12 Haziran 2015 Cuma

12 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay günün çoğunda Koç burcunda seyretmekte. Daha atak, cesaretli ve özgüvenli olarak yeni olana ilgimiz yoğun olabilir. Kararlı ve kendimizden olarak olayları ele alabilmek, hızlı başlangıçlar yapabilmemiz mümkün. 

01:22'de Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim, duygularımız ve mantığımız arasında denge kurabileceğimizi haber vermekte. Yoğun da olsak duygularımızı kontrol edebilir, dün yoğunlaşan dürtülerimizin önüne set çekebiliriz. Arkadaş ve grup aktiviteleri açısından olumlu bir transit; tabii bu saatte ayakta olanlarımız için.

02:42'de Ay'ın Mars ile yapacağı diğer olumlu transit Güneş ile olan görünümü destekleyecek nitelikte. Başkaları ile çalışabilmek, lider rolünü üstlenmek, özgüven ve cesareti ölçülü kullanabilmemiz mümükün. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayabiliriz. Ne zaman, nerede ve nasıl, ne yapmak gerektiğinin farkında olabiliriz. Ancak 03:34'te önce Mars, ardından da 21:54'te Güneş, Chiron ile kare açı içinde olacaklar; her iki açı da tüm gün etkisini gösterecektir. Bu görünüm yetersizliklerimizin, hatalarımızın, eksikliklerimizin gözümüze daha fazla batabileceğine işaret. Bu pürüzlerimizi gidermek açısından harekete zorlayabilir bizi. Yaralarımıza şifa bulabilme adına karar verme, adım atma dürtümüz yoğunlaşabilir. Zayıf olanlarımız kendilerini suçlama, beğenmeme yoluna kolayca gidebilirler; bu karamsarlığa neden olacaktır. Bunun yerine diğer, atılım yapma kararı alma yönünü tercih etme tabii ki daha uygundur. 

Ay, Mars ile temasının ardından boşluğa giriyor ve 17:16'da Boğa burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Akşam saatlerinde kendimizi daha sakin daha sabırlı hissedebiliriz. Keyif alınacak bir Cuma gecesine, Ay'ın Boğa transiti çok yakışacaktır; güzel ortamlar, güzel davetler, leziz yemekler daha fazla ilgimizi çekebilir. 

Bugün gökyüzü hareketli; 01:32'de, 19 Mayıs'tan beri geri hareketini sürdüren Merkür sonunda ileri harekete geçiyor. İletişim, seyahat, eğitim, ulaşım, medya ve ticaret yönünden hepimizi fazlaca yordu. Bu alanlarda retro sürelerinde başlangıçları tavsiye etmedik. 2 - 3 gün daha sabretmemiz gerekecek; zira gezegen normal hızına ulaşmak için zamana ihtiyaç duymakta. Bu konularda girişimlerimizi Pazartesi'den itibaren rahatlıkla uygulayabiliriz.

12:07'de ise Neptün, 18 Kasım'a kadar sürdüreceği geri hareketine başlayacak; bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/06/neptun-geri-hareketi-baslyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder