14 Haziran 2015 Pazar

14 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay akşam saatlerine kadar Boğa burcundaki seyahatini devam ediyor; artık Yeniay!a hazırlandrığı için ışığını iyice azalttı. Elde biriken işlere ağırlık vermek ve dinlenmek adına uygun bir gün. Boğa burcu zaten tembellik yapmayı ve keyif sürmeyi sever; güzel havanın tadını çıkarmak, güzel sohbetlere katılmak, leziz tatlar denemek açısından harika vakit geçirilebilir. 

01:06'da Ay ve Jüpiter arasındaki kare açı kendimizi dev aynasında görerek bazı problemlerimizi küçümsememize yok varsaymamıza neden olabilir. Evet iyimser bakış açısı iyidir ancak her şey ayarında güzel, unutmayalım. Bazı eğitim, seyahat, medya, internet, hukuk alanlarında zorlanmalara neden olabilir; ancak saati nedeniyle çok fazla etki almayacağımızı düşünüyorum.

06:08'de Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim gerçek bir şifa saati diyebiliriz. Bu saatlerde edilen dualar yüksek frekans içerebilir. Hatalarımızın farkına varmak, iyileştirici çözümler üzerinde kararlar vermek adına olumlu kullanılabilir. Çevremizdekilere de vereceğimiz öğütler oldukça isabetli olabilir. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve 20:50'de İkizler burcuna geçene kadar açısız kalıyor. İkizler burcu etkisiyle akşamın ilerleyen saatlerinde bilgiye olan merakımızda artış olabileceği gibi, iletişim önem kazanacaktır. Değişik fikirler arasında gel gitler yaşayabilir; bir ilgi alanından diğerine çabuk geçişler yapabiliriz.

Gün genelinde etkili olacak Mars ve Güneş arasındaki kavuşum 18:56'da kesinlik kazanıyor; bugün ve yarın kendini belli edecektir. Özellikle yalnız çalışarak yeni bir projeye başlayabilmek adına mükemmel bir dürtü verebilir. Hem egonun kuvvetli olduğu hem de fiziksel enerji düzeyimizin yükseldiği bir transit. Fiziksel aktiflik talep eder. Düşünsel aktiviteler hızlanabilir. İlgi merkezi olmaya da dürtü verecceğinden hayal kırıklıklarına ya da çevremizdekilerle problemlere neden olabilir. Ateş, iltihap, kanama, baş ağrısı, tansiyon gibi sorunlar yaşatabilir. İçinde bulunduğumuz durumlara göre pozitif ya da negatif işleyecektir; içinde bulunduğumuz durumu arttırıcı olarak adeta bir katalizör gibi çalışabilir. Aşırı cesaret, ataklık kazalara da neden olabilir. Bu transitin yüksek enerjisi patlatıcı sonuçlara neden olabilir. Farkında olmadan bile ve istemeden insanları karşımızda bulabilir veya öyle olduğuna inanarak çekişmelere girebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder