4 Temmuz 2015 Cumartesi

5 Temmuz - 11 Temmuz 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Bu hafta başında çocuklarınızla ya da sevgilinizle iletişimde oldukça güzel etkilerle karşılaşabilirsiniz; ilişkilerinizde denge söz konusu. Yaratıcılığınızı iletişim şeklinizde kullanabilirsiniz. Sorumluluklarınız ve görevlerinizle ilgili olarak radikal dönüşümler oluşabilir; mecbur olduğunuz her şey üzerinizde bir baskı oluşturabilir. Aile, ev konularında duygusal patlamalar yaşanabilir. Reddettiğiniz, üzerinde ısrarcılık gösterdiğiniz bazı konularda otorite figürleri ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Yüksek enerjiyi yıkıcıkla kullanmak yerine, yaşamınızda kuvvet bulup da yapmaya cesaret edemediğiniz değişiklikler açısından olumlu kullanmanızda fayda var. Şiddet ya da suç olayları görülebilir; kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çarşamba günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; ev, aile, gayrimenkul konuları ile ilgili olarak kararlar, görüşmeler, seyahatler ve iletişim yoğunluğu getirecektir sizlere. Duygusal güvenliğiniz ve yaşadığınız yerle alakalı idealleriniz uğruna harekete geçme dürtüsü yoğun olabilir. Hafta ortası aile ya da haneniz ile ilgili bazı konularda anlayışlı ve merhametli olmak, hedeflerinize ulaşmakta size yardımcı olabilir; evinizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Hafta sonu ise hanenizle ilgili olarak bazı konularda kararsızlık, yetersizlik hissetmeniz, fikir birlikleri açısından bazı engeller oluşması, ailevi problemler çıkması söz konusu; objektif ve politik davranmaya özen gösterin, bireysel kararlar vermeyin.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Bu hafta aile, ev ya da emlak konularında maddi destek bulabilirsiniz; evinizle ilgili bazı harcamalar konusunda iletişim trafiğinizde artış görülebilir, ailenizle istişareler yapabilirsiniz. Eğitim, ticaret, yayıncılık, ulaşım, hukuk, seyahat alanlarında ise sorumluluklarınız, görevleriniz üzerinizde baskı oluşturacaktır; kaçıp gitmek, kurtulmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizde otorite figürleri ile aranızda güç savaşları oluşabilir. Bu yüksek enerjiyi yıkıcı olarak kullanmak yerine, kendinizde hamle yapmak adına kuvvet bulamadığınız bu alanlarda yapmak istediklerinizle ilgili olumlu kullanabilirsiniz.  Yakın çevrenizden ya da iletişim kanalıyla bazı suç ve şiddet olayları duyabilirsiniz; ameliyat olanlar olabilir. İnançlarınız sorgulanabilir. Özellikle trafikte dikkatli olun ve araç gereçlerdeki oluşabilecek arızalar adına bu hafta içi önlem alın. Çarşamba günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; bu süreçte yakın çevre, eğitim, ticaret, seyahat, tatil, ulaşım, yayıncılık konularında ciddi bir yoğunluk yaşayabilir, kararlar verebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Bu alanlarda hafta ortasında arkadaş çevrenizden yardım alabilirsiniz; grup olarak alınacak kararlar sizi hedeflerinize yaklaştırabilir. İdealleriniz, hayalleriniz için iletişim trafiğiniz artabilir; uğraş içine girebilirsiniz. Hafta sonu ise duaycağınız bazı haberler kendinizi suçlamanıza, kararsızlık çekmenize ve uykusuzluklara neden olabilir. Aşırı zihin hareketeleri bazı hastalıklara davetiye oluşturabilir; objektif ve politik olmaya özen gösterin; işlerinizde titiz ve sistemli olmaya dikkat edin..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Bu hafta iletişim trafiğiniz oldukça aktif olacak; yakın çevrenizle güzel vakit geçirebilir; tatil, eğitim programları yapabilirsiniz. Maddi konularda bazı dengelerin şaşması üzerinizde baskı oluşturabilir; para ile ilgili konularda çevrenizdekilerle güç mücadelelerine girebilirsiniz. Şimdiye kadar kazancınızla ilgili kendinizde bulamadığınız atak yapma enerjisiniz bu hafta bulacaksınız; radikal kararlar verebilirsiniz. Bazı hastalıklarınız varsa, operasyon kararı verebilir, bıçak altına yatabilirsiniz. Özellikle banka, kredi, vergi, sigorta borçları ile uğraşmak durumunda kalabilir ve bu alandaki sorumluluklarınızdan kaçıp kurtulmak isteyeceksiniz; bir suç ya da şiddet olayına tanık olabilirsiniz. Özellikle kazalara karşı temkinli olmakta fayda var; duygusal derinlik sizi zorlayacak gibi. Çarşamba günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; kazanımlarınızla ilgili iletişim trafiğiniz, görüşmeler, seyahatler, eğitim ve kararlarınız hız kazanabilir. Kariyerinizde ilgili olarak kazanç adına bazı hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz; ama önemli bir hamler sizi sınayacaktır. Bu amaçla sektör, iş değiştirmek bile olası. Hafta sonu ise bazı grup aktiviteleri, eğlence hayatı, lüks dürtüsü ya da spekülatif girişimler adına maddi kaygılarınız, endişeleriniz sorun yaratabilir; eski tecrübelere odaklanmak yerine yeni çözüm yollarına yönelmek ve harcama dengelerini bozmamak en iyisi; parasal tartışmalardan uzak durun..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Bu hafta başı bazı maddi konularda yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi rahatlıkla kullanabilir ve çözüm yolları bulabilirsiniz. Ancak ikili ilişkiler konusunda sorumluluklarınız, görevleriniz ve bazı güç dengeleri üzerinizde baskı oluşmasına neden olabilir; tartışmalardan, mücadelelerden uzak durun. Ortaklıklarınızda ya de evliliğinizde radikal kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Suç içeren bir konuda yetkilisine fikir danışmak isteyebilir; bir anda taşınmaya karar verebilirsiniz.  Uzun zamandın kendinizde kuvvet bulamadığınız, ikili ilişkileriniz ve rekabet içeren bir konuda hamle yapmak adına yüksek bir dürtü hissedeceksiniz. Bu yüksek enerjiyi ihtirasla ya da hırsla şiddetlendirmemekte fayda var. Bu hafta hayatınızı savaş alanına çevirmeyin; ego çatışmalarına girmeyin. Perşembe günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; yoğun zihinsel aktiviteler, iletişim, toplantı, tatil, eğitim ve karar vermekle ilgili işleriniz sizi meşgul edebilir ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı, hukuk, medya, pazarlama, inaç ve felsefe konularında hedefleriniz, uğruna harekete geçme enerfisi bulacaksınız. Hafta sonu ise sorumluluklar ve görevlerle ilgili kendinizi yetersiz, başarısız görme eğilimine karşı duygusal huzursuzluklardan uzak kalmanızda fayda var. Dinlenmek ve kendi kendinizle mücadele etmekten uzak durun..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Bu hafta başına oldukça sosyal aktivitelerle başlıyorsunuz; grup çalışmaları, arkadaş organizasyonları öne çıkabilir. Bunun yanında psikolojik olarak günlük işlerinizin, rutin hayatın verdiği yorgunluk ve görevler üzerinizde baskı oluşturabilir; özellikle çalışma ortamınızda şiddet, suç teşkil edebilecek gelişmeler can sıkabilir. Psikolojik olarak huzursuzluk bazı kronik rahatsızlıkların uyanmasına neden olabilir; sağlık ve kişisel bakımla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bazı korkularınızla, endişelerinizle hafta içi günlük hayatınızda burun buruna gelebilirsiniz. Manevi çalışmalar, belki psikolojik destekler önemli ilerlemelere, iyileşmelere neden olabilir. Arkanızda dönen bazı gizli olaylarla, dedikodularla yüzleşebilirsiniz. Önemli bir hayalinizi aktive etmek yönünde bu yüksek enerjiyi kullanabilmek, günlük hayatınızda üzerinizde hissettiğiniz baskının hafiflemesine neden olacaktır. Perşembe günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; yaratıcılık gerektiren konularda üretken olabilmek, bazı fikirlerinizi kendinize saklamak, dedikodulara girmek, miztik konularla ilgilenmek, bazı çözüm yollarının farkında olmakla ilgili zihinsel aktiviteleriniz ve kendi kendinize aldığınız kararlar yoğunlaşabilir. Ümidinizi kestiğiniz bazı maddi desteklerin oluşması muhtemel; psikolojik olarak bazı olayların derinini ve gerçek anlamlarını görebileceksiniz. Hafta sonu ise seyahat, ulaşım, ticaret, eğitim, yayıncılık, medya veya hukuk konularında kontrolünüz dışı yaşanabilecek bazı durumlar yüzünden hedeflerinize ulaşamıyormuş gibi endişelere kapılabilirsiniz. Hayata dar çerçeveden bakmak yerine ileriye dönüp yeni yollar belirlemek, yakın çevrenizden destek alabilmeniz mümkün..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Bu hafta başı kariyerinizde yaratıcılığınızı kullanmak ve totrite figürlerinden destek bulabilmeniz mümkün. Bunun yanında şçşnde bulunduğunuz arkadaş gruplarında veya sosyal çevrenizde üzerinizde baskı hissetmeniz, bazı davranışlara uymak zorunda olmanız sizi sıkabilir. Dostlarınızla güç mücadeleleri ve yoğun çaba içeren tartışmalardan uzak durmnaızda fayda var. Spekülatif bir yatırımda canınızı yakabilecek aksiliklere üzülebilirsiniz. Bazı şiddet, suç içeren haberlere üzülebilirsiniz. Kendinizi öne çıkarma ile ilgili ideallerinizde radikal hamleler yapabilmek adına yüksek bir enerji hissedebilirsiniz. Daha önce katılmakta cesaret edemediğiniz bir grup çalışması, klüp aktivitesine eşlik edebilir, gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sevgilinizle, çocuğunuzla da hırs ve inatçılık içeren tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Arkadaş çevrenizden üzücü bir haber gelebilir. Perşembe günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; sosyal çevrenizde fikirlerinizle öne çıkmak, organizasyonlar, yoğun iletişim trafiği ve grup aktiviteleri açısından hareketli bir süreç. Ortak işlere girmek, belki dost davetlerinde bir tanışma, fikir birlikleri oluşturmak ve fikirsel destekler bulabilmek adına uygun günler. Hafta sonu ise çevrenizdekilerle maddi konuları paylaşmamanız bazı aktiviteler için harcamaların artması söz konusu. Kendinizi yetersizlikle suçlamak yerine, yeni çözüm yollarına odaklanmak en doğrusu olacaktır. Kararlarınızı özellikle harcamalarla ilgili olarak hafta sonu bireysel değil, ortaklaşa almaya özen gösterin..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Bu hafta başı özellikle dost çevrenizden yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında destek bulabilmeniz mümkün; entellektüel bilgi kapasitenizi arttırabilir, arkadaşlarınız sayesinde hayata daha geniş bir çerçeveden bakabilirsiniz. Bunun yanında kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız, görevleriniz üzerinizde önemli bir baskı oluşturabilir. Aile büyükleri ile güç mücadeleleri, derin duygusal anaforlar oluşmasına neden olabilir; özgürleşme, kurtulma dürtüsü yoğunlaşabilir. Amirlerinizle tartışmalardan uzak durun. Şimdiye kadar cesaret edemediğiniz şekilde kendinizi ortaya koymak, belki de önemli bir kariyer hamlesi adına yüksek enerji hissedebilirsiniz. Yeni bir iş, yeni bir makam duygusal olarak sizi zorlasa da büyük değişimlere neden olabilir. Büyüklerinizle ilgili önemli bir konu açığa çıkabilir. Şiddet ya da suç sayılabilecek hamlelere maruz kalabilirsiniz; kazalara karçı dikkatli olmakta fayda var. Ailenizle ya da gayrimenkulünüzle ilgili önemli bir karar alabilirsiniz. Perşembe günü Merkür 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; kariyerinizle ilgili görüşmeler, seyahatler, eğitim programları, toplantılar ve kararlar önem arz edecek, başvurular, onaya sunulacak projeler açısından olumlu. Önemli bir kariyer hayalinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız. Sağlıkla ilgili olarak olumlu gelişmeler de bu hafta içi yaşanabilir. Hafta sonu ise büyüklerinizle fikir birliği sağlamakta zorlanabilir, kendinizi yetersizlikle suçlayabilirsiniz.  Olaylara objektif ve politik yaklaşmak, karamsar duygulardan uzak durmak bir çok sorunu çözebilir; partnerinizle ilişkinizi bu nedenlerle sorgulamayın..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Bu hafta başı kariyerinizde, otorite figürleri ile ilişkinizde destekler bulabilir takdir görebilirsiniz; fazladan prim almabilmek, vergi, sigorta, kredi, miras konularında ilerleme kaydetmek mümkün. Bunun dışında yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din, inançlar ya da felsefe konularındaki işlerinde sorumluluklardan kurtulma dürtüsü, üzerinde baskı hissetmenize neden olabilir. Uzak akrabalardan üzücü haberler gelebilir; medyada suç ve şiddet içerikli başlıklarla karşılaşabilirsiniz. İnançlarınızda önemli bir değişim ya da istemediğiniz davranışlara zorlanma oluşabilir. Bir süredir cesaret edemediğiniz bir seyahat, akademik bir kariyer, yabancı kültürlerle ya da hukukla ilgili bir girişim adına harekete geçebilirsiniz. Seyahatlerinizde kazalara, hırsızlıklara karşı temkinli olun. Ufak detaylar hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Perşembe günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere  9. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor ve yukarıda saydığımız konularda iletişim trafiğinizde hızlanmaya neden olacaktır; bu alanlarda görüşmeler, toplantılar, kararlar öne çıkabilir. Yeni bir aşk, çocuklarınızla ilgili eğitim ya da seyahat fırsatı, çalışmalarınızı geniş çevrelere tanıtma, sanatsal organizasyonlar haftanın ikinci yarısı gündeme gelebilir. Hafta sonu ise bazı aksilikler, kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar, seyahatlerde, hukuk ya da eğitim alanında kendinizi yetersizlikle suçlamanıza neden olabilir. Olaylara geniş çerçeveden bakmak, detaylara takılmamak çözüm bulmanıza yarayacaktır. İnançlarınızı sorgulamayın..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Bu hafta başı partnerinizle ortak ideallerde buluşabilir, bazı hukuk, yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında yetkilisinden destek bulabilirsiniz; rekabet gerektiren ortamlarda daha şanslı olacaksınız. Bunun yanında hafta genelinde, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi araştırma gerektiren konularda üzerinizde baskı oluşabilir. Harcamalar sizi zorlayabilir. Bazılarınız bazı rahatsızlıklarla ilgili olarak ameliyat kararı alabilirler. Yükselen duygusallık ve ihtiras duyguları sizi yorabileceği gibi; şimdiye kadar cesaret edemediğiniz kredi, borç, prim, burs gibi geliriniz dışında elde edebileceğiniz meblağlar için harekete geçme enerjisi bulacaksınız. Kazanımlarınızla ilgili olarak radikal adımlar atabilirsiniz. Suç veya şiddet içeren bazı konulardan haberdar olabilirsiniz. Araştırma gerektiren işlerinizde bazı gerçekleri ortaya dökebilme imkanı bulabilirsiniz. Perşembe günü Merkür, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yengeç burcuna da geçeceğinden, yukarıdaki konularda görüşmeler, toplantılar, imzalar, önemli kararlar açısından hızlı gelişmelere tanık olabilirsiniz. Eviniz, aileniz, gayrimenkulünüz ile alakalı bu konularda amaçlarınıza, ideallerinize ulaşabilmek adına enerji harcayacaksınız. Hafta sonu ise bazı grup aktiviteleri, eğlence, lüks, cesaret gerektiren yatırımlarınız yüzünden maddi endişe duyabilir, yetersizlik hissedebilirsiniz. Kendinizi ve kararlarınızı sorgulamak yerine, yeni çözüm yolları bulmak için yeni hedefler belirlemeniz size fayda sağlar..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Bu hafta başı yürüttüğünüz projeler, sistemli ve titiz çalışkanlığınız sayesinde ödüllendirilebilirsiniz; araştırma gerektiren tüm işlerinizde başarı şansınız yüksek. Sağlık ile ilgili de çözümlere ulaşma şansınız yüksek. Bunun dışında ikili ilişkilerde, rekabetçi ortamlarda, ortağınız ya da eşinizle ilişkinizde sorumluluklarınızda kaçıp kurtulmak, kendinizi güçle ortaya koymanız bazı radikal değişimlere neden olabilir. Aniden ayrılık kararları ya da yeni oluşumlar gözlemlenebilir. Ego çatışmalarından uzak durun; şiddet içeren tartışmalara girmeyin. Bugüne kadar cesaret gösteremediğiniz bir ilişki bir danışmanlık ya da bir taşınma kararı adına güç bulacaksınız ve harekete geçeceksiniz. Kazalara ve suç sayılabilecek hareketlere karşı temkinli olun. Perşembe günü Merkür de, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yengeç burcuna gireceğinden bu başlıklarda görüşmeler, kararlar, imzalar, seyahatler, tatil ya da eğitim programları iletişim trafiğinizi arttıracaktır. Partnerinizin sağlık konuları gündem oluşturabilir. Haftanın ikinci yarısı eşinizle iletişiminizde barışçıl ve romantik bir hava etkin olabilir; yaratıcı fikirlerinizi ifade edebilme şansı bulabilirsiniz. Yakın çevreniz de bu konularda size yardımcı olacaktır. Hafta sonu ise evinizde ya da ailevi konularda sözünüzü geçirmekte, politik davranmakta zorlandığınızı hissedebilir; fikir birliği gerektiren alanlarda kendinizi yetersiz görebilirsiniz. Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın farkında olmak, kendinizi öne çıkarmak adına endişeleri geride bırakmalı, eski yerine yeniye yüzünüzü dönmelisiniz, böylece farklı çözüm yolları üretebileceksiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Bu hafta başı sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilgili konularda fikirsel destekler almak, yeteneklerinizle ya da riskli girişimlerinizle ilgili fikir birlikleri oluşturmak adına olumlu etkiler altındasınız; sanatsal konularda ortaklıklar oluşabilir. Bunun yanında çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde gizli ilişkiler, suç ya da şiddet içeren başlıklar oluşabilir. Psikolojik problemler, aşırı yorgunluk sonucunda rahatsız edici hale gelebilir; hastalıklara karşı dikkatli olun. Özellikle mide bölgeniz bu hafta hassas. Görevlerinizle ilgili olarak üzerinizde psikolojik, duygusal bir baskı hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızı değiştirmek, farklı daha önce cesaret edemediğiniz bir işe kalkışmak, bir müşteriye ulaşmak adına tüm yaratıcılığınızı kullanarak harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı rahatsızlıklar hastane bakımı gerektirebilir. Uykusuzluk çekebilirsiniz. Kazalara da açık olacağınız bu süreçte hareketlerinizi ve tepkilerinizi dengede tutmaya özen gösterin. Perşembe günü Merkür de, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yengeç burcuna geçeceğinden özellikle sağlık alanında kontroller, görüşmeler yapmak, kararlar almak adına yoğunlaşabilirsiniz. Yeni başvurular, görüşmeler, iletişim traği yorulmanıza neden olabilir; eleştiriden uzak durmakta fayda var. Hayalini kurduğunuz kazançla ilgili olarak bir iş değişimi ya da bir proje ile ilgili enerji harcamanız olası. Hafta sonu ise bazı işlerinizde, bilgi birikiminizi, detaylara bakışınızı, sorgulayabilecek seyahat, eğitim, yayıncılık, iletişim aksilikleri yaşayabilirsiniz; trafikte dikkatli olun. Belki de geçmişe odaklanmak yerine yeni bakış açıları, farklı kararlar size daha yardımcı olur..
Balık Burcu ve Yükselen Balık
Bu hafta başı aileden olumlu sağlık haberleri, hamaratlık gerektiren işlerde ailevi destekler, haneniz ile ilgili kimsenin uğraşmak istemediği konularda başarı sizinle olabilir. Bunun yanında sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilişkinizde egosal, hırs ve inatlaşma içeren tartışmalar, güç mücadeleleri oluşabilir; özellikle arkadaş çevreniz de bu durumlarda işe karışabilir. Risk, cesaret gerektiren konularda harekete geçme dürtüsü, öne çıkma isteği, radikal kararlar almanıza neden olabilir. Üzerinizde geleceğe dönük duygusal bir baskı hissedebilirsiniz. Özellikle hamile olanlar kazalara ve şiddet, tehlike içerecek durumlara karşı dikkatli olmalılar. Hayatla kumar oynamak isteyebilirsiniz. Spor yaralanmaları, spekülatif kayıplar yaşanabilir. Yüksek adrenalin içeren spor dalları ilginizi fazlasıyla çekebilir. Dostlarınızla mücadeleye girmeyin. Perşembe günü Merkür de, 23 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 5. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; aşk, romantizm, çocuklar, yetenekler, spor ve spekülatif yatırımlarla ilgili olarak iletişim trafiğinizi ve kararlar almanızı hızlandıracaktır; hobilerle ilgili seyahat, eğitim, tatil ve tabii telefon trafiği artacaktır. Hayalini kurduğunuz bir aşk ile karşılaşabilir, idealleriniz doğrultusunda risk alabilirsiniz. Hafta sonu ise bu konularda hırs, inat ve kıskançlık içeren tartışmalar girmekten çok olaylara objektif ve politik yaklaşın. Bazı yatırımlar hafta sonu para kaybına neden olabilir; kendinizi suçlayabilirsiniz. Kazanç açısından hafta sonu pek şanslı olmadığınızdan, ortaklaşa gelirlerle ilgili olarak yeni bakış açıları, belki bütçe düzenlemesi yapmak daha işinize yarayabilir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder