19 Haziran 2015 Cuma

19 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, güne Yengeç burcunda giriyor; duygusal durumumuz iniş çıkış gösterebilir sabah erken saatlere kadar. Etrafımızdakileri de en az kendimiz kadar koruyup kollamak, biraz endişeli hisler öne çıkabileceği gibi, aile, ev ve milli konular daha fazla önem arzedebilir. 08:52'de Ay, Satürn ile üçgen bir açı içine giriyor; duygularımızı daha rahat kontrol altına alabilir ve hayata karşı daha ölçülü bir yaklaşım sergileyebiliriz. Hatta bir süre önceki endişelerimiz, düşüncelerimiz için kendimize kızabiliriz bile. Zorluklara ve sorumluluklara rahat, sabırlı bir şekilde tahammül gösterebikleceğimizden değerlendirmeleri de tek başımıza yapabilmek mümkün olacaktır. Sabah erken saatlerde otorite figürleri ya da saygı duygduğumuz bizden olgun kişilerle ilgili işlerimizi akıcılıkla halledebilmek de mümkün olacaktır. 

Ay, Satürn açısının ardından kısa süreliğine boşluğa giriyor ve 09:22'de Aslan burcuna ayak basacak. Bu transit bizi ilgilendirsin, ilgilendirmesin tüm olayları kontrol etmeye çalışacağımız gibi çevremizin de bizi onaylayan kişilerle çevreli olmasını isteyeceğimiz bir görünüm. Eleştiri, kritik karşısında çabuk kırılabiliriz. İşlerimizi eğlenceli hale getirmek bir çocuk gibi mutluluk duymak adına Ay'ın Aslan burcu geçişleri olumludur. Sadece politik olmaya özen göstermek önemli.

20:57'de Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde kadersel hedeflerimizi de kontrol altına alabilmek, geçmiş tecrübelerimizden yararlanabilmek mümkün olacaktır. Etrafımızdakilerden göreceğimiz ufak destekler de amaçlarımız doğrultusunda bizi ilerletebilir.

22:35'te Ay ve Merkür arasındaki olumlu görünüm sayesinde iletişim trafiğimizde bir artış oluşabilir. Konuşmalar, mesajlaşmalar, sohbetler, dedikodulara varabilecek lafazanlıklar, bu akşam bizi meşgul edebilir. Yakın çevremizle bir arada hareketli bir akşam geçirmek isteyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder