30 Haziran 2015 Salı

30 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, güne Yay burcunda giriyor ve hemen 00:11'de Neptün ile bir kare açı içine giriyor. Aşırı iyimserlik, hayalgerestlik, gerçeklerle hayalleri birbirine karıştırabilir. Etrafımızdakilere aşırı merhamet göstermek, suistimal edilmemize neden olabilir. Bu saatlerde önemli konularda net sonuçlar elde etmeye çalışmak, kararlar vermek pek uygun olmaz; sonradan pişman olabiliriz. Bazı bilinçaltı kayıtları, önyargılar, endişeler gerçekleri görmemize engel teşkil edebilir.

13:20'de Ay ve Merkür karşıt pozisyonda olacaklar; duygularımızla mantık arasındaki bir mücadeleye işaret ediyor. Mantıklı kararlar vermek yerine sudan bahaneler ilişkilerde sorun yaratabilir. Başkalarında eleştirdiğimiz mantığı şimdi biz savunuyor olabiliriz. Eğitim, ticaret, seyahat, ulaşım gibi konularda iletişim yoğunluğu oluşabilir; ancak bu diyologlar çok da akıcı ilerlemeyebilir.

Ay önce 19:01'de Uranüs ile ardından 20:46'da Venüs ve 21:19'da da Jüpiter ile üçgen açılar içinde olacak; bu etkileşim Venüs ile Jüpiter kavuşumunu hem de Uranüs ile üçgeni ile beraber daha da aktif hale getirebilir. Özellikle ateş grubu burçları için harika bir görünüm. Yeni mutlu, yapıcı değişimler, ilişkilerde heyecanlar verici kuvvetli transitler. Kendimize ve çevremizdekilere yeni yollar açabilme imkanı yaratacağı gibi, yeni, değişik ve faydalı konular hayatlarımıza çekilebilir. Beklenmedik ani ve sürpriz fırsatlar, kendimizi özgürce ifade edebilme, hareketlilik, cesaret, zeka ve yüreklilik gibi kavramlar her halimize yansıyabilir ve her yönden pozitif enerji ile dolabiliriz. Beklenmedik yerlerden beklenmedik zaman ve şekillerde para, mal ya da kişisel bir avantaj gelmesi mümkün. Yeni ve farklı bilgiler, anlayışlar, bakış açıları bizleri rutin hayatımızdan çıkarabilir, devrimci, yenilikçi bir tarz yakalayabiliriz.

21:19'da ayrıca Ay, Chiron ile de bir kare içinde olacak; bu yukarıdaki transitlerin oluşu sırasında ufak huzursuzluklara, yetersizlik, endişe duygularına yol açabilir; fırsatları kendi ön yargılarımız, korkularımız, kabuğumuzu kırmaktaki çekimserliğimiz yüzünden kaçırmamıza tuzak oluşturabilir. Bu saatlerde cesaret ve kararlılık önemli; yetersiz ve eksik olduğumuz yanlarımızın iyileştirilebilmesi, şifalanması adına bu tuzaklara düşmemekte fayda var. Kendimize bahaneler üretmekten uzak durmak, olumsuz yanlarımızla yüzleşmek bu akşam çok önemli. Ay bu açının ardından günü boşlukta bitirecek.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder