22 Temmuz 2015 Çarşamba

26 Temmuz - 1 Ağustos 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı geçmiş tecrübelerinizden dersler çıkarmak, eski hobilerinizle ilgilenmek belki eski özel arkadaşlarla karşılaşmanız, ikili ilişkilerinizde destek bulabilmeniz mümkün. Kendinizde eksik gördüğünüz yanlarınızla ilgili ilerleme kaydedeceksiniz. Yeni olana yelken açabilmek adına eskileri gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun yanında duygusal analizler de bazı problemleri sonlandırmakta size destek olacaktır. Aile, ev ya da gayrimenkul ile ilgili bir konuda çözüme ulaşmanız hiç zor değil. Zorlansanız da bir bağımlılığınızdan kurtulabilme, göstereceğiniz cesaretle ailevi bir sorunda sona gelmeniz mümkün. Sezgilerinizi eviniz ve ailenizle ilgili oldukça aktif kullanabileceksiniz. Cuma günü 11. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte, içinde bulunduğunuz sosyal çevredeki ilişkilerinizde bazı netleşmeler belki bazı yol ayrımları, zorlanmalar oluşabilir. Sizi rahatsız eden arkadaşlıklarda sorunlar baş gösterebilir. Cuma günü ayrıca Venüs 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi sırasında 5. evinizdeki Aslan burcuna, 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Eski sevgililer, eski eğlence tarzları sizi daha fazla meşgul edebileceği gibi, yeni başlayacak ilişkiler ve de hamile olanlar için riskli bir görünüm. Pahalı objeler, riskli alış verişler yapmamanız daha uygun olacaktır. İçten gelen öen çıkma isteği, derinlerde olan sevgi açlığının uyanmasından ötürü sizi zor durumda bırakabilir ve yanlış kararlara sürükleyebilir..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı yalnız kalmak belki anıları deşmek, yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eski bakış açılarınız, eski tecrübeleriniz, belki bazı kronik rahatsızlıkları iyileştirme yöntemleri, ruhani, manevi çalışmalar size sonradan fayda sağlyabilir ve içsel olarak problemlerinizi çözebilirsiniz. Bu sırada dost çevreniz ile dertleşme, belki bazılarına yardım etme, fikirsel destekler verme adına iletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir. Yardım amaçlı projeler üretebilir, zihinsel aktif olabilirsiniz. Güvenmediğiniz sosyal ilişkileriniz bu kez size destek olabilir. Tatil ya da eğitim programları bu sırada oluşabilir. Cuma günü 10. evinizdeki Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle, önümüzdeki 10 günlük süreçte kariyerinizde ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde netleşmeler, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Büyükleriniz ile ilişkinizde samimiyet yakalamakta zorlanabilir; fikir birlikleri sırasında aksilikler yaşayabilirsiniz. Cuma günü ayrıca Venüs de 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi sırasında 4. evinizdeki Aslan burcuna, 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Gayrimenkul alım satımları, ev ve aile içinde davetler, organizasyonlar, pahalı alış verişler, onarım çalışmaları açısından riskli bir görünüm. Bu tür alış verişlerde zararlı çıkabilirsiniz, davetlerde de sorunlar oluşabilir. Aile içi ilişkilerde aşırı beklentiler sorun yaratabilir. Eski akrabalar, farklı yerlerdeki eski yaşam yerleri ziyaret edilebilir..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı seyahat, eğitim, yayıncılık, ticaret ve ulaşımla ilgili konularda eski umutlarımızı gözden geçirmeniz, bazı eski dostlarla karşılaşmanız mümkün. Eski hobilerin uyanması ve grup aktiviteleri, kararlarınızı düşüncelerinizi daha özgüvenle ifade edebileceksiniz; hedeflerinizi çevrenizle paylaşabileceksiniz.  Mali konularda otorite figürlerine danışmak, girişimleriniz adına tavsiyeler alabilmeniz de hafta başı olası. Ancak harcama yapmaya da oldukça meyilli olmanızdan ekonomi yönünde görüşlere önem verin. Cuma günü 9. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat alanlarınızla ilgili olarak detaylar netleşebilir. Kalıcılık istediğiniz bu alanlarda bazı rota değişimleri zorlanmalar sonucunda oluşabilir. Uzak akrabalarla görüşmeler, farklı ülkelere seyahatler, hukuksal sıra dışı bir gelişme oluşabilir. Cuma günü ayrıca Venüs de 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketinde, 3. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Eski yakın arkadaşlar ya da komşularla karşılaşmak, seyahat, eğitim, yayıncılık, ticaret ile ilgili ilişkilerinizde yavaşlama yaşamak, iletişiminizde duygularınızı samimi bir şekilde ifade edememek, iletişim cihazı ya da araç alım satımlarında sorunlar oluşması, tatillerde problemler olası. Bu alanlarda yenilikler ve ilk adımlar tavsiye edilmez.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı gelirinizle ilgili olarak eski kariyer fırsatlarını, otoritelerle, büyüklerinizle ilişkilerinizi gözden geçirmek, sorumlulukların, görevlerin farkına varmak, ev ve iş arasındaki dengeyi oluşturmak mümkün. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama, din ya da felsefe konularında ise enerji harcamanız, bazı problemlerinize cevaplar oluşturmanız, tarih, eğitim alanlarında araştırma çabalarınızın başarıya ulaşması mümkün İnançlarınız doğrultusunda, hayat felsefenizi oluşturmanız mümkün. Problemler, çözümlerini de beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili iyileştirici bilgilere ulaşabileceksiniz. Cuma günü 8. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, vergi, nafaka veya miras alanlarında bazı gelişmeler netlik kazanacaktır. Harcamalar, ekstradan çıkabilecek masraflarla uğraşmak sizi sıkabilir. İlişkilerde inatlaşma, hırs, kontrol dürtüsü sorun yaratabilir. Cuma günü ayrıca Venüs, 8 Eylül'e kadar süredüreceği geri hareketi sırasında, 2. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek; geliriniz, kazancınızla ilgili olarak beklentilerinizde sorun yaratabilir. Harcamalar da denge bozulabilir. Hayattan aldığınız keyif konusunda tatminsizlik baş gösterebilir. Gelirinizle ilgili girişim yapmanız retro bitimine kadar tavsiye edilmez..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi, yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, din ya da felsefe alanlarında kullanabilmeniz, tecrübelerinizden dersler çıkararak yeni hedefler oluşturabilmeniz mümkün. Tarih, felsefe alanlarında kendinizi geliştirebilir, eskiden seyahat yaptığınız ülkelerele tekrar ilgilenebilirsiniz. Bazı ümit kestiğiniz yerlerden tekrar destek imkanı oluşması, içinizde bazı sorulara cevap bulabilmeniz sayesinde ise kendinizi dengede hissetmeniz mümkün olacaktır. Bu hafta başı, psikolojik, manevi ya da ruhani tüm çalışmalar şifa verici olacaktır; yarar ve fayda sağlayabilir. Cuma günü 7. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınız ve evliliğinizde, rekabet içeren tüm ilişkilerde bazı belirsizliklerin netleşmesine şahit olabilirsiniz. Bazı taşınma konuları, ankaşma, sözleşme, imza gerektiren fikir birlikleri de bu listeye dahil edilebilir. Bazı sorunlar sizleri rota değişimlerine yöneltebilir; samimiyet oluşturmakta zorlanabilirsiniz. Cuma günü ayrıca Venüs, 8 Eylül'e kadar süredireceği geri hareketi sırasında, burcunuza 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Retrosu nedeniyle ikili ilişkiler konusunda sorun yaşamanız, duyglarınızı ifade etmekte zorlanmanız, eski partnerler ile karşılaşmak, estetik girişimlerde ve lüks alış verişlerde problem oluşması muhtemel. Beklentilerinizi karşılanması zorlaşabilir; önemli estetik, iş, tatil, ilişki ve sağlık girişimleriniz bu sürece denk getirmemeniz önemli.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kendinizi biraz geriye çekip dinlenmeye özen göstermek, belki giderlerinizle ilgili yeni kararlar almak, bazı ruhani, manevi çalışmalar yapmak bazı kriz içeren durumlar karşısında kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Özellikle bütçe konusunda şimdiye kadar hatalı olduğunuz davranış modellerinden dersler çıkarabilir; bazı ihtiras inat içeren tutumlarınızı düzeltebilme imkanı bulabilirsiniz. Bunun yanında katılacağınız organizasyonlarda ya da dost çevreniz aracılığı ile bazı fikirsel tavsiyeler almanız size ilaç gibi gelebilir. Partnerinizle ilişkinizi iyileştirebilirsiniz. Bazı taşınmalar, danışmanlıklar yeni idealler belirlemenize yardımcı olabilir. Cuma günü 6. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ya da müşterileriniz ile ilişkilerinizde, sağlıkla ilgili konularınızda özgürleşme dürtüsü sizi zorlayabilir. Bu konular bu süreçte daha belirgin hale gelecektir. Sorumluluklarınız, sizi sıkabilir ve günlük hayatınızda değişim yaratmak isteyebilirsiniz. Acele kararlar sonradan pişmanlık yaratabilir; dikkat. Cuma günü ayrıca Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği retro hareketi sırasında, 12. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. İçsel olarak yükselecek sevgi ve ilgi  ihtiyacı yanlış davranışlara neden olabilir; Platonik oluşabilecek aşklar, gizli ilişkiler oluşabilir. Dedikodular, gizli düşmanlıklar sizi yorabilir. Retro süresinde manevi çalışmalar yapmanız, gizli her türlü ilişkiden uzak kalmanız en doğrusu olacaktır. .



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ortaklıklarınız ya da eşinizle ilişkinizde, bazı anlaşmalarda, sözleşmelerde eski hatalarınızdan ders alabilir ve yeni idealler belirleyebilirsiniz. Davetlerde, organizasyonlarda yaşayacağınız bazı karşılaşmalar, eş zamanlıklar size yol gösterici olabilir. Bunun yanında kariyerinizde, sorumluluklarınız ya da görevlerinizle ilgili göstereceğiniz cesaret, iş ortamınızdaki ilişkilerinizde iyileşme sağlayabilir ve takdir görebilirsiniz. Bazı müşterilerinizin, iş arkadaşlarınızın tavsiyeleri ile kariyer fırsatı oluşturabilirsiniz. Projeleriniz onay görebilir. Endişe ettiğiniz sağlık konularında çabanız ise size iyileşme sağlayacaktır. Cuma günü 5. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte aşk hayatınız, çocuklarla ilişkiniz, yetenekleriniz, yaratıcılığınız ve cesaret isteyen risk içeren yatırımlarınızla ilgili durumlarda netleşmeler oluşacaktır. Ani yükselebilecek özgürlük dürtüsü sağlam olmayan ilişkilerde problem yaratabilir; riskli adımlardan uzak durmakta fayda var. Bu süreçte hamile olanların ise kendilerine özen göstermeleri çok önemli. Cuma günü ayrıca Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği retro hareketi süresinde, 11. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Bu retro dönem dost çevrenizde oluşabilecek bazı ilişki problemlerine işaret etmekte. Sağlam olmayan arkadaşlıklarda gruplarda dağılmalar söz konusu olabilir. İlişkilerinizde samimiyet yakalamakta zorlanabilir ama bunun yanında sağlam dostluklarda ise pekişme yaşayabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde aksilikler, kesintiler oluşabilir. Katılacağınız davetlerde, organizasyonlarda sorun yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kurulacak dostluklar ileride problem çıkarabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkilerinizde sizi zorlayan bazı detaylar, sorunlu projeler adına eski tecrübelerden yararlanarak ilerleme kaydetmeniz mümkün olacaktır. Sağlıkla ilgili olarak da bazı problemleri çözebilir; onaylanacak projelerinizi işleme koyabilirsiniz. Bunun yanında yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgili olarak planlar, projeler üretebilir, enerji harcayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geniş çevrelere duyurabilmek adına öne çıkabilme ve ileriye dönük hedefler belirleme enerjisi bulacaksınız. Ortaya çıkarmaktan çekindiğiniz yanlarınızı aktive ederek ileriye dönük planlar yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde ise işleri yoluna koyabilirsiniz. Cuma günü 4. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte ev, aile, gayrimenkul konularındaki bazı işlerinizde netleşmeler yaşayabilirsiniz. Aniden yükselebilecek özgürlük dürtüsü ailevi ilişkilerde sorun yaratabilir. Ev içinde elektronik cihazlarda arızalar oluşabilir. Bir anda ev değiştirme, alım satım konuları hızlı gelişebilir. Tartışmalardan uzak durmakta ve acele karar vermemekte fayda var. Cuma günü ayrıca Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi sırasında, 10. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Retro döneminde ise amirlerle, büyüklerle ilişkilerde problem oluşabilir; samimiyet yratmakta zorlanabilirsiniz. Gelir beklediğiniz bazı kariyer girişimlerinde sorunlar oluşabilir. Eski amirlerle, yöneticilerle karşılaşabilir, eski kariyer ortamlarından haber alabilirsiniz. İçsel olarak sizleri zorlayabilecek bu görünüm, toplum önündeki duruşunuzla ilgili içsel bir karamsarlık yaratabilir. Bu süreçte yeni kariyer fırsatları, önemli birliktelikler adına ilk adımlar kesinlikle tavsiye edilmez..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili, yaratıcılık ve yetenek gerektiren, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ya da pazarlama konularında endişelerinizi giderebilecek, eski tecrübelerden ders çıkararak ilerleme kaydetmeniz mümkün. Yeteneklerinizi ve kabiliyetlerinizi geniş çevrelere tanıtabilmek, konserlere, sergilere katılabilmek belki çocuğunuzun eğitim kariyeri ile ilgili olarak önünüzdeki engeller kalakabilir. Bunun yanında ailenizin yardımı ve tavsiyeleri ile bütçenizi dengede tutabilmeniz bazı araştırma gerektiren konularda onlardan yardım alabilmeniz mümkün. Miras, borç, kredi, vergi, sigorta gibi konularda işlerinizi sonlandırabilme imkanı bulacaksınız. Eviniz, aileniz ile ilgili bir endişeniz son bulabilir. Cuma günü 3. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte kardeşleriniz komşularınız, tatil ya da eğitim programlarınız, ulaşım, iletişim, yayıncılık ve ticaret işlerinizle ilgili olarak bazı durumlarda netleşmeler yaşayacaksınız. Bu gelişmeler sizi rota değişimlerine farklı kararlara sürükleyebilir. Düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanmayabilirsiniz. Trafikte oluşabilecek kazalara, eletronik aletlerdeki arızalara karşı önlem almanızda fayda var. Cuma günü ayrıca Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği retro hareketi sırasında, 9. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Retro dönemi sırasında bu transit yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, din ve felsefe konularındaki beklentilerinizde problem yaşayabilir. Seyahatlerde aradığınız keyfi bulamayabilir, yurt dışında katılacağınız konserlerde, sergilerde sorun oluşabilir, medyada, pazarlama ve halkla ilişkiler alanlarında tatminsizlik oluşabilir. Akademik kariyer konusunda beklentileriniz karşılıksız çıkabilir. Dini ve inançlarla ilgili konularda tolerans azalabilir. Yabancı kişilerle olan aşklarda sorun yaşanabilir. Hukuksal bir konuda fikir birliği sağlamada problem çıkabilir. Bu süreçte bu alanlarda mümkün olduğunca adım atılmamalı, girişim yapılmamalı.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili bazı kriz içeren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Aile büyüklerinizden destek bulabilir, kredi, borç, vergi, sigorta, miras gibi alanlarda eski tecrübelerinizden de dersler çıkararak yeni yöntemler oluşturabilirsiniz. Eviniz, ailenizle ilgili bir endişeniz adına kaynak oluşturabileceksiniz. Gayrimenkul alım satımları gündeme gelebilir. Bunun yanında partnerinizle oluşabilecek bazı problemler, çekişmeler yakın çevrenizin destekleri ile giderilebilir; onların fikirlerine desteğine açık olun. Bir tatil programı, eğitim planı, ticaret ya da ulaşım alanında bir anlaşma, sözleşme gündeme gelebilir. Kararsızlık çektiğiniz konularda destek bulacaksınız. Eşinize fikirsel tavsiyeler verebilirsiniz.  Cuma günü 2. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte maddi gelirinizle ilgili olarak bazı gelişmeler netlik kazanacak. Bu alanda ani bir harcama, bir ödeme size rota değişimi yaptırabilir,farklı bir yol deneyebilirsiniz. Ani verilecek kararlardan sakının. Ayrıca Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi sırasında, 8. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Retro döneminde bütçe, kredi, borç, vergi, sigorta, miras veya nafaka gibi konularda size problem yaratabilir, dengeleri şaşırtabilir. Kredilerde, borçlarda hatalı adımlar sonradan sorun yaratabilir. Estetik operasyonlar kesinlikle tavsiye edilmez. Kıskançlık, ihtiras ve çıkarcılık ilişkilerde zorluklar oluşturabilir. Bu dönemde kredi ve borç başvurusu yapmamaya, ameliyat kararı almamaya, önemli vergi, sigorta, miras, nafaka alanlarında girişim oluşturmamaya dikkat edin..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı ilerleyemediğinizi düşündüğünüz kardeşleriniz, komşularınızla ilişkilerinizde, eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık ve ulaşım işlerinizde fikir birliği saylayabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yetersiz kaldığınız alanlarda partnerinizden destek alabilir, bir bilene fikir sorabilirsiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda ise gelir konusunda yaşadığınız bazı sorunları ya da endişelerinizi de giderme yolundasınız. Sağlık açısından ise gerekli titizlik gerektiren uygulamaların faydasını göreceksiniz. Belki yeni bir proje, yeni bir çalışma ortamı ya da iş arkadaşlarınızın yardımı ile başarı sağlayabilirsiniz. Titiz ve sistemli, öne çıkacak çalışmalarınız size gelir sağlayabilir. Cuma günü burcunuzda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 gün içinde ikili ilişkiler, sağlık konularınızda bazı netleşmeler yaşayabilirsiniz. Yükselen değişim ve özgürlük dürtüsü sizi ani davranışlara, kararlara sürükleyebilir; sakın acele kararlar vermeyin, pişman olabilirsiniz. Ayrıca Cuma günü Venüs de, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi sırasında, 7. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Retro döneminde eski ortaklar, eski eşler ya da eski meslektaşlarla karşılaşabilirsiniz. Sorunlu ilişkilerde ani ayrılıklar olabilir ancak sağlam temeller söz konusu ise ikili ilişkiler daha da pekişecektir. Bu süreçte gelir getirici anlaşmalar, sözleşmeler, taşınmalar, estetik ya da mimari içerikli rekabetçi adımlar tavsiye edilmez; özellikle nikah, nişan sonradan sorun yaratabilir. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta başı çalışma hayatınızda yaşadığınız bazı maddi olumsuzluklarla ilgili olarak farklı bakış açılarına yönelebilir ve çözüm oluşturabilirsiniz. Sağlık açısından da endişeye mahal vermeyin. Eski tecrübelerinizden dersler çıkarmak ve belki de kriz içeren durumları dönüştürüp gelir sağlama imkanı bulabileceksiniz. Ayrıca aşk, romantizm ya da yaratıcılık konularında kendinize güvenmemenizin ve endişe yaratmanızın gereksiz olduğuna hafta başı şahit olabilirsiniz. Bazılarınızı bebek sevinci sarabilir. Aşk ve yaratıcılığınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz; karamsar olmayın. Spor yapmak bu hafta size enerji verecek. Cuma günü 12. evinizdeki Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 gün içinde daha fazla yalnız kalmak isteyebilir, yaratıcılık gerektiren konularda üretken olabilirsiniz. Bazı dedikodular, gizli ilişkiler, sizi üzebilir. Sakın moralinizi bozmayın, aksi halde bazı kronik rahatsızlıklar uyanabilir. Ani içgörüler, sezgiler bakış açınızı değiştirebilir; olayların gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Kalabalıklardan sıyrılmak, belki bazı manevi çalışmalar psikolojinizi dğzeltebilir. Ayrıca Cuma günü Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi sırasında,  6. evinizdeki Aslan burcuna 9 Ekim'e kadar kalmak üzere yerleşecek. Bu retro döneminde eski iş arkadaşları, eski yardımcılar, eski müşteriler veya eski projeler, çalışma ortamları gündem oluşturabilir. Kişisel bakım kürlerine yeni başlangıçlar yapmamak daha uygun olabilir; başladığınız diyet programı işe yaramayabilir. Sağlık açısından ilerleme kaydetmemeniz sizi üzebilir. Özellikle kiracılarınızla, müşterilerinizle problemler yaşanabilir; yeni bu tarz ilişkilere girmemek en doğrusu olacaktır. Yeni bir işe başlamak, yeni bir proje üstlenmek hiç doğru olmaz. Günlük işleriniz sizi bu süreçte sıkabilir; titizlik göstermekte zorlanabilirsiniz..








Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder