13 Haziran 2015 Cumartesi

13 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay hafta sonuna Boğa burcunda ilerleyerek giriyor; dengeli, uyum içinde ve diplomatik bir havada olabilmek ama biraz çekingen davranabilmek mümkün. Hızlı ve acele hareketlerden çok dingin ve ağır bir hava üzerimizde etkili olacaktır. İşimizi şansa bırakmamak adına tüm ihtimalleri hesaplamak ve üzerimize aldığımız işleri ne pahasına olursa olsun tamamlamaya çalışmamız kolay olacaktır.

05:11'de Ay ve Venüs arasındaki kare sayesinde yoğun ve güçlü isteklerimizde artış görülebilir. Biraz yapmacık ve çıkarcı davranışlara meyil verebilecek bir görünüm. İstemediğimiz ilişkilerden kurtuluğ rahatlamak isteyebilir, farklı bir duygusallık nedeniyle yeme içme isteğimiz de sabah erken saatlerde yoğun olabilir. Maddesel zevklerin dizginlenmesi bu erken saatlerde zor görünmekte.

09:31'de Venüs ve Kuzey Düğüm arasındaki ılımlı görünüm, geçmiş tecrübelerimizden yararlanarak, ilişkilerimize bir yön verme ihtiyacını doğuracaktır. Adil ve objektif yaklaşımlar sayesinde problemli ilişkiler onarılabilir ve daha sevgi dolu bir anlayıi üzerimizde etkili olabilir. Geçmişte yaptığımız hatalara tekrar düşmemek adına kendimize bir söz verebiliriz.

10:03'te Ay ve Neptün arasında oluşacak diğer olumlu etkileşim ise çevremize karşı olan hassasiyetimizi arttırabilir. Etrafımızdakilere yardım etmek bizlere ayrı bir tatmin verecektir; tabii suistimal edilmeye izin vermemek lazım. Sezgilerimiz oldukça aktif çalışabilir; mistik dini konular fazlasıyla ilgimizi bu sabah çekebilir.

18:37'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen kesinlik kazanıyor; bir önceki kadar duyguların derinleşmesine oldukça müsaade eden bir görünüm.  Duygusallık yüzünden bazı takıntılar oluşturabilir. Bir fikri kafaya takıp üzerinde araştırmalar yapmak mümkün ama bu düşüncenin esiri olmaya izin vermemek gerek. İhtiras ve tutku türü hissedişler de bu saatlerde yoğun çalışabilir; güç ve irade ile konuları ele alabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder