6 Temmuz 2015 Pazartesi

6 Temmuz 2015 - Astrolozi


Yeni bir haftaya Ay'ın Balık burcundaki hareketi ile giriyoruz; duygusal iniş ve çıkışlar, diğerleri ile duygusal bağ oluşturabilme, sevinç ya da mutsuzluk gözyaşları, yoğun merhamet duygusu günün ana başlıkları olmaya aday. Capcanlı hayal gücümüz ve güzel sanatlara olna ilgimiz artabilir; tabii bunun yanında insanlık adına bazı yardım çalışmaları da bazılarımızın kafasını daha fazla meşgul edebilir.

06:19'da Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı sayesinde kednimizde her zamankinden daha fazla cesaret ve özgüven duyabilmemize yardım edecektir; kapasitemizde var olan özelliklerimizi rahatça ortaya koyabiliriz. Kendi kaynaklarımızla dış olanakları birleştirmek bir projeye başlayabilmek adına harika bir enerji verebilir.

09:30'da ise Ay ve Neptün kol kola girecekler; çevremizdekilere karşı hassasiyet artışı birlileri ile yakın olmak hatta özdeşleşmek, sorunları birlikte ele almaya olanak verecektir. Kuşkulara ve aldanmaya da açık enerjiler etkin olacağından dalgınlıklara, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara sebep olabilir. Sanatsal bir konu ile ilgilenmek açısından ise harika bir transit. Fark etmeden gerçeklerden kaçmak ve hayal dünyasında yaşamak ve rahatlama yollarına kapılmak da mümkün olabilir.

17:04'te Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm sayesinde ise duygularımızla derinleşme; bazı fikirlerin duyguların kafaya takılması, bunlarla ilgili ısrarcılık görülebilir. Güzel ve gizemli şeylere olan ilgimiz artabilir ve bilinmeyeni araştırma yollarına gidebiliriz. Bizde var olan bir ilginin bu saatlerde açığa çıkışı da mümkün.

18:38'de gerçekleşecek Güneş ve Pluto karşıtlığı bu haftanın en önemli açısı ve etkisi de oldukça güçlü. Hocalarımızın, astrolog arkadaşlarımızın da bir kaç gündür paylaştığı gibi Güneş, Kur'an'ı Kerim'de adı tek geçen yıldız olan Tarık yani Sirius sabit yıldızı ile de kavuşumda.  Sirius gerçek yaz günlerinin başlangıcını temsil ettiği gibi ateş, yangın, aşırı sıcak ve kırmızı renkle yakın ilgili.  Ufak hamlelerle hayatlarımızda büyük değişimler , önemli başarılar yakalayabileceğimiz, oldukça fırsatlar yaratabilen anlamları var. Antik Mısır çağlarında bu yıldıza çok önem verilmiş ve bulunduğu Büyük Köpek Takımyıldızı nedeniyle yol gösterici ve ilham verici olarak algılanmış; Türkler'in Bozkurt anlayışı ile direkt bağlantılı.O zamanlarda bu yıldızın derecelerinde bulunan Güneş'in, bir yıllık gelecekte önemli etkiler bırakabileceği biliniyordu. Şimdi ise bu derecenin Pluto ile karşıtlığı bu transiti daha da önemli kılmakta. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız Dolunay enerjisini de üzerinde barındıran bu görünüm, önemli ses getirebilir. Reddettiğimiz veya anlayamadığımız hayatlarımızla ilgili bazı durumlar çeşitli olaylara veya insanları ayna yaparak karşımıza çıkarır. Bu günlerde insanlara karşı yoğun bir çaba ve mücadele içinde olabiliriz. Özellikle üzerimizde otorite sahibi olan kişilerle egoların çatıştığı bir hafta içi geçirebiliriz. Bazı araç ve gereçlerde arızalar ya da olayların çığırından çıkması muhtemel. Hayatımızdaki diğer faktörlere göre daha önce kuvvet bulup yapamadığımız bir takım değişiklikleri bu süreçte rahatça yapmak mümkün. Ancak tedbir olarak şiddet veya suç sayılabilecek durumlardan uzak kalmaya özen göstermeliyiz. Çünkü bu etki, nedensiz olarak bizleri şiddete veya suça itebilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder