25 Haziran 2015 Perşembe

25 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay tüm gün Terazi burcunda; dengenin, objektivitenin ve adaletin burcu. İkili ilişkilerin öne çıkabileceği politik yaklaşımların önem kazanabileceği bir gün. Ama malum, öncü gruba üye; arası açılsa da kuvvetli bir görünüm olan Pluto ve Uranüs arasındaki uzaklaşan kareye dokunuşlar yapacak olan Ay, günün güçlü etkilere sahip olmasına neden olabilir. Hayata sadece kendi bakış açımızdan değil, başkalarının gözlerinden de bakmamız dengede kalmamıza yardım edecektir.

07:08'de Ay, Merkür ile üçgen bir açı içinde olacak.. İletişim trafiğini ve zihinsel aktiviteleri arttırıcı bir görünüm. Duygularımızla mantık arasındaki dengeye işaret eden bu transit kendimizin gerekse başkalarının duygularına da daha açık olmaya kolaylık verecektir. Duyglarımızı iletişim yoluyla daha rahat ifade edebiliriz.

14:07'de Ay ve Pluto karesi kesinlik kazanıyır; derin bir duygusallığa işaret ediyor; biraz huzursuzluk, inat ve ısrar özellikleri var. Duygusallık ile başı dertte olanlarımızı zorlayabilir ve ani çıkışlara neden olabilir. Duygusal güç mücadelelerine rahatlıkla girebiliriz; sanki istemediğimiz şeyleri yapmaya zorlanıyor gibi düşünmemmiz mümkün. Ancak duygusallığın önüne geçebilirsek; rahatlıkla içsel analiz yapabilmek, derinlerimizdeki psikolojimizi anlamak adına olumlu etkileri var.

20:15'te ise Ay ve Venüs arasındaki ılımlı görünüm tüm ikili ilişkiler açısından oldukça olumlu bir görünüm. Bir şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek, duygulara yeni bir soluk kazandırmak, eğlenceler, davetler ve güzelliklerle ilgilenmek adına harika. Bunun yanında tatlı bir rehavet ve tembellik verebileceği gibi bazı isteklerin yükselmesine neden olabilir; örneğin, yemek yemek, alış veriş yapmak gibi..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder