8 Haziran 2015 Pazartesi

8 Haziran 2015 - Astrolozi


Ay, haftaya, güne boşlukta ilerleyerek başlıyor; 11:16'da ise Balık burcuna geçiş yapacak.  Sabah saatlerinde önemli başlangıç yapmak yerine hafta sonundan biriken işleri halletmek ve yeni girişimleri öğleden sonraya bırakmak en doğrusu olabilir. Balık burcu etkisiyle daha barış dolu, daha affedici, yardımlaşmaya ve merhamet göstermeye meyilli olabiliriz. Ters etkilerde inatlaşma, bazı endişelerin yoğunlaşması görülebilir. Ancak detaylar yerine ana resmi görmek açısından olumlu bir transit.

12:01'de Ay ve Satürn karesi netleşecek; ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşacağından hayat olduğundan zor görünebilir. Bu saatlerdeki önemli gçrüşmelerde samimiyet yakalamak zor olduğundan bu tarz işleri erteleyin. Kendimiz hakkında olumsuz düşünmemeye, yetersiz veya değersiz olduğumuz gibi bir fikre kapılmamaya özen gösterip , enerjimizi düşürmemeye dikkat edelim.

19:40'ta ise Ay ve Merkür arasında bir kare daha oluşacak ki, Merkür bu hafta geri hareketini bitireceğinden hızını oldukça düşürdü. Bu da gezegenin gölge yanlarının daha hissedilir olacağına işaret etmekte. ilişkilerimizde kritik saatler diyebiliriz; hislerimiz ve duygularımız mantığımızın esiri olabilir ve konuşmalarımız sertleşebilir. Problemli ilişkilerde sorun çıkabilir. Eski konular didiklenebilir. Mümkün olduğunca rahatlamaya çalışmak, olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde fazla takılmamak en iyisi olacaktır. Gün içinde şartları zorlamamaya özen gösterebilim; Balık burcunun özelliklerinden olan akışa güvenmek, tüm konularda bize yardımcı olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder