14 Temmuz 2015 Salı

14 Temmuz 2015 - Astrolozi


Güneş ve Chiron arasındaki üçgen açı 05:53'te kesinlik kazanmakta; güm hafta boyunca etkisini hissediyor olabileceğimiz bir açı.. Güneş'in Uranüs ve Pluto ile olan keskin temaslarının yanı sıra bizi içten içe şifa verici iyileştirici özelliklere sahip. Kendimizi ortaya koyuş biçimimizdeki yanlışları, şimdiye kadar eksik gördüğümüz yanlarımızı rahatlıkla bu transit sayesinde tesbit edebilir; önlem alabiliriz. Saygı duyduğumuz kişilerden yol gösterici tavsiyeler almak adına da oldukça olumlu. Evet, belki zor zamanlardan geçiyoruz; ancak bunun yanında tecrübelerimizden çıkardığımız dersler, önümüzdeki hayat yolunda bizlere yeni çözüm yolları sunuyor. Çözüm odaklı olanlarımızın oldukça işine yarayacak bir görünüm. Karamsarlık ise en büyük tuzağı olacaktır ve yararlar kanamaya devam edecektir.

Ay, güne İkizler burcunda giriyor ve 06:31'de Venüs ile ılımlı bir görünüm içinde olacak; ilişkiler açısından daha olumlu bir erken sabah. Barışçıl, sevgi dolu olmak, güzelliklerin kolay farkına varmak mümkün. Bulunduğumuz ortamları güzelleştirmek adına aklımıza güzel fikirler gelebilir. Eğlence, davet organizasyonları yapmak adına da oldukça uygun. Erken de olsa gün geneline yayılan Venüs ve Satürn karesinin negatif etkisini azaltabilmek adına olumlu kullanılabilir.

Ay, Venüs açısının ardından boşluğa giriyor ve kısa süre sonra 09:13'te Yengeç burcuna geçiyor; duygusallığımız ve sezgiselliğimiz gün genelinde yüksek olacaktır. Çevremizdekilere kol kanat gerip anaç tavırlar serrgileyebilir ve korumacı kavranabiliriz. Ailevi konular, anılar daha fazla kafamızı meşgul edebilir ve duygularımız denizler gibi hızlı iniş ve çıkışlar gösterebilir.

Venüs ve Satürn arasındaki sert kare ise 09:47'de netlik kazanıyor ve bir iki gün daha etkisi hissedilir olacak. Önemli bir enerji olup, güçlüklere yol açabilecek bir transit. Özellikle sosyal arkadaşlık ve aşk ilişkileri açısından soğutucu, ayırıcı, uzaklaştırıcı enerjilerin yanı sıra, aşk ve sevgi ile ilgili korukularımızla yüzleşmemize neden olabilir. Kendimizi bazı şeylere yapmaya mecbur bırakılıyormuş ve kontrolümüzü, cazibemizi, etkimizi kaybetmiş gibi hissedebiliriz. Yalnızlık hissinin yoğunlaşması mümkün. Sevdiklerimizin şimdiye kadar hoş gelen halleri nedense bize batmaya başlayabilir ve sebepsiz soğumalar görülebilir. Gelirle ilgili olarak aksilikler oluşabilir. Önemli ilişkilerde karar almak adına kendinizden emin olmaya özen gösterin. İlişkiler ya da Venüs'ün temsil ettiği güzellik, estetik konulu işler adına başlangıçlar için pek uygun bir görünüm değil.

16:21'de ise Ay ve Düğümler arasındaki diğer bir kare açı ise, hedeflerimiz doğrultusunda engellendiğimizi, başarısız olduğumuzu hissettirebilecek bir görünüm. Bunu karamsarlık nedeni yapmadan farklı çözüm yollarına yönelmek çok daha uygun olur. Belki de başarısızlık aslında önemli ve daha verimli başka bir şans sunabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder