23 Haziran 2015 Salı

23 Haziran 2015 - Astrolozi


Bugün de Ay, Başak burcunda ilerlemesine devam ediyor; kendimize özgü yöntemlerle günümüze bir düzen vermek, bir sistem içinde hareket etmek tam da bugün bize göre.. Öğrendiklerimizi zihnimize bir sincabın yuvasına yiyecek yerleştirmesi gibi depo edip, ayrıntıları atlamadığımızdan emin olmak adına aynı işin üzerinden bir kaç kez geçebiliriz. İşlerimizi listelemek, kontrol etmek, ölçmeden adım atmamak ve herşeyin düzenli, yerli yerinde olmasını istemek mümkün.

01:23'te Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı sayesinde duygularımızda bir derinlik olması, bir fikri kafaya takıp üzerinde araştırmalar yapmak, bu şekilde dönüşüm için dürtü hissetmek mümkün. Bir şeyleri değiştirmek adına içimizde güç ve irade enerjisi yoğunlaşacaktır. Ancak bunlar duygusal dürtüler oabilir; dikkat.

15:30'da ise Ay ve Chiron karşıtlığı, bazı yetersizliklerimizle bizi yüzleştirebilir. Hatalarımız, eksik gördüğümüz yanlarımız, ince bir çizgi üzerinde gibi bizi karamsarlığa, endişeye de sürükleyebilir. Ancak kendimizde belirlediğimiz bu noktaları tesbit edip, çözümü yoluna gidebilirsek, bu transiti olumlu kullanabiliriz. Kısacası bazı zorlanmaları, bu zayıf yanlarımızı belirleyebilmemize yardımcı olacaktır.

21:08'de netleşecek Merkür ve Neptün karesi tüm gün etkisini sürdürecektir. Merkür'ün geri hareketinde de aynı görünümü yaşadık; şimdi daha belirgin olarak yaşayabiliriz. Önsezilerimizin artması, ihtiyaçlara karşı duyarlılık ve hassasiyetimizi arttıracaktır. Bir yandan kafa bulanıklığı, sahtekarlığa ve yalan dolana da yatkınlık verebilir. Akıl ve mantığı kullanmak zorlaşacaktır. Realist olmayan düşüncelere çekilebiliriz; her duyduğumuza bugün inanmasak daha doğru olabilir. Disiplinli düşünce, açıklık, kesinlik isteyen işleri yapmak adına verimsiz bir gün; yapılacak her işin altında gizli bir hata gelişebilir. Randevuları, sözleri, vaaleri unutma, yolları şaşırma, araba kullanmada dalgınlık, konuşma tutukluğu, yanlış anlama, kasıtlı veya kasıtsız yalan söyleme gibi durumları normal sayabiliriz. Akli rahatsızlıklara, sinir zayıflığına, bilinçaltı ruhsal çatışmalara veya gerçeği algılamaya zemin hazırlayıcı olabilir. Sorumluluklarımızdan kaçmak ve pratiklikten uzaklaşma görülebilir. Bu görünüm aktifken mutlaka bir karar vermemiz gerekiyorsa, güvendiğimiz, tecrübeli ve akılcı hareket edebilen bir kişiye danışmakta yarar var. Söz konusu transit, yarın da etkisini sürüdürecektir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder