1 Temmuz 2015 Çarşamba

1 Temmuz 2015 - Astrolozi


Vee sonunda Temmuz ayındayız; yaz mevsiminin en sıcak ayı.. Ay boşlukta iken güne başlıyoruz; günün ilk yarısında etkili olacak bu açısız görünüm sabah saatlerinde yeni girişimler açısından pek olumlu. Eldeki işlere, süren projelere ağırlık vermek çok daha doğru olacaktır.

Haftanın belki de yılın en güzel açılarından biri olan Venüs ve Jüpiter 10:50'de aynı derecede bulunacaklar; gükyüzünün iki iyicil gezegeni. Mutluluk, huzur, tatlı ilişkiler, birbirini anlama ve yardımlaşam transiti; 3 - 4 gün etkili. Toplantılar yapmak, birlikte vakit geçirmek, eğlenmek veya toplu seyahatler düzenlemek gayet keyif verici olabilir. Tüm ilişkilerde pürüzler törpülenebilir, düzelmeler görülür. Hayatlarımıza yeni bir aşk getirmesi çok büyük olasılık. Daha pahalı, fantazi, güzel, lüks ve asil şeylerden hoşlanma artar. Tabii bu arada israf ve boşa para harcamaya da itebilir. Kendimize olan düşkünlüğümüzün artması, yeme içme isteğinin yükselmesi, güzelleşme ve estetik dürtüsü, tembelliğe, miskinliğe meyil de verecektir. Kilolara dikkat etmekte ve fazla tatlı ürünler tüketmemeye özen göstermek gerek.

12:10'da Ay boşluktan çıkarak Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve iyice Dolunay enerjisinin içine giriyoruz. Kararlılık, gerçekçilik, duyguları bir kenara atmamıza neden olabilir. Sorumlulukların ve görevlerin farkında olabilmek, sağlıklı düşünebilmek, mantıklı bakış açıları, işkolik olmaya eğilim mümkün. Adil olmaya ve ve çevrenizdekilerin de bizimle aynı görüşte olarak onlardan çalışkanlık beklemeye, soğuk ve ciddi görünmenin yanı sıra alaycı ince bir zekaya da işaret etmekte.

20:32'de Ay ve Mars'ın karşıt pozisyona gelmeleri ile zıt duygular arasında gel gitler yaşamamız olası. Kısa sürede önemli problemler oluşabilir. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar işlerin karşımasına neden olabilir. Fiziksel efor gerektiren işlerimiz varsa, olumlu olarak bu yüksek enerjiyi kullanabiliriz. Aksi halde, çıplak ayakla toprakta yürümek, duş almak, rahatlatıcı, yoğa, meditasyon gibi çalışmalar bu güçlü etkiyi yumuşatabilmek adına tavsiyelerim olacaktır.

20:58'te ise Ay'ın Ay Düğümleri'ne yapacağı kare açı ile kendimizi geçmiş tecrübeler yüzünden suçlama ve yetersizlik duygularının yoğunlaşması muhtemel. Önemli kadersel adımlar atmak adına bir dürtü hissedebiliriz. Amaçlarımız doğrultusunda hatalar yaptığımızı düşünebilir ve bunları değiştirmek adına huzursuzluk duyabiliriz. Bir önceki Mars karşıtlığının enerjisi ile birleştiğinde çevremizdekileri de kırabilmemize olanak veren bir transit olacaktır; dengemizi bozmamaya farklı bakış açıları ile çözümler üretmeye çalışalım.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder