22 Haziran 2015 Pazartesi

22 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tüm gün Başak burcunda.. Merkür'ün bahşettiği zeka ve algı yeteneğinin yanı sıra ciddiyet ve sadelik eşliğinde birilerine yardımcı olabilme dürtüsünü yoğun yaşayabiliriz. Kendimizi yorgun hissedene kadar çalışabilir ve gün sonunda da bundan yakınabiliriz. Pratiklik işlerimizi kolaylaştırabilir; ama detayların bizi heyecanlandırması bazen ana amacımızı gözden kaçırmamıza neden olabilir. Eleştiri kapasitemizi dengeli kullanmak, sağlık ve beslenme alanlarına ilgi duymak bugün mümkün.

13:27'de Ay ve Merkür arasındaki kare açı, ilişkilerde kritik saatlere işaret edebilir. Hisler ve duygular, mantığın esiri olacağından, konuşmalarda, iletişimde sertleşme görülebilir. Olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır.

15:39'da ise bu kez Ay, Neptün ile karşıt açı içinde olacak; zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh haline neden olur. Aşırı şüphecilik, endişe de işin cabası olabilir. Tepkilerimiz gerçeklerden çok, bilinçaltı inanışlarımıza göre olacağından bugün önemli kararları ertelemekte fayda var. Basit bir olay bile cesaret kırıcı olarak negatif duyguları besleyebilir. Alkole, ilaç alımına dikkat etmek gerek; zehirlenmeler, ödem ya da alerjik reaksiyonlar görülebilir.

16:46'da haftasonu etkisini hissetmeye başladığımız Jüpiter ve Uranüs üçgeni kesinlik kazanıyor; tüm hafta etkisini sürdürecek. Normal rutin yaşamımıza taze heyecanlar, güzel deneyimler ekleyebilecek güçlü ve pozitif bir görünüm. Bir yandan özgürlük dürtüsü hayatımızda yeni keşiflere ve farklı boyutlar kazandıracaktır. Önceden farketmediğimiz bir çok güzelliği yaşamlarımıza dahil edebiliriz. Filozofik, psikolojik ve akılcı görüşler, düşünme açıklığı verebilen bu görünüm, yeni fikir ve düşüncelere kucak açar. Ani değişimlere yol açabileceğinden, beklenmedik bir anda ummadığımız bir şekilde şans getirmesi muhtemel. Hızlı öğrenme, çabuk anlama, isabetli görebilme ve düşünebilme özelliklerimizi arttıracağından önemli bir icata ya da keşife olanak verebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder