27 Haziran 2015 Cumartesi

27 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Akrep burcunda seyredecek; derin duyguların, tutkuların, ihtirasların burcu. Hayatı ve çevremizdekileri kontrol etmeye düşkün olabileceğimiz, araştırma gerektirebilecek her işte başarılı olabileceğimiz, kartlarımızı fazla açık oynamayacağımız bir gün.  Yüksel irade ve dayanma gücü karşımıza çıkabilecek her fırsata meydan okuyabilecek kuvveti bize verecektir. İnat ve azim yanında çevremizdekilerden de beklentiler içinde olmamıza neden olabilir.

00:00'da Ay ve Mars arasındaki üçgen açı sayesinde fiziksel enerjimiz yüksek olabilir. Bunun yanında  her zamanakinden daha fazla güven ve cesaret duyabilir, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyabiliriz. Liderlik özelliklerimiz belirgin olacaktır. Maymun iştahlılığımız da artacağından başladığımız projelerin de sonunu getiremeyebiliriz. 

07:12'de Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı ise duygularla mantık arasındaki dengeye işaret ediyor. Her konuda samimi, rahat ve olumlu olabilmek mümkün sabah erken saatlerde. Özellikle başta kadın - erkek olmak üzere tüm ilişki türleri adına olumlu enerjiler devrede olabileceği gibi insan ilişkileri, grup çalışmaları, eğlence, iş kısaca pek çok şey için olumlu saatler. Diğer zamanlara göre daha kazançlı çıkabiliriz.

16:00'da Ay ve Neptün üçgen açısı ile gerçek dnyadan biraz kopmak ve hayallere dalmak istenebilir. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırarak isabetli kararlar verilebilir. Sanatsal, yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmek, yetenekleri üst düzeyde kullanabilmek ve üretken olmak adına oldukça olumlu. Dua, niyet, meditasyon türü çalışmalar da bu saatlerde oldukça verimli olabilir. Etrafımızdakilere karşı merhamet hislerimizin de yoğunlaşmasından dolayı yardımlaşma çalışmaları içine girebiliriz. 

18:52'de netlik kazanacak Güneş ve Ay Düğümleri arasındaki kare aslında tüm gün etkili. Kendimizi yeteneklerimizi öne çıkarma yönündeki çalışmalarımızın sanki kader yolumuzda engelleniyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Kendimizde bir nevi yetersizlik duyabilir, karamsarlık hissedebiliriz. Giriştiğimiz işlerde oluşabilecek aksilikler, egomuzu zedeleyebilir. Bugün önemli girişimler adına pek uygun değil bence. İleriye dönük planlarımızda farklı bakış açıları oluşturmak, farklı yollara karar vermek belki daha doğru olabilir. Belki geçmiş tecrübeler bizi ilerlemekten alı koyabilir; umutsuz hissedebiliriz. Enerjimizde düşü olabilir; ancak geçmişe odaklanmak yerine yüzümüzü ileriye dönmek ve çözümler üretmek adına bazı zorlayıcı yüzleşmeler işimize yarayabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder