5 Temmuz 2015 Pazar

5 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay güne Kova burcunda ilerleyerek giriyor; sezgilerimizle birlikte yaratıcı zeka gerektiren özelliklerimizi bir arada kullanabilmek adına uygun bir görünüm. Duygusallık açısından pek yoğun bir gün olmasa da olaylara mantık çerçevesinden, bilimsel açıdan bakmaya çalışsak da, sezgilerimizi dinlemek, içsel dürtülerimizi özgürce konuşturabilmek mümkün.

01:15'te Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı görünüm; tatlı bir huzursuzluk, bir telaş bir acelecilik verecektir. Yeni, alışılmamış, rutin dışı görebileceğimiz konulara ilgi duymak, şimdiye kadar yapmadıklarımızı denemek yolunda duyulan bir heyecan. Etrafımızı, bulunduğumuz ortamı canlandırmak, yeni aktif bir enerji ile doldurmak mümkün.

04:36'da Ay ve Jüpiter karşıtlığı ise problemleri küçümseyerek aşırı iyimser bir bakış açısı eşliğinde olayları değelendirmemize neden olacaktır. Kendimizi dev aynasında görmek bazı detayları atlamamıza, yok farzetmemize neden olabilir. Evet iyimser olmak iyi olabilir ancak problemleri bu şekilde halletmeye çalışmak ilişkilerde sorunlara neden olabilir. Egonun öne çıktığı bir erken sabah diyebiliriz.

07:13'te Ay'ın Merkür ile yapacağı üçgen açı ile Pazar gününe yoğun iletişim trafiği ile uyanmamıza neden olabilir; duygular ve mantık arasında denge kurabilir ve duygularımızı rahatlıkla iletişim şeklimize aktarabilir; düşündüklerimizi rahat ifade edebiliriz. Ancak hemen ardından 07:31'de gerçekleşecek Ay ve Venüs karşıtlığı ile her istenilenin kolayca elde edilebileceğini zannettirecek bir görünüm. Karşımızdakilerin fikirlerini isteklerini yok var sayarak, olayları kendi açımızdan değerlendirmek ve çıkar elde etmek isteyebiliriz. İsraf ve ilişkilerde zıtlık verebileceği gibi, satın almadan, yemeye, konuşmaya kadar abartılara neden olabilir. Malum dengeleri korumakta fayda var.

Merkür ve Venüs arasında 11:18'de netleşecek olumlu etkileşim tüm gün etkisini gösterecektir. Sosyal ilişkiler açısından olumlu olan bu transit kaygısızlık, rahatlık ve neşe verecektir. Sanata yönlendirici etkilerinin yanı sıra bazı davetler, organizasyonlar için de olumlu. Sözlerimize renkli ifadeler katabilmek, cömert davranışlar sergilemek, kısa  geziler, sosyal aktivitelere katılmak mümkün. Halkla ilişkiler, arkadaşlıklar, aşk adına uygun bir Pazar var önümüzde.

15:31'de Ay ve Satürn karesi, sabahki havanın biraz dağılmasına neden olabilir; içsel bir yalnızlık, karamsarlık, sevilmeme duygusu bizi rahatsız edebilir. İöten gelen bu olumsuzluk dıştan da çevremizdekiler tarafından hissedilir olabileceğinden ilişkilerde samimiyet zorlanabilir. Özellikle bizden büyüklerle ciddi konularda işlerimiz varsa ertelemek en doğrusu olacaktır. Bu negatif duygulara izin vermeden enerjimizi yüksek tutmaya çalışmak ve Merkür ile Venüs'ün desteğini farketmek en doğrusu olabilir.

Satürn açısının ardından boşluğa girecek olan Ay 17:22'de Balık burcuna geçecek; sezgilerimiz, empati becerimiz yükselebilir ve duygularımız aynen sular gibi iniz çıkış gösterebilir. Yükselen merhamet ise çevremizdekilere karşı hassasiyetimizi yükseltecektir. Her söylenene inanma eğilimi göstermek, bizleri suistimallere de açık bir duruma sokabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder