3 Haziran 2015 Çarşamba

3 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Yay burcunda seyahat ediyor bugün.. Hayata daha iyiser bakabilmek, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, din ya da felsefe konuları ile yoğunlaşmak, yeni kişilerle tanışmak adına uygun bir transit. Bilgi paylaşımları gün içinde öne çıkacaktır.

01:30'da Ay ve Mars arasında karşıtlık netleşiyor; uyumsuzluk verebilecek, zıt duygular arasında iki uca çekiş veren ama kısa süreli bir transit. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek işlerin karışmasına, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine neden olabilir. Kavga için bahane arar duruma gelebilir, ufak konuları kriz haline dönüştürebiliriz. Umarım saati nedeniyle hissetmeyiz.

04:31'de ise Ay ve Jüpiter arasında üçgen bir açı oluşacak; hemen ardından da 08:58'de Ay Uranüs ile başka bir üçgen açı yapacak ve gökyüzündeki Ateş üçgeni belirginleşecek. Normal rutin yaşamımıza taze heyecanlar, güzel deneyimler ekleyebilecek pozitif bir görünüm. Bir yandan yükselen özgürlük dürtüsü ile yaşamda canlanma ve farkılı boyutlar yakalayabilmemize yardım edebilir. Hızlı öğrenme, çabuk anlama, isabetli görebilme ve düşünebilme gibi özelliklerimizi sabah erken saatlerde arttıracaktır. Hiç beklenmedik bir yerlerden şans yakalayabiliriz.

12:28'de ise Ay, Yay burcundaki son açısını Chiron ile kare olarak yapacak; öğle saatlerinde olumsuz yanlarımız daha fazla gözümüze batabilir, elde edemediklerimiz, yetersizliklerimiz bizi rahatsız ve zayıf hissettirebilir. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışmak bu saatleri daha olumlu hale getirebilir unutmayalım. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlayacak. Öğleden sonraki saatlerde önemli girişimlerde bulunmadan, deavma eden konulara yoğunlaşmak en doğrusu olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder