11 Temmuz 2015 Cumartesi

11 Temmuz 2015 - Astrolozi


Gün genelinde etkili olacak Merkür ve Kuzey Düğüm arasında gerçekleşecek kare 06:33'te netlik kazanıyor. Hayat amaçlarımız doğrultusunda bazı detaylar üzerinde kendimizi yetersizlikle suçlamak, kararsızlıklar çekmek, ilerleyemiyormuş gibi hissetmek sabah erken saatlerde bizleri karamsarlığa sokabilir. Aslında bu görünüm, olumlu anlamda bakıç açımızı değiştirip farklı çözüm yollarına başvurmak, yeni fikirler üretebilmek için gerekli motivasyonu da sağlayacaktır. Olaylara sadece kendi tarafımızdan değil, objektif yaklaşımlar göstermek;  aşırı korumacı, geçmişe takılı kalarak melodramatik, aşırı hassas davranışlar içinde olmaktan uzak durmak en doğrusu olabilir.

07:07'de Ay ve Güneş arasında oluşacak olumlu etkileşim ile yoğun ilişkiler arasında kalsak da rahat nefes alma adına güzel bir sabah. En azından duygularımızın bizi kontrol edip, boğmasına fırsat vermekten çok olaylara daha dingin konsantre olabilmemize yardım edecektir. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından dostluğun yararlarınn görülebilmesi mümkün.

12:08'de Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim ile hatalı yanlarımızı farkedebilmek ve telafi yoluna giderek iyileşmelerini sağlamak açısından oldukça uygun bir gün ortası. Çevremizdekilere de fikirlerimizle yardımcı olabilir ve bu esnada aslında farketmeden kendimize de içten içe yardımcı olabiliriz. Bazı hastalıklar açısından da olumlu iyileşme sürecine işaret etmekte.

15:55'te Ay ve Jüpiter arasında netleşecek kare ile kendimizi dev aynasında görmemiz, problemleri yok varsaymamız mümkün. Bu kendimizi kısa süreliğine iyi hissettirse de çevremizdekilerle ilişkilerimizde sorun çıkabilir. Ayaklarımızı yerden kesmeden bu saatleri geçirmek, aşırı iyi niyetle olayları ele almamak en doğrusu olabilir.

22:57'de Ay ve Venüs arasındaki diğer bir kare ise sosyal ilişki trafiğini arttırabildiği gibi, yapmacık davranışlara, işleri kendimize yontmamıza neden olacaktır. Karşı tarafın düşüncelerini yok varsayarak kendi isteiklerimiz doğrultusunda ilişkilerimizi yönlendirmemize neden olacaktır. Bunun yanında hiç bir sebebe bağlı olmadan yeme içme ve alış veriş isteğimizde artış görülebilir. Diyabet sorunları olanlar adına özellikle tatlıya düşkünlük bu akşam sorun çıkarabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder