10 Temmuz 2015 Cuma

10 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Boğa burcunda ilerleyeceğinden yumuşak başlı ve sakin davranışların öne çıkması, istikrarlı ve dengeli hedef yönelimleri mümkün. Konfora ve rahata düşkünlüğün yanı sıra lükse olan ilgimiz de artabilir. Kendimizi ifade edebilmek adına duyularımızı kullanabiliriz; çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saran kumaşlarla, kaliteli bir çevre ve iyi yemek ruhumuzu okşayabilir.

02:34'te Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek ılımlı etkileşim sayesinde bu saatte ayakta olanlar için iletişim ve sosyal ilişki temposu hızlanacaktır. Anlamlı konuşmalar, dedikodular kolaylaşabilir. Bu yoğunluk uyku kaçırmak adına da birebir olacağından, dikkatli olmakta fayda var.

15:28'te Ay ve Neptün arasındaki olumlu görünüm ile çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimiz artabilir. Vericilik ve acıma hissimiz kendimizden evvel başkalarını düşünmeyi kolaylaştıracaktır. Sezgilerimiz daha aktif çalışacağından empati kurmakta zorlanmayabilir, dini mistik konulara eğilim gösterebiliriz.

17:26'da Ay ile Mars arasında oluşacak diğer ılımlı etkileşim ile başkaları ile çalışmak, liderlik rolü üstlenmek kolaylaşabilir. Özgüven ve cesaret de ölçülü bir şekilde hissedilebileceğinden girişimler adına etkili olacaktır. Görüşlerimizi savunabilir, geri adım atmak isteyebiliriz. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız ve amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olacağımız bir zaman dilimi olacaktır. Fiziksel güç ve cesaret isteyen konular için oldukça olumlu.

23:24'te Ay'ın Pluto ile gerçekleştireceği üçgen açı, duygusallığı arttırıcı, her şeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Bir fikri kafaya takıp esiri olmak üzerinde derin çalışmak mümkün. İhtiraslı ve inatçı duyguların oluşmasına olanak vereceğinden, aşırıya kaçmamakta fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder