11 Haziran 2015 Perşembe

11 Haziran 2015 - Astrolozi


Güne başlangıcımızın hemen ardından 00:30'da Güneş ve Uranüs arasında ılımlı bir görünüm netlik kazanacak; tüm gün etkisini gösterecek bir transit. Karşılaştığımız şeyler enteresan ve bizi aydınlatıcı, bilgi verici, ilginç tecrübeler kazanmamızı sağlayacak nitelikte. Çevremize ve dünyaya farklı bakar olabilir, oluşları daha iyi kavrayabiliriz. Merakımızı, hayal gücümüzü canlandırdığı gibi kendimizi daha uyanık hissedeceğiz. Bizleri kısıtlayan şeylere izin vermeyebilir, bunlardan kurtulma eğiliminde olabiliriz. Kendimize özgü davranmanın, insanların beklentilerine göre yaşamaktan daha önemli olduğunu düşünebilir ve bunu ispat yoluna gidebiliriz. Kendimizde ve çevremizde değişiklikler yapmak adına harika; yaratıcılığımız her zamankinden fazla olacaktır. Hayatımızda beklemediğimiz hatta hiç düşünmediğimiz bir şekilde, egzantrik veya entersan bir figür ortaya çıkabilir.

Ay, gün boyu Koç burcunda ilerleyeceğinden keskin zekalı, çabuk harekete geçebilen ve aceleci bir mizaç bizi etkisi altına alacaktır. Maceralar karşısında heyecan duyabilir, meydan okumalar içine girebiliriz. Rekabetçi kişiliğimiz zorluklarla baş etme yolunda zekamızı ön plana çıkararak problemlere alışılmışın dışında bir tarzda çözümler bulabilmemize yarayacaktır.

02:29'da At ve Güney Düğüm kavuşumu sayesinde; biraz karamsarlık üzerimize çökebilir. Hayat yolunda ilerleyemiyormuş, onaylanmıyormuş hatta sevilmiyormuş gibi hissetmemiz olağan. Ancak geçmiş tecrübelerimizden rahatlıkla dersler çıkarıp, uzun vadeli kararlar almak açısından ise oldukça olumlu.

Öncü bir grup olan Koç burcu seyahatinde Ay, 15:29'da Pluto ile kare ve ardından 23:44'te Uranüs ile bir kavuşum yaşayacak. Bu konu üzerinde defalarca yazdık ancak tekrar etmekte fayda var; önceden hazırlıklı olduğumuz, detaylarını iyice hesapladığımız başlangıçlar adına harika bir dürtü hissedilebilir ve harekete geçilebilir. Ancak eğer etki ve tepki yolunda spontane, yükselen duygusal dürtü ile hareket etmeye kalkarsank, sonradan oldukça pişmanlık yaratacak durumlar oluşabilir. Yoğun bir değişim ve özgürlük arzusu, rutin giden konularda, aykırı hareketlere sebep olabilir. 21:13'te kesinlik kazanacak Ay ve Jüpiter üçgeni ise yalnız başına yorumlandığında harika enerjiler  verebilir. Ama öncü gruptaki kare esnasında yükselecek ego, bazı problemleri küçümsememize, yok varsaymamıza ve kendimizi dev aynasında görmemize neden olabilir. Tabii bunun yanında bir çoğumuz için de yeni başlangıçlarda başarı da vaadetmekte. Jüpiter ve Uranüs arasındaki üçgen açı da bu kareye destek vererek bazılarımızın hayatlarında önemli ve güzel değişimlere neden olabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder