7 Temmuz 2015 Salı

7 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay güne Balık burcunda giriyor; hayal dünyamız oldukça aktif, çevremizdekilerle empati yeteneği ise oldukça yüksek olabilir. İnsanlara yardım etmek, onlara merhamet duygusu ile yaklaşmak, bunun yanında aşırı hayal kurmak mümkün. Aşırı hassas yanımız, duygusal iniş çıkışlarımız yüzünden suistimallere, aldanmaya da yani kendimizi hayallerimize kaptırmaya daha açık olacağız.

05:17'de Ay ve Chiron kavuşumu gerçek bir içsel iyileşme saati.. Hatalarımızla yüzleşme, yanlışlarımızı kabul ederek düzeltme yolunda kararlar idealler belirleme, etrafımızda ihtiyacı olanlara destek olma açısından oldukça olumlu. Bu saatlerde dualar, niyetler etkili güce sahip olabilir; hele ki Güneş ve Sirius arasındaki kavuşum da aktifken..

15:56'da Ay ve Merkür arasındaki kare ile iletişim trafiğimizde düşünme hızımızda artış görülebilir. İlişkilerde kritik etkilere sebep olabilir; hisler ve duygular mantığın yönetimine gireceğinden konuşmalarda sertleşmeler görülebilir. Problemimiz olan kişilerle bu saatlerde konuşulmaması daha uygun olacaktır. Sözlere ve davranışlara fazla takılmadan, olayları akışına bırakmak en doğrusu olacaktır.

17:35'te ise Ay ve Satürn arasındaki üçgen görünüm ile hayata daha akılcı bir yaklaşım sergilememiz, sorumluluklarımızın, görevlerimizin farkında olarak daha sabırlı ve tahammüllü duruş sergilememiz mümkün. Büyüklerimizden saygı duyduğumuz kişilerden bu akşam destek alabilmemiz kolaylaşabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 19:37'de Koç burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

Koç burcu etkisiyle bir kaç gündür üzerimizde sanki bir tül perdesi varmış gibi hissedişlerimiz de sona ereceğinden ve daha hayatın içine aktif katılabileceğiz. Cesaret, ataklık gerektiren konularda hemen harekete geçebilmek, yüksek özgüven bir çok başlangıç adına uygun olabilir. Aklımıza düşenin hemen olmasını dilemek, yüksek başlangıç enerjisi ile birleşince, düşüncesizce davranışlara ve olmadıklarında strese ve agresyona da neden olabilir. Üzerinde planlar yaptığımız bazı durumlar adına ise start düğmesine basmak oldukça kolaylaşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder