16 Temmuz 2015 Perşembe

16 Temmuz 2015 - Astrolozi


Bugün 04:24'te Yengeç burcunda bir Yeaniay doğacak; aile, ev, vatan, gayrimenkul, geçmişimiz ve duygusal güvenliğimiz ile ilgili konularda biraz sert hatlara sahip. Neredeyse tüm ağır gezegenlerin etki altında olduğu özellikle Mars - Merkür beraberliğinin Pluto'ya tam dereceden karşıtlığı oldukça problematik ve bulundukları derece Nisan ayı içinde yaşadığımız Ay Tutulmasını da aktive edici nitelikte. Tüm öncü burçların, Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak'ların direkt etki altında olduklarını net olarak ifade edebiliriz. Söz konusu etkiler ise önümüzdeki 10 günlük süreçte hissedilir olacaktır.

Yeniay ile ilgili detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/07/yengec-yeniay-astrolozi.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz. Bunun yanında özellikle bayram tatili süresince dikkatli olmalı ve durumlar karşısında ani tepkiler göstermemeye özen göstermeliyiz. 

17:14'te Ay'ın Aslan burcuna geçişi ile, duygusallıktan biraz kurtulup, öne çıkmaya ve içimizdeki çocuğu aktive etmeye daha meyiili olabiliriz. Yaratıcılığımızı daha kolay kullanabileceğimiz gibi bizi ilgilendirsin ilgilendirmesin her şeyi kontrol ve organize etmeye daha meyilli olabiliriz.

23:49'da ise Ay'ın Kuzey Düğüm ile olan olumlu açısı, ileriye dönük hedeflerimizde destek ve yardım görebileceğimize işaret etmekte. Bu gece karşılaştığımız kişiler, belki yeni tanışmalar ya da aklımıza düşecek fikirler ileride önem arz edebilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder