9 Temmuz 2015 Perşembe

9 Temmuz 2015 - Astrolozi


01:42'de dünden beri etkili olan ve gün boyu da etksini sürdürecek Mars ve Neptün üçgeni kesinlik kazanacak. Hayal edilen, en çok uğraşılmak istenen şeyin ne olduğunu hissedebilmek ve bunlara motive olmak adına uygun bir transit. Hayal gücüne ve buna bağlı yaratıcılığa ait yeteneklerin kolaylıkla ve cesaretle ortaya çıkmasına fırsat verir. Fizik enerjimizi, bedenimizi güçlendirici aktiviteler rahatlıkla uygulanabilir. Her hangi bir şeydeki eksiklikleri, kusurları hatta başkalarının bize karşı çevirdiği dümenler görebilmeye açıklık verebilir. Yüksek idealler pesine düşebilir bilhassa duygusal ilişkilerde kaçamak gibi maceralara meyil gösterebiliriz. Bunlar aslında canlanan hayal dünyamızın bize oyunları olacaktır.

06:16'da, güne Koç burcunda giren Ay, Uranüs ile kavuşum yapacak; duygusal olarak huzursuzluk, acelecilik verebilir. Düşüncesiz ve sabırsız hareketler kendimizi bile rahatsız edebilir. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilir ancak önceden iyi hazırlanmış projeler için üretime geçme potansiyeli içermekte. Problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak, hızlıca değişik bakış açıları üretmek adına olumlu kullanılabilir.

11:01'da Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı ile iyimserliğin ve yardımlaşmanın farkına varabilmek mümkün. Cömertlik ve dürüstlük yoğun hissedilebilir ve insanların hallerine ayna olabiliriz. Karşılıklı destekleşimin faydalarını görebiliriz. Hayatın değişik yönlerine eğilmek ve yaşamın gerçeklerini araştırmak adına harika bir transit.

16:46'da Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı ise güzellikler, sevgi, barış adına hoş duyguların yükselebileceği, arkadaşlık, dostluk ya da aşk adına keyifli saatler geçirebileceğimiz hoş bir görünüm. Kolaylıkla oluşan duygu akışları çirkinlikleri ve kusurları kolaylıkla silebilir ve gözümüz hep güzeli arayabilir. Evimizi, bahçemizi kendimizi ve çevremizi güzelleştirme adına uğraşabilir, alış veriş yapabiliriz. Koruyuculuk ve annelik gibi duygularda artış görülebilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 22:49'da Boğa burcuna geçene kadar açısız kalıyor.

Ay'ın Boğa geçişi ile birlikte akşam saatlerinde keyif verici yemekler, sohbetler, lüks sayılabilecek dürtüler öne çıkabilir; 5 duyumuza hitab edecek konulara eğilim gösterebiliriz. Üzerimizde daha sabırlı ve sakin bir hava etkili olacağından, olaylara mantıklı bakış açıları ile yaklaşabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder