17 Haziran 2015 Çarşamba

17 Haziran 2015 - Astrolozi


Güne başlukta giren Ay 01:50'de Yengeç burcuna geçiyor; haritalarımızda Yengeç burcunun bulunduğu alanları aktive edecek. Hassaslık ve utangaçlık öne çıkabileceği gibi, çevremizdekileri de en az kendimiz kadar koruyup kollamaya çalışmak önem kazanacak. Sezgilerimiz de yorğun çalışabileceğinden duygusal iniş çıkşlar yaşayabiliriz. Evimiz, ailemiz, milli konular gün genelinde ana başlıkları oluşturabilir. Kendimizi güvende hissettiğimiz yerlere ve kişilere çekilebilir, geçmişi sıkça aklımıza getirebiliriz.

13:36'da Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki kare nedeniyle amaçlarımız doğrultusunda ilerleyemediğimiz, engellendiğimizi düşünmek olası. Geçmiş tecrübelerden ders alamadan aynı hataları ister düşüncede ister atılımlarımızda yapmamız kendimizi suçlamamıza neden olabilir. Yetersizlik duygusu yükselebilir; bu yüzden önemli başlangıçları mümkünse bu saatlere denk getirmeyelim. Zorlanacağımız şartlar oluşabilir.

19:40'da Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı ile akşam saatlerinde yalnız kalmak ve derinlerimize inmek isteyebiliriz. Hayallerle gerçekleri birbirinden ayırabilir daha net idealler belirleyebiliriz. Özellikle sanatsal konularda yaratıcılığımız yükselebileceğinden bu alanda üretken olabilmek mümkün. Bu kısa süreyi iyi ve isabetli noktaları yakalamak için kullanabiliriz. Etrafımızdakilere samimiyetle yaklaşmak, yardım etmek kolaylaşabilir. Ayrıca dua, niyet, namaz ve meditasyon gibi çalışmalar adına da oldukça uygun. Ramazan ayının, geceki sahurla başlayacağını düşünürsek; manevi açıdan oldukça besleyici bir akşam var önümüzde, diyebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder