6 Haziran 2015 Cumartesi

6 Haziran 2015 - Astrolozi



Yeni güne adım atar atmaz 02:38'de Mars ve Jüpiter arasındaki ılımlı etkileşim netlik kazanmakta; dinden etkisini hissetsek de bugün de gün boyu aktif olacaktır. Hem enerji hem de şans açısından olumlu olan bu transit, hele ki Uranüs'ten de üçgen açı alan Jüpiter'in gücü ile her türlü girişime başlamak, özellikle iş, ticari, ve eğitim ile ilgili riskler almak için uygun ve avantaj sağlıyıcı etkiler barındırıyor. Hedeflerimiz her zamankinden daha açık, konuşma ve davranışlarımız net ve kararlı, karşımızdakileri ikna gücü yüksek olacaktır. İşlerimizi eğlenceli ve olumlu bir havada yapabilmek, başarı şansını da yükseltebilir Fiziksel enerjmiz ve sağlığımız açısından olumlu olan bu görünüm her türlü başlangıç için destek verebilir.

Güne boşlukta giren Ay 08:01'de Kova burcuna geçiyor; oldukça yaratıcı, son derecece özgür ve kednimize özgü davranışlar öne çıkabilir. Kurulu bir planı takip etmek yerine sezgilerimizin sesiyle, "farklı" yönlerimizi ortaya koymak isteyebilir ve grup çalışmalarına ağırlık verebiliriz. Duygularımızı bir kenara bırakarak, mantığımızla kararlar vermeye meyilli olabiliriz.

09:01'de gerçekleşecek Ay ve Venüs karşıtlığı her istediğimizi kolayca elde edebiliriz gibi bir düşünce verebilir. Sosyla ilişki dürtümüz artacağınjdan yoğun ilişkiler içinde olabiliriz sabah saatlerinde. Ancak karşımızdakileri umursamadan kedni isteklerimizi konuşturmak, ilişkilerde sorun yaratabilir; objektif olmaya özen gösterelim.

09:03'te Ay ve Satürn arasındaki olumlu görünün ve hemen ardından 09:23'te Venüs ve Satürn arasındaki üçgen açı tüm gün etkili. Disiplin ve ciddiyet gerektiren tüm konular rahatlıkla halledeilebilir. Daha iradeli, daha işkolik ve sorumluluklarımızı bilir halimiz aktif olacaktır. Ciddi organizasyonlar, plan ve direnç isteyen konular, sadakat gerektiren işler adına olumlu. Ciddi bir ilişkinin başlangıcı anlamına da gelebilir. Bugün gelişen bir ilişki eğitici ve ders verici, olgunlaştırıcı özellikte olabilir. Yaratıcılık alanında ise detaylara inme, teknik, düzen ve terbiye içeren konularda düşünme, uygulama tarzında yoğunlaşma olacaktır. Bugün yapılan çalışmalar düşündürücü, ibret verici ve etkileyici bir havada oluşabilir.

17:34'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı, organizasyon ve iletişimde, hafıza gerektiren konularda oldukça detstekleyici. Öğrenmek ve bilgi açısından oldukça olumlu. İletişim trafiğinde ciddi bir artışa neden olabileceği gibi, mantık ve duygular arasındaki dengeyi rahatlıkla kurmamıza da yardım edecektir. Gerek kendimize gerekse başkaların duygularına daha açık olabilmemize kolaylık sağlayabilir.

20:37'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında gerçekleşecek üçgen açı ise; davranışlarımızın, yaptıklarımızın, gelecekle ilgili planlarımızla uyumlu olduğunu farkedebilir, tecrübelerimizden destek alabiliriz. Belki bir kaç gün önce zor görünen bir durum bu saatlerde çok basit olarak algılanabilir. Kendimizi rahat ve güvende hissedebilmemiz mümkün olacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder