21 Haziran 2015 Pazar

21 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, akşam saatlerine kadar Aslan burcunda ilerleyecek; kontrol ve kendimizi öne çıkarma dürtüsünün yanında hayatın eğlenceli ve keyif verici yanlarına eğilim göstermek bu transitin özelliklerinden. Yaratıcı yanımız daha öne çıkabileceği gibi olumsuz eleştirilerden ise köşe bucak kaçabiliriz. 00:07'de Ay'ın Uranüs ile gerçekleştireceği üçgen açı, rutin dışı, zeka gerektiren aktiviteler üzerinde yoğunlaşabilir, grup çalışmalarına önem verebiliriz.. Çevremizi canlandırmak, değişik konularda beyin fırtınaları oluşturmak adına acelecilik tatlı bir huzursuzluk hissedilebilir. Değişim ve özgürlük dürtüsü bulunduğumuz arkadaş ortamlarında bize değişik bir gece yaşatabilir.

15:53'te Ay ve Mars arasındaki ılımlı görünüm sayesinde çevremizdekilere liderlik edebilme, özgüven ve cesaret isteyen konularda destek olarak bize yardım edebilir. Kendimizi net olarak ifade edebilir; nerede, ne zaman, ne yapmamız gerektiğini bilmemize neden olabilir.

19:09'daki Ay ve Satürn karesi ise duygusal olarak karamsarlığa neden olabilir; onaylanmıyormuş, sevilmiyormuş gibi hissedebiliriz. Sorumluluklar ve görevler ağır gelebilir. Özellikle otorite figürleri ile samimiyet yakalamakta zorlanabiliriz. İlişkilerde içten gelen olumsuzluğun verdiği enerji ile soğukluklar oluşabilir. Mümkün olduğu kadar olumsuz düşünmemeye özen gösterelim ve enerjimizi düşürmemeye çalışalım. Ay, bu açının ardından kısa süreliğine boşluğa giriyor ve 19:58'de de Başak burcuna ayak basacak. Bu transit, etrafımızdakiler için bir şeyler yapabilmek adına kendimizi paralamamıza, detaycı ve titiz davranışlara, diğerlerinin kaçtığı işleri ele almamıza yardımcı olur ve hamaratlığımız öne çıkabilir.

19:37'de Güneş, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere Yengeç burcuna geçiyor; gerçek yaz mevsiminin işareti olan bu görünüm, aile yaşamımızı öne çıkarabilir. Aile ortamı, çalışmalara temel olabilecek uygun bir inşaat alanı gibi hissedilebilir. Dış dünyadan kopma eğilimi, maneviyata, ruhsal konulara eğilim oluşabilir. İhtiyaç varsa psikolojik yardım alınabilir, eski olaylara ilgilenme görülebilir. Emlak, gayrimenkul, ev ile ilgili alım satım işleri artabilir. Anne, baba ya da aile büyükleri ile beraber olmak adına bir çok fırsat doğabilir. Olumlu olarak hassas, derin duygular, iyi anne ve baba ya da yuva kuran, büyüten, hayal gücünü ve sezgilerini kullanabilen özelliklerin yanı sıra olumsuz olarak ise, utangaç, zayıf karakterli, kendi iç dünyasında ve sürekli geçmişte yaşayan, kendine acınmasını isteyen, kendine güvensiz, aşırı hassas özelliklerimizi etkili hale getirebilir.

20:00'de ise Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde duygularımız ve mantığımız arasındaki dengeyi sağlayabiliriz. Arkadaş ve grup ilişkileri adına olumlu bir akşam var önümüzde. Arkadaşlığın ve dostluğun yararlarını görebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder