13 Haziran 2015 Cumartesi

14 Haziran - 20 Haziran Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başından itibaren, Salı günü 3. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeniay etkisini hissedebilirsiniz; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili olarak hızlı gelişen olaylara şahit olabilirsiniz. Bunun yanında önümüzdeki 10 gün boyunca iletişim, ulaşım, eğitim, seyahat, yayıncılık ve ticaret alanlarında kararlı olduğunuz işleriniz le ilgili yeni başlangıçlar yapmak, cesaret gösterebilmek adına karar vereceksiniz; bu bir tatil, bir eğitim programı da olabilir. Kafa karışıklığı, kararsızlık ya da endişe duyguları sizi zorlayabilir. Araştırmalarınızı yaptıysanız, korkmayın; kendinize güvenin. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği 8. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor; sonbahar aylarında sizi zorlayan bazı ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka konuları tekrar kendini hatırlatacaktır. Maddi olarak size sınırlarınızı hatırlatabilir. Çözmeniz gereken konular tekrar önünüze düşebilir. Haftanın ikinci yarısı ise bazı ortak kararlar almak, belki sözleşmeler imzalamak, ileriye dönük hedeflerinizle ilgili iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz aracılığı ile tanışacağınız bir kişi ileride sizin için önem arzedebilir. Hafta sonu, kendinizi biraz dpresif hissetmeniz, ruhsal olarak zorlanmanız, lüzumsuz olandan ve sorumluluklardan kurtulma dürtüsü sizi yorabilir. Bunun yanında otorite sağlayabilmek adına azim, kararlılık ve hırs hissetmeniz de kariyeriniz açısından size yardımcı olabilir...
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başından itibaren, Salı günü, 2. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeniay enerjisini hissediyor olacaksınız; önümüzdeki 10 günlük süreçte maddi gelirinizle ilgili olarak atılım yapmanız, cesaret göstermeniz gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem kazançlarınız için yorulacaksınız. Bu arada giderleriniz ile ilgili olrak da dikkatli olan, yeni ödemeler çıkabilir. Kendinizi yetersiz hissetmeniz, endişe duymanız mümkün. Hazırlıklı olduğunuz alanlarda rahatlıkla adım atma zamanı; ancak eğer dürtüsel, tepkisel hareket etmeye yatkınsanız, sonradan pişman olabileceğiniz konular gündeme gelebilir. Kafa karışıklıkları ya da kararsızlıklar yanlışa sürükleyebilir, dikkat. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketiniz sürdürmek üzere 7. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor; geçtiğimiz sonbahar aylarında sizi yoran bazı ikili ilişkilerle ilgili konular tekrar gündeme gelebilir. Ortaklıklarınız, evliliğiniz, rekabet içeren konular, taşınma ya da danışmanlık almak istediğiniz kişilerle ilişkileriniz, gündeme gelebilecek konular. Eğer düzeltmeniz gereken alanlar varsa, bu bir fırsat oluşturabilir ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı, belki bir iş başvurusu, belki bir proje ya da yeni bir müşteri ile ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yolunuzu açabilecek bir konuda vereceğin,iz karar ileride önem arzedebilir. Hafta sonu ise partnerinizle ilişkinizde zorlanma hissedebilir, lüzumsuz olan ilişkilerinizden kurtulmak isteyebilirsiniz. İleriye dönük hedefleriniz için kararlılık, hırs ve azim duymanız muhtemel..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başından itibaren, Salı günü burcunuzda gerçekleşecek Yeniay enerjisini hissedebilirsiniz; sağlık konuları, ikili ilişkileriniz önümüzdeki 10 günlük süreçte gündem oluşturabilir. Enerjisi yüksek günlere hazır olun, bazı başlangıçlarla yolunuz kesişebilir. Özellikle otorite figürleri ile olan ilişkileriniz ve sorumluluklarınızla ilgili kafanız karışabilir, endişe ve yetersilik duygusu hissedebilirsiniz. Kendinize güvenin ve hazırlıklı olduğunuz konularda adım atın. Ancak dürtüsel ya da tepkisel hareket etmeye meyilli iseniz, sonradan pişman olacağınız durumlar oluşabilir. Kararlılık ve cesaret bu süreçte sizin için önem arzedecektir. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar kalmak üzere, 6. evinizdeki Akrep burcuna geçecek; geçtiğimiz sonbahar sürecinde sizi yoran bazı sağlık problemleri, çalışma ortamı, iş arkadaşları ya da müşterileriniz veya varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Bu konularda kalıcı çözüm bulmak amacıyla önlem almanız ve harekete geçmeniz önem arz edebilir. Haftanın ikinci yarısı kaybettiğiniz değerli bir eşyanızı bulabilir, yaratıcılığınız geliştirebilir, sevgiliniz ya da çocuğunuzla sorunlarınızı çözebilirsiniz. Hayal gücünüz aktif çalışabilir ve idealleriniz yolunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Hafta sonu çalışma şartları ya da sağlıkla ilgili ruhsal zorlanmanız mümkün. Lüzumsuz detaylar sizi sıkacaktır. Ancak bunun yanında bir proje üstünde azim, kararlılık ve hırs göstermeniz size güç kazandırabilir..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başından itibaren, Salı günü 12. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay etkilerini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte bazı kontrol dışı gelişen olaylar sizi yorabilir. Özgüven eksikliği, endişeler yetersizlik duygusuna dönüşebilir; inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Enerjiniz düşük olacağından kendinize özen gösterin. Bunun yanında yaratıcılık gerektiren tüm işlerinizde atılımlar yapmak adına uygun bir görünüm. Psikolojik, ruhani, bilinçaltı çalışmaları da bu süreçte verimli olabilir. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdürmek için 5. evinizdeki Akrep burcuna geçiyor; geçtiğimiz sonbahar aylarında sizi yoran bazı aşk yada çocuklarınızla ilişkilerinizdeki problemler, spekülatif girişimlerinizle ilgili zorlayıcı durumlar tekrar gündeme gelebilir. Özellikle hamile olanlar varsa kendilerine bu süreçte dikkat etmeliler. Ancak bu konulardaki bazı pürüzleri halledebilmek adına tekrar ele almak, kalıcı çözümleri de beraberinde getirecektir; bunlara odaklanmanız en doğrusu olabilir.Haftanın ikinci yarısında eviniz, aileniz, gayrimenkulünüzle ilgili bir sorunu çözebilecek ya da bir alışkanlığınızı geride bırakmak adına karara varabileceksiniz. Evde vakit geçirme, yaratıcılık gerektiren konularda adım atma fırsatı bulabilirsiniz. Yalnız verdiğini kararlar ileride önem arz edebilir. Hafta sonu ise özel ilişkilerinizde ruhsal olarak sıkılabilir, gereksiz detaylardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Ancak yeteneklerinizle öne çıkmakla ilgili hırs, azim ve kararlılık dürtüsü size yardımcı olacaktır; kararlı olun. Çocuklarınızla ilişkinizde dengenizi koruyun. Riskli işleri haftasonuna bırakmayın..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başından itibaren Salı günü 2. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkilerini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte sosyal ilişkilerinizle ve umutlarınızla ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Sosyal olarak yoğun bir döneme giriyorsunuz; ancak aşırı yoğunluk bazı problemlere de neden olabilir; tartışmalar, harcamalarda artış görülebilir. Her duyduğunuz doğru olmayabilir. Hayattan beklentilerinizle ilgili olarak kararsızlıklar, endişeler hissedebilirsiniz; kendinize güvenin. Sosyal olarak hazırlıklı iseniz adım atabilir; bir klübe, gruba girebilirsiniz. Kariyerinizden beklentilerinizle ilgili harekete geçmek adına fırsatlardan yararlanabilirsiniz; ancak acele kararlar vermeyin, aksi halde kayıplar yaşayabilirsiniz. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdürmek üzere 4. evinizdeki Akrep burcuna geçecek; geçtiğimiz sonbahar aylarında yaşamış olduğunuz bazı ev, aile, gayrimenkul ve duygusal güvenlikle ilgili problemler tekrar gündeme gelebilir. Bazı maddi sorunlar belirebilir. Bunlara kalıcı çözümler bulmak adına bu süreci olumlu değerlendirebilir ve problemleri sonlandırabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı ise ise grup aktiviteleri düzenlemek, bir tatil, eğitim kararı almak, ticaret veya yayıncılık işinizde bir gelişme yaşamak ileride sizin için önem arzedebilir. Hafta sonu ise sorumluluklarınızın, detayların sizi duygusal olarak zorlaması, ev, aile alanlarında ruhsal olarak negatif etkilenmeniz mümkün. Ancak bunun yanında otoritenizi sağlayabilmek, titizlik gerektiren işleri halledebilmek ve sağlıkla ilgili gelişme kaydetmek adına azim, hırs ve kararlılık içinde olabilmeniz ve bu yönde hareket etmeniz sizi güçlendirebilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başından itibaren, Salı günü 10. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay enerjisini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte kariyeriniz ve otorite figürleri ile ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bolca çalışacağınız, iletişim trafiğinin yoğun olacağı günlere hazır olun. Kariyerinizle ilgili eğer önceden planlarını yaptığınız konular varsa, harekete geçmek adına uygun bir dönem. Ancak tepkisel, dürtüsel davranışlar sonradan pişmanlık yaratabilir. Amirlerinizle, büyüklerinizle ilişkilerde gerginlik yaşayabilirsiniz. Bazı ortak çalışmalarda suistimallere açıksınız; kendinize güvenin, endişe ve yetersizlik duygularına izin vermeyin. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği 3. evinizdeki Akrep burcuna geçecek; geçtiğimiz sonbahat aylarında yakın çevreniz, seyahat, iletişim, eğitim, ulaşım, yayıncılık ve ticaret alanlarında yaşadığınız bazı sorunlarla tekrar yüzleşebilirsiniz. Bazı masraf ve uğraş gerektiren durumlar bu alanlarda oluşabilir. Ancak kalıcı çözümler bulabilmek adına bu süreci olumlu değerlendirmeniz, bu konuları tekrar ele almanız da mümkün. Haftanın ikinci yarısı kariyerinizde gelir getirebilecek bir gelişme, bir görüşme ya da iş başvurusu gündeme gelebilir; bir onay alabilir ve kazanç elde edebilirsiniz, fırsatları değerlendirin. Hafta sonu yakın çevrenizde yaşayacağınız bazı sorunlar ruhsal olarak sizi zorlayacaktır; çocuğunuz ya da sevgilinizle ilişkinizde sıkılabilirsiniz. Ancak yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ortaya sürebilmek ve risk almak adına hırs, azim ve kararlılık içinde olmanız, sorumluluklarınızı bilmeniz size fayda sağlayabilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başından itibaren, Salı günü 9. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay etkilerini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte yurt dışı, eğitim, hukuk, medya, seyahat, pazarlarma ya da hayat felsefenizle ilgili olarak gelişmelere hazır olun. Bir pasaport başvurusu, hukuksal bir girişim, akademik bir atılım ya da uzak bir seyahat gündeme gelebilir; efor sarfedeceğiniz bir süreç. Bu alanlarda ve hayat görüşünüz ile ilgili olarak kararsızlıklar, kafa karışıklıkları kendinizi yetersiz hissetmenize de neden olabilir. Detayları titizlikle halledebilmek açısından zorlanabilirsiniz ve bu detaylar sonradan sorun çıkarabilir. Medyadan sansasyonel haberler duyabilirsiniz; her duyduğunuza inanmayın. Çalışmalarınızı geniş çevrelere tanıtmak, duyurmak adına hazırlıklarınızı yaptıysanız eğer, adım atabilirsiniz. Ancak dürtüsel girişimler sorun yaratacaktır. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği 2. evinizdeki Akrep burcuna geçecek; geçtiğimiz sonbahar aylarında yaşamış olduğunuz bazı maddi problemlerle tekrar yüzleşebilirsiniz. Bu konularda kalıcı çözümler üretebilmek, sorumluluklarınızı üzerinize almak adına bu konuları tekrar ele alma şansı bulacaksınız. Haftanın ikinci yarısı yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat alanlarında, ileride sizin için önem arzedebilecek bir gelişme yaşyabilirsiniz. İleriye dönük oluşturacağınzı bazı kararlar kadersel olabilir. Hafta sonu ise maddesel değerler yüzünden ruhsal olarak zorlanma hissetmeniz mümkün. Lüzumsuz olan her şeyden kurtulma isteği yoğunlaşabilir; ancak kendinizi duygusal olarak güvende hissedebilmek adına hırs, azim ve kararlılıkla bazı parasal konuları ele alabilirsiniz; sabrınız sınanabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başından itibaren Salı günü 8. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay etkisini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka ya da araştırma gerektiren tüm konularda bazı gelişmeler yaşayacaksınız. Bu sürede bir fikri kafanıza takığ onun esiri olmanız da mümkün. Bazı hastalıklar ameliyat gerektirebilir. Özel ilişkilerinizde aşırı kontrolcülük, inatlaşma, kıskançlık, hırs dolu tartışmalara dönüşebilir dikkat. Riskli girişimler adına pek uygun bir süreç değil. Ancak önceden hazırlıklı olduğunuz bir borç girişimi ya da ortaklaşa bir kazanç konusu ile ilgili adım atılabilir. Duygusallığı yoğun yaşayacağınızdan kendinizi hırpalamamanızı ve zorlamamanızı öneririm. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği burcunuza geçecek; geçtiğimiz sonbahar aylarında karşılaşmış olduğunuz bazı ilişki problemleri, sağlık sorunları ile tekrar yüzleşebilirsiniz. Bu alanlarda güç ve iradeli bir şekilde sorumluluklarınızı üzerinize alabilmeniz ve pürüz içeren noktalara kalıcı çözüm üretebilmeniz için konuları tekrar ele alabilme şansı bulacaksınız; güç ve irade içeren özellikleriniz size yardımcı olacaktır. Konulara kontrolcü değil objektif yaklaşmanız önemli. Haftanın ikinci yarısı umudunuzu kestiğiniz bir yerden sürprüz bir destek gelebilir. Üzerini kapattığınız sizi rahatsız eden bir konu çözüme ulaşabilir ve kendinizi psikolojik olarak rahatlamış hissedebilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizde kendinizi ruhsal olarak bastırılmış hissetmeniz, lüzumsuz iletişim konularından kurtulmaya istek duymanız mümkün. Samimi bir iletişim kurmakta, trafikte, ulaşımda akıcılık yaşamakta zorlanabilirsiniz. Ancak yayıncılık, ticaret, eğitim ve iletişim şeklinizde hırs, azim ve kararlılığı ele alarak harekete geçme şansını da yaratabilirsiniz; kendinize güvenin yeter, karamsarlıktan uzak durun.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başından itibaren, Salı günü 7. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay etkisini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz, rekabet içeren işleriniz ya da fikir danıştığınız kişilerle ilişkilerinizle ilgili olarak çeşitli gelişemeler yaşayacaksınız. Bazı tartışmalar, iletişimde terslikler görülebilir. Kontratlar, sözleşmeler imza gerektirebilir. Ortak kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Evinizle, ailenizle, emlağınızla ilgili yanlış karar verme ihtimaliniz var. Hazırlıklarınızı iyi yapıp önleminizi aldı iseniz gerekli adımları atın. Ancak dürtüsel, tepkisel her davranış, sonradan pişmanlık yaratabilir. Evinizle, ailenizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği 12. evinizdeki Akrep burcuna geçiş yapacak; geçtiğimiz sonbahar aylarında karşılaşmış olduğunuz bazı dedikodular, gizli düşmanlıklar, bilinçaltı korkularınız, belki psikolojik olarak sizi tekrar yorabilir. Kontrolünüz dışı gelişebilecek bazı olaylar sizi endişelendirebilir. Özellikle bazı sağlık sorunları tekrar uyanabilir. Bu süreçte sorumlulukların farkında olmak, psikolojik veya manevi çalışmalar yapmak en doğrusu olabilir. Bazı problemler kalıcı çözümler oluşturmak adına kendinizi tekrar ele alabilirsiniz. Bazı bağımlılıklardan kurtulabilmek adına terapi ya da destek görebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı hukuksal bir sorun, ikili ilişkilerinizde bir gelişme size başarı sağlayabilir. Bir görüşme, sözleşme, kariyer açısından önünüzü açabilir. Partnerinizle rahatlıkla fikir birliği yapabilir; hatta bazılarınız evlilik adına adıma atabilir. Hafta sonu maddi bazı gelişmeler sizi ruhsal olarak zorlayabilir; kontrol dışı gelişebilecek bazı parasal işler huzursuzluk duymanıza neden olabilir. Ancak bu alanda hırs, azim ve kararlılıkla yaratıcılığınızı birleştirmek büyük kazançlara da neden olacaktır; kendinize güvenin, endişelere mahal vermeyin..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başından itibaren, Salı günü, 6. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay etkilerini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, sağlığınız ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Yorucu, aktif bir dönem olacaktır. Bazı sağlık sorunlarınız uyanabilir; özellikle omuzlarınız hassas. Acele ile yapılacak işlerde detaylar ya da yanlış kararlar, iletişim sorunları problem çıkarabilir. Trafikte ve iletişimde dikkatli olmanız önemli. Bazı titizlik isteyen işler öne çıkabilir; kişisel bakım adına da harekete geçme kararı alabilirsiniz. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği 11. evinizdeki Akrep burcuna geçecek; geçtiğimiz sonbahar aylarında sosyal çevrenizde ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde yaşamış olduğunuz pürüzlerle tekrar yüzleşebilirsiniz. Arkadaş ya da üyesi olduğunuz klüplerde karşılaştığınız bazı sorunlar, kalıcı çözümler bulabilmek amacıyla tekrar ele alınabilir. Bu konularda sorumlulukların farkında ve kararlı olmak problemleri halledecektir. Bazı arkadaş kırgınlıklarını çözebileceksiniz. Haftanın ikinci yarısı çalışma ya da günlük hayatınızda bir projeniz, başvurunuz onaylanabilir; otorite figürleri ile olan işlerinizde gelecekte önem arzedebilecek kararlar gündeme gelebilir; bir iş başvurusu, bir teklifiniz kabul görebilir. Hafta sonu ise umutlarınızı gerçekleştiremediğinizi ve çevrenziden destek göremediğinizi düşünmek sizi ruhsal olarak zorlayacaktır. Gereksiz arkadaşlardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Azim, hırs ve kararlılık ise yeni umutlar oluşturabilmenizde size yardımcı olacaktır; hafta sonu sezgilerinzie güvenin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başından itibaren, Salı günü 5. evinizdeki İkizler burcunda gerçeleşecek Yeniay'ın etkilerini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte aşk, çocuklarla ilişkileriniz, riskli cesaret gerektiren girişimler, eğlence, lüks merakı, yetenekleriniz ve bazı hobilerinizle ilgili olarak gelişmelere yaşayabilirsiniz. Bir anda spora başlayabilir, bir yeteneğinizin farkına varabilirsiniz. Özellikle spekülatif piyasalarda yanlış ve acele girişimler, yatırımlar para kaybettirebilir, dikkat. Ancak yaratıcılık, yetenek gerektiren alanlarda özellikle sanat ağırlıklı işlerde idealleriniz yolunda kazanç amaçlı harkete geçmeniz mümkün; tabii tüm ihtimalleri hesapladı iseniz. Yeni bir aşk, belki bir bebek sürprizi keyif verebilir. Uzun zamandır almayı düşündüğünüz değerli bir obje tekrar ilginizi çekecektir. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği 10. evinizdeki Akrep burcuna geçecek; geçtiğimiz sonbahar aylarında yaşamış olduğunzu bazı kariyer, otorite figürleri ile ilgili sorunlarla tekrar yüzleşmeniz mümkün. Aile büyükleri de bu gruba dahil edilebilir. Ancak bu pürüzleri kalıcı çözümler getirerek halledebilmek adına da tekrar ele almak isteyebilirsiniz. Sorumlulukların ve görevlerinizin bilincinde olmak bazı problemleri çözebilir; kendinize güvenin. Haftanın ikinci yarısı sevgiliniz ya da çocuklarınızla ileriye dönük planlar yapmak, seyahat, eğitim kararları, yeteneklerinizi geniş çevrelere medya üzerinden tanıtabilmek, yabancı bir sevgili adayı ile tanışmak, sanatsal ziyaretler yapabilmek mümkün olabilir. Yurt dışı, hukuk, internet ve pazarlama alanlarında ileride önem arzedebilecek görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu sorumluluklarınız sizi ruhsal olarak zorlayabilir; gereksiz işlerden kurtulma dürtüsü duyabilir, kariyer konusunda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Ancak bu alandaki tüm problemlerinizi kararlılık, azim ve hırsla kontrol altına alma gücünü de bulacaksınız. Beklemeseniz de bazı fırsatlar otorite figürleri aracılığı ile oluşabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başından itibaren, Salı günü 4. evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşecek Yeniay etkilerini hissedeceksiniz; önümüzdeki 10 günlük süreçte ev, aile, gayrimenkul konularında çeşitli gelişmelere hazır olun. Bu alanlarda bazı ideallerinizi gerçekleştirmek adına eğer hazırlıklı iseniz, tüm detayları hesapladı iseniz rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Eviniz ya da emlağınızla ilgili bakım, onarım, revizyon işleri harcamalara neden olabilir. Aile ilişkilerinde iletişim yoğunluğu, bazı ufak tartışmalara da neden olabilir; bazı konularda cesaret göstermekte zorlanabilirsiniz, kendinize güvenin. Evinizde yoğun günlere hazır olun.. Pazartesi Satürn, 2 Ağustos'a kadar geri hareketini sürdüreceği 9. evinizdeki Akrep burcuna geçecek; geçtiğimiz sonbaharda yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat, din veya felsefe alanlarında yaşamaış olduğunuz bazı sorunlarla tekrar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak bu problemlere kalıcı çözüm bulabilmek amacı ile sorumluklarınızı üzerinize almanız, kararlı olmanız konuları tekrar ele alırken size oldukça yardımcı olacaktır. Bu alanlardaki ısrarcı fikirlerinizi serbest bırakın. Haftanın ikinci yarısında aileniz ya da evinizle ilgili vergi, sigorta, kredi gibi titiz çalışmanız gereken bir konuda başarı sizinle olacaktır. Ailevi problemlere çözüm getirebilirsiniz. Aile üyelerinden destek bulacaksınız. Hafta sonu arkadaş çevrenizle girdiğiniz dini, felsefi ya da entellektüel konularda kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla hayat görüşünüde orta nokta bulmakta zorlanabilirsiniz.  grup aktivitelerinde sorun çıkabilir. Ancak görüşlerinizi kararlılık, azim ve hırs ile ele almanız size başarı sağlayacaktır; bazı alanlarda güç elde edebilirsiniz.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder