31 Temmuz 2015 Cuma

31 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay bugün güne geçişin hemen ardından 00:40'ta Kova burcuna geçecek; gelecekle ilgili arzular, idealler, umut ve hedefler yaşamımızda önemini hissettirmeye başlamakta. Arkadaşlardan dostluğa geçişler olabilir hatta büyük faydalar elde edilebilir. Bu devrede yalnız kalmaktan çok beraber yapılacak işler tercih edilecektir. İdealist olmak, yaşadığımız dünyayı ıslah etme hevesi hissetmek, görü alanımıza ve çevre imkanlarına göre bunu sosyal reform düzeyine taşımak isteyebiliriz. Yaptığımız iyileştirmeler şimdi için bir şey ifade etmese bile, inanın ileride bu ektiklerimizin filizlendiğine hep birlikte şahit olacağız. İlerici, özgürlükçü, değişim yaratma arzusunu temsil eden Kova burcu etkisinde ise saat 13:42'de bir <Dolunay gerçekleşecek; bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi 
http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/07/kova-dolunay-31-temmuz-2015-astrolozi.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz.

Kişisel haritalara göre daha olumlu gelişmelere sahip bu Dolunay ülkemiz adına bazı üzücü gelişmelere neden olacaktır. gökyüzünün şans getirirci büyük iyicili Jüpiter, öğretmek ve zamanın efendisi Satürn tarafında engellenecek belki yanı fırsatlar kendiliğinden öyle oluşmayacak ancak Kova etkisiyle değişim ve özgürlük isteyen yaratıcı yanımızla bu gelişmeleri sağlayabilir ve ilerideki günler adına hayatlarımızda yeni idealler belirleyebilir, büyük çıkışlar yapabiliriz. Ancak bir çok gezegenin retroda olması nedeniyle bazı durumları her zamankinden daha fazla eleyip ayıklamalı ve bir kaç kez gözden geçirmeliyiz. Eğer eminsek, emin olun artık kendimizi Aslan'daki Güneş misali sahneye atabiliriz.


18:27'de ise 8 Eylül'e kadar geri harekette olacak Venüs, Başak burcundan Aslan burcuna dönecek. 8 Eylül'de retrosunun bitimin ardından da 9 Ekim'e kadar Aslan burcundaki seyahatini devam ettirecek.  Eğlence, iyi vakit geçirme, keyif çatmaya işaret bir transit. Gönül maceraları, kumar tipi oyunlar, sanatsal aktiviteler artabilir. Coşup taşmaya istek artar, göz alıcı objeler daha fazla ilgimizi çeker. Çocuklarla iyi ilişkiler kurmak, faaliyetler yapmak, bu konularda yaptığımız yanlışları düzeltebilmek onarabilmek adına oldukça olumlu. Aşk ilişkileri, dengeli bir şekilde sevgiyi paylaşmak adına yapıcı, iyileştirici girişimler mümkündür. Retro etkisi ile yeni ilişkiler adına pek olumlu bir süreç değil, girişim tavsiye edilmez. Biraz daha kendi içimize dönük gerçekten bizler için neyin değerli olduğuna karar vermemiz gereken bir dönem diyebiliriz. Yaratıcı yetenekleri kullanmanın, kendimizi ifade edebilecek sanatsal faaliyetlerin yoğunlaşabileceği, galeri, konser, müze ziyaretlerinin artabileceği bir süreç. Olumlu olarak sevgi ve aşkta gösterişçi, sıcakkanlı ve cömert, koruyucu ve kararlı, parlak her şeye ilgi, zevklerde zenginlik, abartı, sahnede sinemada ve gösteri sanatlarında başarılı, sosyal olarak aktif ve gösteriş yanlısı olabilmenin yanı sıra; olumsuz olarak sevgide abartılı, kaba ve maganda gibi, parayı çarçur eden, aşırı lüks düşkünü davranışlar içinde olabiliriz. Aşırı lüks harcamalardan, kendimizi olur olmaz öne çıkarma dürtüsünden, aşk ve sevgi arsızı olmaktan uzak durmakta fayda var. Kendi içimizde kuracağımız dengede ne kadar başarılı olursak, ilişkilerimiz de bundan o derece etki alacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder