeleden çok sevgi ve kabullenişle sorunları çözmeye çalışmamaıza neden olacaktır. İlişkiler açısından oldukça olumlu bir gün. Entellektüel kapasitemizi arttırıcı sohbetler yapmak, seyahatler, eğitim , din ya da felsefe konularıyla ilgilenmek, çevremize karşı adil olmak ve ikna gerektiren tüm işlerimize başarı elde etmek adına harika bir görünüm. Bu derecede bulunan Ras Elased Aust sabit yıldızı ise drama yeteneğimizin oldukça yüksek olabileceğini fısıldıyor bu akşam. Sorunlarımız olsa da yüzümüzdeki maske ile etrafımızdakilere bunu hissettirmememiz mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder