8 Temmuz 2015 Çarşamba

8 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Koç burcunda ilerleyecek; yeni ve hareketli olan her şey daha fazla ilgimizi çekebilir ve üzerinde fazla düşünmeden yeni adımlar atmaya meyilli olabiliriz.  Enerji, irade, kuvvet ve inat içeren özelliklerimiz daha önde olacaktır. Cesurlul ve kendimize olan güvenimiz sayesinde çabuk harekete geçebilir, aceleci davranabiliriz. Maceralar karşında kolay heyecanlanmak ve zekamızı ön plana çıkarmak da mümkün.

03:06'da Ayve Güney Düğüm kavuşumu, bizi kolayca karamsarlığa, strese ve yetersizlik duygularına sürükleyebilir; hayat yolumuzda hedeflerimize ulaşamıyormuş gibi hissedebilir ve geçmiş tecrübeleri kolayca hatırlayabiliriz. Bunu agresyon kaynağı yapmak yerine o tecrübelerden ders alıcı hale getirmek ve başka çözüm yollarına yönelmek en doğrusu olabilir.

11:15'te Ay önce Mars ile ardından 19:44'te Pluto ile ve son olarak da 23:23'te Güneş ile oldukça sert hatlı kareler yapacak.. Otorite figürleri ile aramızda üzerimizde yoğun duygusal baskı oluşturabilecek etkiler bunlar. Dışarıdan bile farkedilebilecek yüksek agresyon ilişkilerimizde tartışmalara, güç mücadelerine, çabuk alınganlıklara en önemlisi hırs ve ihtiraslı duygular nedeniyle önemli problemlere neden olabilir. Sakinliği korumak oldukça zor görünmekte. Bu yüksek enerjiler bazı kazalara, hastalıklara da kolayca neden olabilir. Tuzaklarına düşmemek adına içsel dengemizi korumaya oldukça özen göstermek günü kazasız belasız atlatmamıza fayda sağlayabilir. Birilerine karşı gelmek, hayatlarımızda çok önemli dönüşümler sağlayabilmek adına, şimdiye kadar suskunluğumuzu koruduğumuz ancak kendimizi savunmamız gereken durumlarda yeterince güç ve irade sağlayacaktır.

Merkür 21:51'de, 23 Temmuz'a kadar kalacağı Yengeç burcuna geçecek; bu kez düşünceler özel hayatımıza, aile içi yaşantımıza, ebeveynlerimize ya da bizler için anne - baba konumunda olan kişilere odaklanabilir. Bu konuları gözden geçirmek, planlar yapmak, ihtiyaçların karşılanıp karşılanmadığını değerlendirmek mümkün olur. Aile yakınlarımız ile ilgili çeşitli konuların görüşülebileceği iyi bir süreç. En derinlerimizde kalmış düşünceler ortaya çıkabilir ve ifade etmek kolaylaşabilir. Geçmişe ait bazı konular etkisi, şimdi bulunduğumuz ve önem verdiğimiz durumlarla değerlendirilebilir. Geçmiş ve bugün arasındaki ilişki noktasını bularak, şimdiki bazı sorunları çözmek kolaylaşacaktır. Olumlu olarak iyi bir hafıza, kurnaz, sezgisel, hayal gücü yüksek, psişik, tarihe ve arkeolojiye meraklı biz zihnin yanında olumsuz olarak sürekli geçmişi düşünen, melodramik, mantıksız, aşırı hassas, pısırık, aşırı sübjektif, problemli eğitim konuları ile meşgul bir zihne işaret edebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder