30 Temmuz 2015 Perşembe

30 Temmuz 2015 - Astrolozi



Ay güne Oğlak burcundaki hareketi ile giriyor ve günün büyük bölümünde de bu enerji hakim. Oğlak burcu öncü bir grup demiştik ve Uranüs ile Pluto arasındaki sert hatlı dönüşüm yaratan olaylara sebep veren açı kalıbını harekete geçirici enerjiler taşımakta. Yarın gerçekleşecek Dolunay sırasında da oldukça baş rolde olan bu görünüm önümüzdeki 10 günlük sürece damgasını vuracaktır. Oğlak çok ciddidir, duygularını işe karıştırmadan belli bir mesafeyi koruyarak işlerini ciddiyetle halletmeden yanadır. Olayları maddesel olarak algılar ve sabırlı, düzenli, sistemlidir. Girişimlere güçlü bir irade ile çabuk kalkışabilir ancak planları hep uzun vadelidir. Bu özelliklerine de en önemlisi çevresi tarafından itaat edilmesini ister.

08:50'de Dün akşam Pluto ile kavuşan Ay üzerinde Pluto enerjisiyle beraber Uranüs'e bir kare yapacak; sabah erken saatlerde bu transit gereksiz ve tuhaf bir acelecilik verecektir. Bizleri ilgilendiren ya da ilgilendirmeyen her durumun içine atlayabiliriz. Aslında bu ruh halinin temelinde tamamen bağımsız ve hür olduğumuzu ispat etme dürtüsü yatacaktır. İsyancı bir kişilik yaratır. Değişik bir şeyler yapmak, herkesten farklı olduğumuzu göstermek, yeni heyecanlara açlık duymak gibi etkiler barındırmakta. Önemli bir değişiklik yapmak adına itici bir güç hissedebiliriz.

09:41'de ise Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm ile de hayatlarımızda hatalı gördüğümüz noktaların tesbiti belki bunların iyileştirilmesi adına bazı kararlar almak, planlar, sistemler geliştirmek mümkün olabilir. Sabah ki Uranüs açısın ardından aslında ufak da olsa bazı değişimler bize ilaç gibi gelebilir. Çevremizdekilerle fikirsel alış verişler, değişik bakış açıları edinmemeize de yardım edebilir.

21:49'da Ay ve Satürn arasında oluşacak olumlu etkileşim de akşam saatlerinde kendimizle baş başa kalma isteği verebilir. Derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınabiliriz. Önümüz gelen konuları ya da görüşmemiz gereken kişileri  ciddi olarak algılamak ve ciddiyetle işlerimizi halletmek isteyebiliriz. Görev ve sorumluluklarımızın öneminiz kavrayabileceğimiz, duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebileceğimiz bir akşam olacak gibi Diğer zamanlara göre çok daha dikkatli ve iradeli olabilmemiz mümkün görünmekte. Ay bu açının ardından başluğa giriyor ve günü açısın tamamlıyor.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder