24 Haziran 2015 Çarşamba

24 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay güne Başak burcunda başlıyor; düzen, sistem, hamaratlık, birilerine yardımcı olabilme dürtüsü ve inde detaylar, pratiklik söz konusu.. 07:32'de Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim ile sabah erken saatlerde kendi başımıza kalmak isteyebilir, ağır ve sakin bir hal takınabiliriz. Önümüze gelen konuları ciddi görmek, ciddiyetle ele almayı istemek, bunun yanında görev ve sorumlulukların önemini kavramak, duygusal ihtiyaçlarımızı dengelemek kolaylaşacaktır. Diğer zamanlara göre çok daha dikkatli ve iradeli olabilmemiz mümkün görünüyor

08:12'de ise Ay ve Mars arasında oluşacak kare açı gerginliklere, alınganlıklara, münakaşalara davetiye çıkarabilir. Kendimize aşırı güvenmek ve cesaretli, atak davranışlaral girişimlerde bulunmak ufak kazalara neden olabilir. Bazı ufak detaylar, aslında kendimize dert edilmeyecek konular da olsa bu saatlerde bizi kolayca sinirlendirebilir. Bu açının ardından boşluğa giren Ay, 08:40'ta Terazi burcuna ayak basacak; daha sosyal, daha uyumlu ve diplomatik olabilmek, adil bir yarışçı haline sokabilir bizleri. Bildiklerimizi, düşüncelerimizi ateşli bir şekilde savunamasak da, sakin ve serinkanlılıkla, nezaketle, adil olanı ortaya çıkarabiliriz. Politik olmak önem kazanabilir. Uyum ve düzen dürtüsü karışıklıklardan bizi uzak tutmaya yardımcı olacaktır.

14:02'de Ay ve Güneş arasındaki kare açı nedeniyle duygusal tansiyonuz yükselebilir ve bu karşımızdakiler tarafından da hissedilebilir. Başta kadın - erkek olmak üzere tüm ilişki türlerinde stresli enerjiler baş gösterebilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse, kriz haline dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek, hakkımızın yenildiğini düşünmek içten içe bizi huzursuz edecektir. Yükselen ego ise çevremizden kolayca hissedilir olabilir.

Saat 14:36'da Chiron geri harekete geçecek; bu konu ile ilgili geniş bilgiyi  http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/06/chiron-geri-hareketi-baslyor-astrolozi.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz.

Mars, 16:32'de, 9 Ağustos'a kadar kalmak üzere Yengeç burcuna geçiyor. Bu transit geçmişte kazanılmış ve kafamızda bilinçsizce yer ederek temel oluşturmuş enerjileri ateşler ve bundan kaynaklanan çeşitli hal ve tavırları aktifleştirir. Nedenini anlamadığımız tartışma ve mücadelelere girmek, istemediğimiz halde kırıcı olmak, ben bunu niye yapıyorum diye kendimşze sormamız mümkün. Yaşadığımız yerde, hareket, enerji artabilir. Ailemiz, evimiz, ebeveynimiz için daha fazla çalışmamız gerekebilir; tabii çatışmalı durumlar da yaşanması oldukça muhtemel. Evde rekabet enerjisi, problem yaratabilir. Aile büyüklerinden bazılarının rahatsızlığı can sıkabilir. Ev, aile ya da emlak ile ilgili harcamalar problem oluşturabilir. Olumlu olarak koruyucu, hassas, güvene önem veren, acele riske girmeyen, dayanıklı, tutkularla ve sezgilerle hareket etme, dinamik hayal gücü verebilir; olumsuz olarak ise, cesaret eksikliği, ürkeklik, aşırı hassasiyet, duyguların etkisinde kalarak karar verememe, kızgınlığı dışarı yansıtamama ve bu nedenle kendimizi yıpratma, endişe, kolay affedememe, aile içi çatışmalar, özellikle anne ile rekabet özelliklerini saymak mümkün.

20:24'te ise Ay, Kuzey Düğüm ile bir kavuşum yaşayacak; olaylara daha geniş bir çerçeveden bakabilmemize yardım edebilecek bir görünüm. İyimser görüşler, ileriye dönük hedeflerimizi belirleyebilmekte bize yardım edebilir. Bazı tanışmalar, eş zamanlılıklar ileride bizler için kadersel önem taşıyabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder