18 Temmuz 2015 Cumartesi

18 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay, Bayrıam'ın ikinci gününde de gün boyu Aslan ziyaritini devam ettirecek; samimi,hareketli, dürüst ve o kadar da mutluluğumuzun yüzümüzden okunabileceği bir gün var önümüzde. Düzen, cesaret, dayanıklılık özelliklerimizin yanı sıra güç ve numanda etmeye düşkün olmamız mümkün. Kendi sorumluluklarımızın altında olmayan konularda bile, görev alabilir; olayları gerektiğinden daha hafife almayıp panik olmadığımızda ve politik yaklaşımlar geliştirdiğimizde daha kolay ve kestirmeden sonuca ulaşabiliriz. Öfkelensek bile, bu saman alevi gibi bir anda parlayıp, bir anda da sönecektir.

08:55'te Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek üçgen açı değişik heyecanlara ihtiyaç hissetmemize neden olabilir. Farklı ve değişik insanlarla tanışmal, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak ve kendimizi bulmak adına harika bir bayram sabahı. Bu gibi şeylere imkanımız yoksa, enerjimizi kendimizi veya evimizi değiştirmek adına kullanabiliriz. Ama tabii bazı ani hareketler çevremizdekilerde de tedirginlik yaratabilir.

17:50'de oluşacak Ay ve Jüpiter kavuşumu ile bir süre her şeyin yolunda gittiğini hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen arınabilmek, kendimize güvenmek, başkalarına, kendimize karşı daha toleranslı olmak hatta ters hareketlerden bile rahatsız olmadan iyiye yormak, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkün. İnsanlarla ilişkiler açısından güzel bir girünüm. Manevi veya hissedişlere bağlı konulara ilgimiz de artabilir. Akıl ya da mantık yerine sezgilerimize güvenmeyi deneyebiliriz. Kısacası bayramın ikinci günü de şeker tadında geçecek diyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder